Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

ALFA'sını ARAYAN YENİ ÜYELER

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Gouki

You are not allowed to view links. Register or Login
Herkese selamlar, aranıza kabul ettiğiniz için teşekkür ederim.

15-16 yaşımdan beri italyan otomobillerine büyük bir tutkuyla bakıyorum. 23 yaşında öğrenciyim, nasipse ilk aracımı alma arifesindeyim ve ilk otomobilim benim için çok özel olacağı için kesinlikle alfa romeo olsun istiyorum birincil tercihim 156 ya da 147 fakat pek tecrübem yok bu yüzden güvenebileceğim alırken içimin rahat edeceği bir otomobil arayışındayım. 156-147 satmayı düşünen varsa değerli araçlarınızı görmek isterim. Çok teşekkürler, iyi forumlar.

Miraç Bey aramıza hoş geldiniz. Gönlünüze göre bir Alfa bulmanız dileklerimle :clover:

miracakinoglu

Miraç Bey aramıza hoş geldiniz. Gönlünüze göre bir Alfa bulmanız dileklerimle :clover:

Güzel dileğiniz için teşekkürler, hoş buldum. İnşallah en kısa zamanda Alfa sahibi olarak forumu takip ediyor olacağım.

ASKHEM

Kaportası düzgün olsun yeter. Diğer yerlerini kendin yaptıracaksın zaten, ne alırsan al :D
Alfa Romeo 156 2.0 2000 mod.

Twinspark

Selamlar Arkadaşlar. Uzun zamandır MK1 156 arayışındayım. Grupta denk düşen kafama yatan oldu o sıra imkan olmadı. Şimdilerde arayıştayım fakat beklentimin altında araçlarla karşılaşıyorum maalesef. Ben aradığım kriterleri şöyle sıralayayım. MK1 156, 2 litre kesin tercihim. Selespeed ne kadar beğensemde aradığım araç manuel kesinlikle. Boya takıntım yok ziira iyi işçilik yapılmış ise. Şase podye önemli benim için. Lpg takılmamış veya en kötü ihtimal sonradan sökülmüş. Onun dışında çokta öyle bir aradığım kriter yok sonuçta 20'lerinde bir delikanlı. 16"Teledial'de takılı olsa sütlü kaymak😁 Varsa öyle grup içinden buradan ilk bir değerlendirelim. Teşekkürler

kanuysal

Merhaba arkadaslar,
Spider Duetto 66-69 yillari arasi olan osso di seppia versiyonu ariyorum.
Zor olacak ama bilgisi olan varsa ve benimle iletisime gecerse sevinirim.

TSY87

İYİ AKŞAMLAR. YENİ ALDIĞIM 2005 MODEL SİYAH MK2 166 2.0 TS DİSTİNİCTİVE ARACIMI MAALESEF BORÇ DOLAYISIYLA ELDEN ÇIKARMAM LAZIM. SİZ DEĞERLİ ÜYELERİMİZDEN BİRİNE GİTMESİNİ DİLERİM. İLGİLENEN OLURSA 0552.402.15.55 DEN ULAŞABİLİR. DETAYLI RESİMLERİ VATSAPTAN YOLLARIM. ARAÇ ŞU AN MASRAFSIZ. FİYATI UYGUN TUTUCAM. SARI SİTEDE 500 DEN BAŞLIYOR. 100K ALTINA VERİCEM ACELEDEN DOLAYI.

yigitsportivo

Merhaba , giulietta 1.6 jtd arıyorum 130 bin km ye kadar maks 2014-2015
Alfa Romeo 147 Azurro Gabbiano
Giulietta bianco pastello
Mercedes E200d AMG W213
BMW 320İ G20 LCİ
Bmw X3
Mercedes Benz S320 CDİ
Bmw 530d Touring
Audi A3 Sedan
Scirocco

Ebayazıt

Merhaba değerli alfisti üyeleri, 147 veya 156 benzinli temiz araç arıyorum. Düşünen varsa lütfen iletişime geçsin teşekkürler.. :clover:
34VD9753 - 156 2.0 (1999)

İlyas333

Selamlar .. Yaklaşık 7 yıldır forumu takip ediyor, bir alfa romeo sahibi olmak için fırsat kolluyorum. Süreç boyunca çeşitli modellere baktıysam da hiçbiri nasip olmadı. Cam tavanlı mito arıyorum(qv yahut t-jet 155hp). Boya-değişen takıntım yok yeter ki motor/mekanik kondisyonu iyi olsun. Malum sitedeki ilanlar cezbedici gelmediği için buraya yazmamın faydalı olabileceğini düşündüm. Herkese keyifli, kazasız sürüşler  :clover:
ig: @ilyas.pptx & @fk.focus

KAKIRMAN

Kaportası düzgün olsun yeter. Diğer yerlerini kendin yaptıracaksın zaten, ne alırsan al :D

Bunu aslında tersine çevirelim. Mekanik düzgün ve çok oynanmamış olsun yeter. Zira benim felsefemde (tabii öyle şasii direk vs işlemi değil) boya kaporta mühim değil. Zira mekanik motor öyle değil. En ufak arıza kodunda bile uğraş dur uğraş dur.

Arkadaşa da hayırlı olsun alacağı (almış olduğu) araç şimdiden...
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

stormvalley

Bunu aslında tersine çevirelim. Mekanik düzgün ve çok oynanmamış olsun yeter. Zira benim felsefemde (tabii öyle şasii direk vs işlemi değil) boya kaporta mühim değil. Zira mekanik motor öyle değil. En ufak arıza kodunda bile uğraş dur uğraş dur.

Arkadaşa da hayırlı olsun alacağı (almış olduğu) araç şimdiden...
:yukari-ok:

Pas, çürük, çarık olmadıkça kaporta işi bir şekilde çözülür. %100 çözülmese bile sizi yolda bırakmaz.
Ama her yeri ellenmiş, olmayacak işlemler yapılmış elektrik ve mekanik donanım hayattan soğutur.

Cemcloud

Merhaba otomatik giulietta 1.4 multiair bakmaktayım.
Merak ettiklerim:
2012-2013 modelleri galiba mk1 kasa oluyor. Bu kasa ile 2014 mk2 kasalar arasında çok bir fark var mıdır? Kimisi teknik mekanik farklar, yalıtım vs. mutlaka mk2 al diyor.
Kimisi ise sadece aksesuar ve görüntü farkı var, mk1 alsan da olur diyor.

Mk1 ve mk2 arasındaki farklar nelerdir? Aradaki fiyat farkına değer mi?

Bir diğer sorum da spor2 paket mk1'lerde görüyorum. Bu pakette yaylar değişiyor galiba. Yol tutuşu olarak normal paket ile arasında ciddi fark var mıdır? Yine aynı şekilde spor2 paket fiyat farkına değer mi?

Genel olarak ilanlardaki durum şu şekilde:
Spor2 paket mk1 vs mk2
Hangi kasayı önerirsiniz?

Testarossa

Yeni üye değilim ama  :D 159 1.9 Jtd SPORTWAGON arıyorum, iyi durumda sedan da olabilir ama öncelik SW.
0535 471 45 98
this is all about passion

80city

Merhaba yeni üye oldum arkadaşlar umarım en kısa zamanda ben de bir Alfa Romeo ya kavuşacağım. Ankara içerisinde daha önce birkaç tane alfa satışı yapmış olan galeriden 159 beğendim.

İç durumu bana oldukça hoş gözüktü. Kmsi 162.000 civarı. Aracın plakası 06 NM 576 bilen duyan var mı? Geçmişi bilinen bir araç mı? Önceden yaşlı bir amcamızdaymış bildiğim. Bakımları yetkili servis diyor akotada yapılmış ama aradım plakadan servis kaydı çıkmadı. Koltuk derileri vs yıpranmamış km düşük gibi gösteriyor. İlanı aşağıya bırakıyorum. Emektar ve bilgili arkadaşlarımız olarak yorumlarınız ve geri dönüşleriniz çok kıymetli.

İlan linki : You are not allowed to view links. Register or Login

ABA96

Merhabalar, foruma yeni üye oldum. Aranıza katıldığım için mutluyum.

Bende hayırlısıyla Haziran ayına doğru bir Giulietta almak istiyorum. 1.4 170HP düşük kilometreli bir araç arayışındayım daha şimdiden. Daha 6-7 ay olsa da önümde Giulietta sahibi olmanın heyecanı daha şimdiden vuruyor. İnanılmaz bir araba gerçekten.

Evleneceğim için aile arabası olacak. Bakalım hayırlısı. Burayı da sık sık takip ediyor olacağım.

Sevgilerimle Alfisti ailesi

e.ateskaya

Merhabalar, foruma yeni üye oldum. Aranıza katıldığım için mutluyum.

Bende hayırlısıyla Haziran ayına doğru bir Giulietta almak istiyorum. 1.4 170HP düşük kilometreli bir araç arayışındayım daha şimdiden. Daha 6-7 ay olsa da önümde Giulietta sahibi olmanın heyecanı daha şimdiden vuruyor. İnanılmaz bir araba gerçekten.

Evleneceğim için aile arabası olacak. Bakalım hayırlısı. Burayı da sık sık takip ediyor olacağım.

Sevgilerimle Alfisti ailesi

Aramıza hoş geldin, dilerim ki güzel bir GİU ile bu tadı sende yaşarsın  :clover:
Mk1 147 Dist.
Mk1 156 1.6 Ts
Mk2 156 Dist.
159 1.9 JTD Dist.
Mk2 147 Dist.

Testarossa

Merhaba yeni üye oldum arkadaşlar umarım en kısa zamanda ben de bir Alfa Romeo ya kavuşacağım. Ankara içerisinde daha önce birkaç tane alfa satışı yapmış olan galeriden 159 beğendim.

İç durumu bana oldukça hoş gözüktü. Kmsi 162.000 civarı. Aracın plakası 06 NM 576 bilen duyan var mı? Geçmişi bilinen bir araç mı? Önceden yaşlı bir amcamızdaymış bildiğim. Bakımları yetkili servis diyor akotada yapılmış ama aradım plakadan servis kaydı çıkmadı. Koltuk derileri vs yıpranmamış km düşük gibi gösteriyor. İlanı aşağıya bırakıyorum. Emektar ve bilgili arkadaşlarımız olarak yorumlarınız ve geri dönüşleriniz çok kıymetli.

İlan linki : You are not allowed to view links. Register or Login
Araç ilandan kalkmış,siz aldıysanız hayırlı olsun.
this is all about passion

oguzalp

Herkese Merhaba

Foruma yeni üye oldum fakat aslında aranıza 2 yıl önce aldığım ve 1 yıl önce hayatımın en büyük hatalarından birini aracımı satarak yaptığım 147 mk2 ile katılmıştım.
O günden beri halen temiz bir 147 bakmaktayım fakat içime sinen bir araç bulamadım ya da fiyatları beni tatmin etmedi diyebilirim.
Şu an halihazırda Volvo v40 makyajı kasa 1.5 t3 ve Ds3 1.6 thp sahibiyim ama 147den aldığım hazzı hiçbir araçtan alamıyorum. Bu bir yıllık alfasız geçen süreçte 1.16i e82, 2009 a3 1.4 tfsi sahibi de olmama rağmen hiçbir araç 147nin tadını veremedi bana.
147 yi 12 yıllık sahibinden Ankara'dan almıştım. Belki bilenler duyanlar vardır 06 DE 2957 ilk plakası aracın. Tamamen orijinal kalmış çok değerli bir otomobildi. Yine değerini bilen birine yar olduğu için de ayrıca memnunum.

Bunca şeyin özeti olarak demem odur ki eğer orijinalliği korunmuş, muhakkak LPG görmemiş mk2 120lik varyatörlü 147niz varsa ben talibim.

Saygılarımla

80city

Araç ilandan kalkmış,siz aldıysanız hayırlı olsun.

Teşekkür ederim evet ben aldım. İlk sahibinden almış galeri. 5 6 aydır elinde 2 tane ufak kazası var onlar dahi yetkili serviste yapılmış. 83.000 de turbosu, 113.000 de triger seti değişmiş yetkili serviste. Aldıktan sonra alfa tech Ankara da triger seti su pompası ve periyodik bakımını yaptım. Bir ufak cam sorunumuz var. Arka cam krikosundan düşüyor sanırım. Bir de park sensörü uyarısı veriyor. Onun dışında içi dışı kondisyonu harika. 1.2 atmosferik Corsa dan sonra aşırı keyifli geldi. Aldığıma çok seviniyorum. Gerçekten keyifli sürüşü ve çok konforlu.

murat

Teşekkür ederim evet ben aldım. İlk sahibinden almış galeri. 5 6 aydır elinde 2 tane ufak kazası var onlar dahi yetkili serviste yapılmış. 83.000 de turbosu, 113.000 de triger seti değişmiş yetkili serviste. Aldıktan sonra alfa tech Ankara da triger seti su pompası ve periyodik bakımını yaptım. Bir ufak cam sorunumuz var. Arka cam krikosundan düşüyor sanırım. Bir de park sensörü uyarısı veriyor. Onun dışında içi dışı kondisyonu harika. 1.2 atmosferik Corsa dan sonra aşırı keyifli geldi. Aldığıma çok seviniyorum. Gerçekten keyifli sürüşü ve çok konforlu.

Hayırlı olsun güle güle kullanın  :nazar: :clover: :alfisti:
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

radar54

Hayırlı olsun içinize sindiyse ne mutlu  :clover: Park sensörlerinden bir veya bir kaçı bozuktur, değişiminden sonra uyarı geçer. Ankara da You are not allowed to view links. Register or Login cam krikosuyla uğraşmıştı sanırım bir haberleşin derim.  :yukari-ok:
2004_156 1.6 TS Progression 2015-2018

2008_147 1.6 TS Collezione 2018-2019

2004_156 2.0 TS Distincive Selespeed 2019-2023

2006_159 1.9 JTD Distincive Manuel 2023-

alcn.altnr

Saygıdeğer alfistililer ben yeni üyeyim ve  bir iki hafta içinde giulietta  ile  bu aileye dahil olacağım ve bundan gurur duyacağım.  Burayı da araştırma yaparken buldum  alfa romeo klişelerden uzak kendine özgü  olduğu için hep saygı ve sevgi duyuyordum ve sonunda giulietta hayalime az,kaldı. You are not allowed to view links. Register or Login bu giulietta yi alacağım  ne diyorsunuz:)  bu arada ben Alican altıner van görev yapıyorum. Aracı  İstanbul dan alacağım. Bir iki hafta içinde  galeri ile aynı semte oturan arkadaşlar varsa yardımcı olurlar ise harika olur

alcn.altnr

Saygıdeğer alfistililer ben yeni üyeyim ve  bir iki hafta içinde giulietta  ile  bu aileye dahil olacağım ve bundan gurur duyacağım.  Burayı da araştırma yaparken buldum  alfa romeo klişelerden uzak kendine özgü  olduğu için hep saygı ve sevgi duyuyordum ve sonunda giulietta hayalime az,kaldı. You are not allowed to view links. Register or Login bu giulietta yi alacağım  ne diyorsunuz:)  bu arada ben Alican altıner van görev yapıyorum. Aracı  İstanbul dan alacağım. Bir iki hafta içinde  galeri ile aynı semte oturan arkadaşlar varsa yardımcı olurlar ise harika olur
You are not allowed to view links. Register or Login nasıldır bu araç?

halil

You are not allowed to view links. Register or Login nasıldır bu araç?

dıştan güzel görünüyor.iyi bir ekspertiz yaptırın.özellikle debriyaj baskı balata kısmına baktırın.
cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

murat

Önceki seçeneğe göre çok daha iyi görünüyor, ama o paspasla o araba neden kullanılır arkadaş...Titiz biri değil bunu anlıyorum  :kahve:
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)