Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

ALFA'sını ARAYAN YENİ ÜYELER

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tolga033

Herkese selamlar,

Temizinden, beni üzmeyecek 156 mk1 arayışındayım. Limit 45-50.000 TL civarı. Elden ele ulaştırırsak sonuca varacağımı düşünüyorum. Varsa bildiğiniz bir ilan veya çevrenizde olan, yönlendirirseniz sevinirim. Forum içinde varsa daha da güzel olur tabi. (Yeni başlık açmak istemediğimden buraya yazdım)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

agucba

You are not allowed to view links. Register or Login
Herkese selamlar,

Temizinden, beni üzmeyecek 156 mk1 arayışındayım. Limit 45-50.000 TL civarı. Elden ele ulaştırırsak sonuca varacağımı düşünüyorum. Varsa bildiğiniz bir ilan veya çevrenizde olan, yönlendirirseniz sevinirim. Forum içinde varsa daha da güzel olur tabi. (Yeni başlık açmak istemediğimden buraya yazdım)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bence hiç acele etmeden ve sabırla aramak gerek.

Tapatalk Bericht

///////////////

aktugoksuz

Arkadaşlar merhabalar,

Dün aracımı sattım ve yine bir Alfa ile devam etmek niyetindeyim.

Limitlerim piyasaya göre bir miktar düşük ancak, 115-120bin liraya kadar görece düşük kilometreli, temiz ve bakımlı kullanılmış Mito (1.4T - 155hp) aramaktayım. Şayet forum içerisinde aracını satmayı düşünen ya da tanıdığı bildiği bir araç olan iletişime geçebilirse çok memnun olurum.   
156 - 1.6 TwinSpark  - 2002
Mito - 1.4T Distintive - 2010
Fiesta - 1.0 Red Edition - 2015

inamli

Merhaba,
İlke kez Alfa romeo alacağım.147 MK1 veya MK2 düşünüyorum. 70.000 TL bütçem var. Önerebileceğiniz bir araç olursa bilgi verirseniz sevinirim. Normalda İstanbul'dayım. Ama kapanma döneminde Mersin'de olacağım. Teşekkürler.

MRT

merhaba arkadaşlar afyondan mert ben

Alfa Romeo GT almak istiyorum ama afyonda ustası var mı yok mu bilmiyorum

çok üzer mi her arızada şehir dışı biraz sıkıntılı olabilir

çevrenizde kırmızı otomatik Alfa Romeo GT satan varsa görüşmek isterim

murat

Çok üzer mi nasıl bir soru yahu?  :duvar:
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

Spider916

Alfa Romeo modelleri birbirlerinden farklı altyapı,motor ve sürüş dinamiklerine ve üretildikleri dönem ve kullanım amaçları ile ilintili olarak size farklı farklı şeyler sunar.

Zamanında 25 yılını devirmiş bir Alfa Romeo sahibi olarak 3 senede 2500 km yaptığım aracıma 10.000 TL toplamda para harcamış idim.Tüm yapılanlar aracın diri kalması adına idi ki o durumda ilana koyduğumda öyle niş bir araç 1 haftada satılmış idi.

Sizi ne üzer ne üzmez onu en iyi siz bilebilirsiniz.

Bu arada GT'de otomatik değil robotize (selespeed) şanzıman vardır.
96 Spider 916 2.0 TS 130 Rosso 🍀 🕷(2017-2020)
06 GT 2.0 JTS Jamara Black (2021-2022)

cddk

1.9 jtdm q-tronic 159'lariniza talibim  :)

2009 ve ustu

Mumkunse 200k km alti (ben de cok km yapacagim icin)

Onceligim:

Kirmizi elektrikli koltuk.

Disi beyaz olursa da tadindan yenmez  :-[

Zor birsey istedigimin bilincinde olarak herkese kazasiz belasiz keyifli surusler.

buraktm

Herkese iyi forumlar. 2008 ve üstü 1.9 jtd otomatik vites 159 arıyorum. 190-195 bin km bandını çok asmamis modeller tercihimdir. Tavan hariç boyalı olabilir ( Fiyatı ona göre tabi ki) teşekkürler

legolas

Merhaba,
Bir arkadaşım için otomatik vites Giulietta arayışımız bulunuyor.
Bütçemiz 140-150K civarında

Uygun aracı olanlar bana yazabilir.

dgnchn

Aradığım güzel şudur:
Giulietta 1.4 TB Multiair, TCT Şanzıman, Kırmızı Renk, Deri Koltuk(Isıtmalı olsa güzel olur), Sunroof(olursa iyi olur) 110.000 Km'yi aşmamış, Boya takıntım yok, motora iyi bakılmış olsun yeter. Telefon numarası bırakmak yasak olabilir o yüzden mail adresimi yazacağım: You are not allowed to view links. Register or Login
Bulursanız haber ediniz :)
Teşekkürler

tahirrcann

Merhaba herkese. Alfa Romeo MiTo QV aramaktayım. Sunroof olsa çok iyi olur :) Teşekkürler.

iletişim için instagram @carenthusiasttr

ArinFırat

selamlar herkese.. yaklaşık 5 yıldır kullandığım 2015 model 1.6 dizel rosso giuliett' mı bugün itibariyle satışa çıkardım. forumdan ilgilenecek arkadaşlar için link You are not allowed to view links. Register or Login

hsynozcan1507

Mk1 156 arıyorum 1.5 de olabilir

M2007J3SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Testarossa

Üzücü bir kaza sonucu yakın arkadaşımın  aracının perte çıkmasından dolayı, 1.4 tb giuletta arıyoruz.
İstanbul çevresinde satan varsa bakabiliriz.Otomatik olması şart.
this is all about passion

tahirrcann

MiTo arayışım sürse de yanına GT arayışım da eklendi. 1.9 jtd veya 2.0 jts şu anda fark etmez gibi duruyor. Alfa GT çevresinde veya kendisinde olan ulaşırsa sevinirim.

bk156

Merhaba herkese, 2.0 jts manuel GT ya da 2.0 tb gtv ariyorum. Satmayi dusunenler olur ise haberleselim.
Cuore Sportivo

enderdmed

Merhaba,

Otomatik cam tavanlı 1.4 tbi mito arıyorum. Bütçeme uygun olursa qv tercihim ama sportivo da tercih edebilirim.

Saygılar,

Black eagle68

Merhaba forumda yeniyim ilk arabamın alfa olmasını istiyorum.Malesef 159 a gücüm yetmiyor.O yüzden 156 1.6 TS Distinctive  almaya niyetliyim.Alfa zehrini verecek kalitede üzmeyecek alfa 156 sahipleri bana ulaşirsa sevinirim

Testarossa

Lpg li  eski kasa 156 arıyorum. Satmayı düşünen var mı?

SametAltan

Arkadaşlar selamlar sonunda paramı toparlayabildim ve kendime 156 ya da 147 arıyorum. Mümkün olduğunca masrafsız olmasını istiyorum aracın çünkü öğrenciyim karşılayacak durumum yok yüksek masrafları. Bütçem 100-120 arası. Bildiğiniz birinde varsa ya da temizliğini bildiğiniz bir araç varsa ilanda yönlendirirseniz çok mutlu olurum. Herkese iyi günler dilerim

Testarossa

Lpg li  eski kasa 156 arıyorum. Satmayı düşünen var mı?
Güncel

YusufSerin

Merhaba Arkadaşlar,

Yaklaşık 3 yıldır 1.4 Multiair Giulietta kullanmaktayım. Niyetim 159 tbi' ye geçmek. Birde TI paket olması önceliğimdir. Satmak isteyen abilerim - kardeşlerim var ise iletişime geçebiliriz.

Pervasiz_7

Merhaba Arkadaşlar,

Yaklaşık 3 yıldır 1.4 Multiair Giulietta kullanmaktayım. Niyetim 159 tbi' ye geçmek. Birde TI paket olması önceliğimdir. Satmak isteyen abilerim - kardeşlerim var ise iletişime geçebiliriz.

Merhaba, hem tbi hem TI paket çok güzel bir kombin bence, ancak Türkiye'ye de 3-4 tane var bildiğim kadarıyla. Bir tane beyaz var ara sıra ilana düşüyor. Geçen hafta ilandaydı hatta. Otopark youtube kanalında videosu olan 159. Umarım istediğiniz gibi bir araç bulabilirsiniz.
Seyahat etmenin keyfi, varış noktasından daha önemlidir.
-Soichiro Honda

YusufSerin

Merhaba, hem tbi hem TI paket çok güzel bir kombin bence, ancak Türkiye'ye de 3-4 tane var bildiğim kadarıyla. Bir tane beyaz var ara sıra ilana düşüyor. Geçen hafta ilandaydı hatta. Otopark youtube kanalında videosu olan 159. Umarım istediğiniz gibi bir araç bulabilirsiniz.

Merhaba

Öncelikle sağolun iyi dilekleriniz için. Dediğiniz gibi Türkiye'de nadir bulunan bir kombinasyon. İlandaki tbi'nin sahibiyle görüşmüştüm ancak aracımı hızlı çıkaramadım elimden. Nasip olmadı diyelim  :). Aslında Sportwagon düşünüyordum ilanda 2.4 jtd ile'de görüştüm. Kozmetik olarak muazzam bir araç ancak mıncıklanmış olması kafamı karıştırdı.