Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

ALFA'sını ARAYAN YENİ ÜYELER

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

snopro

Selamlar, öncelikle tüm forum kullanıcılarına hayırlı bayramlar diliyorum, ailenizle ve sevdiklerinizle bir ömür mutlu bayramlar geçirmeniz dileğiyle. İlk arabam olarak 1.6 dizel Guiletta ile Alfa macerama başlamak istiyorum. Malum piyasanın dengesizliği, 2.el sektöründeki abartı fiyatlardan sonra artık Guiletta'nın benim için mantıklı olduğuna karar verdim. Boya takıntım(kaporta hariç) olmamakla birlikte nispeten düşük kilometreli manuel 1.6 dizel Guiletta'sı olup da satmayı düşünenler rica ediyorum bu postu yanıtlayarak bana ulaşsınlar. Forum kurallarına hakim olmadığımdan telefon numarası bırakıp bırakmamam gerektiğini bilmiyorum. Dilerseniz ilan numaranız veya telefon numaranız ile bu postu yanıtlayabilirsiniz(yasak değilse). Tekrardan hayırlı bayramlar diliyorum. Allah'a emanetsiniz.

agucba

You are not allowed to view links. Register or LoginSelamlar, öncelikle tüm forum kullanıcılarına hayırlı bayramlar diliyorum, ailenizle ve sevdiklerinizle bir ömür mutlu bayramlar geçirmeniz dileğiyle. İlk arabam olarak 1.6 dizel Guiletta ile Alfa macerama başlamak istiyorum. Malum piyasanın dengesizliği, 2.el sektöründeki abartı fiyatlardan sonra artık Guiletta'nın benim için mantıklı olduğuna karar verdim. Boya takıntım(kaporta hariç) olmamakla birlikte nispeten düşük kilometreli manuel 1.6 dizel Guiletta'sı olup da satmayı düşünenler rica ediyorum bu postu yanıtlayarak bana ulaşsınlar. Forum kurallarına hakim olmadığımdan telefon numarası bırakıp bırakmamam gerektiğini bilmiyorum. Dilerseniz ilan numaranız veya telefon numaranız ile bu postu yanıtlayabilirsiniz(yasak değilse). Tekrardan hayırlı bayramlar diliyorum. Allah'a emanetsiniz.

Size ulaşmak isteyenler Özel Mesaj ile ulaşabilir veya profilinize "doğru" cep telefonu numarası yazarsanız, size ulaşılmasını sağlayabilirsiniz.

///////////////

murat

Ayrıca da fiyat aralığınızı ve ilgilendiğiniz bazı özellikler de varsa onları da yazın..Gereksiz yazışmaların da önüne geçilmiş olur  :alfisti:
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

mertolgun

Merhabalar degerli alfist forumu uyeleri. Ben de bir alfa sahibi olmak istiyorum. 1.4 Guiletta sahibi olup satmayi dusunenler varsa ulasabilirler. Agir hasari olmamasi ve temiz olmasi onceligim. Saygilarimla.

İlkay

You are not allowed to view links. Register or LoginMerhaba aracınız hala satılık mı satılıksa size nasıl ulaşabilirim?
selamlar şimdi gördüm mesajınızı. Mesaj iletebiliyorsanz irtibat bilgisi paylaşabilirim

İlkay

You are not allowed to view links. Register or LoginMerhaba aracınız hala satılık mı satılıksa size nasıl ulaşabilirim?
You are not allowed to view links. Register or Login mail adresinden de irtibat bilgileri paylaşabilirim

İlkay

You are not allowed to view links. Register or LoginSelamlar, öncelikle tüm forum kullanıcılarına hayırlı bayramlar diliyorum, ailenizle ve sevdiklerinizle bir ömür mutlu bayramlar geçirmeniz dileğiyle. İlk arabam olarak 1.6 dizel Guiletta ile Alfa macerama başlamak istiyorum. Malum piyasanın dengesizliği, 2.el sektöründeki abartı fiyatlardan sonra artık Guiletta'nın benim için mantıklı olduğuna karar verdim. Boya takıntım(kaporta hariç) olmamakla birlikte nispeten düşük kilometreli manuel 1.6 dizel Guiletta'sı olup da satmayı düşünenler rica ediyorum bu postu yanıtlayarak bana ulaşsınlar. Forum kurallarına hakim olmadığımdan telefon numarası bırakıp bırakmamam gerektiğini bilmiyorum. Dilerseniz ilan numaranız veya telefon numaranız ile bu postu yanıtlayabilirsiniz(yasak değilse). Tekrardan hayırlı bayramlar diliyorum. Allah'a emanetsiniz.
selamlar, ben de emin olamadım ama isterseniz You are not allowed to view links. Register or Login mail üzerinden irtibata geçebiliriz.

Omer25

Merhaba arkadaşlar eğer Alfa Romeo Guiletta sahibi olmak isiyorsanız, şu an yaklaşık 2 yıldır keyifle, çok severek sevdiğim aracımı satıyorum  :yilan:

188 bin KM'de, Değişensiz, 1.4 TB, Otomatik Vites, Cam Tavanlıdır. ilgilenen olursa benimle irtibata geçerseniz eğer detayları paylaşıp, yardımcı olurum  :alfisti:

Omer25

You are not allowed to view links. Register or LoginMerhabalar degerli alfist forumu uyeleri. Ben de bir alfa sahibi olmak istiyorum. 1.4 Guiletta sahibi olup satmayi dusunenler varsa ulasabilirler. Agir hasari olmamasi ve temiz olmasi onceligim. Saygilarimla.

Kardeşim ilan numarası mı atayım nasıl irtibata geçelim?

Omer25

You are not allowed to view links. Register or Login200bin km altında 1.4 170hp giulietta arıyorum cam tavan çift egzoz otomatik rizede yaşıyorum rize etrafında güvenilir alfa romeo ustası bilen varsada yazabilir  :alfisti:

Çift egzoz çıkışı haricinde diğer istediklerinize uygun satılık aracım var irtibata geçelim detay paylaşayım hocam.

snopro

You are not allowed to view links. Register or LoginMerhaba arkadaşlar eğer Alfa Romeo Guiletta sahibi olmak isiyorsanız, şu an yaklaşık 2 yıldır keyifle, çok severek sevdiğim aracımı satıyorum  :yilan:

188 bin KM'de, Değişensiz, 1.4 TB, Otomatik Vites, Cam Tavanlıdır. ilgilenen olursa benimle irtibata geçerseniz eğer detayları paylaşıp, yardımcı olurum  :alfisti:

You are not allowed to view links. Register or Login. İletişime geçin lütfen

Argem1903

Herkese selamlar.

Yillarin alfa romeo aşığı olarak artık yeter diyerek niyetimi acayip bozmus durumdayim  :rock:

Tabi biraz da geç kaldim farkindayim.

Sevgili arkadaslarim 159 ariyorum.

Sarı sitede dusuk km li bi 159 olsa da mersinde olmasi satis oncesi kontrol noktasonda el kol baglayacagi icin radarimdan cikardim.

Elbette boya degisen takintim yok :) kritik noktalarda işlem olmamasi kafi. 5senelik delta kullanıcısı olarak parca sorununu da iyi bilirim  :D

fakat,,

sercan hocamin bi iletisine denk geldim motor ve sanziman takozlarinin artik uretilmedigini belirtmis. Bu malum sikintili bi konu. Benim ozellikle danismak istedigim olay bu, buna benzer uretilmeyen parcasi cok mudur? parca bir sekilde bulunur mevzusu bu aracta hala gecerliyse benim icin sorun teskil etmez.

Ricambi olmayan bi parcanin oem'ini bulabilir miyiz? Ben bu aracta ciddi parca sorunu yasar miyim? (Zaten orijinal urunden şaşmam ama sadece oem'i olursa mecbur tabi)

Kiymetli donusleriniz kararimi da sekillendirecektir.
Seat Ibiza mk4 1.0 ecoTSI
BMW f20 1.16i
Mercedes C180 w204 7g-tronic
Citroen C4 Picasso mk2
Honda Civic fd6
Lancia Delta mk3 1.6 mjet

Testarossa

You are not allowed to view links. Register or LoginHerkese selamlar.

Yillarin alfa romeo aşığı olarak artık yeter diyerek niyetimi acayip bozmus durumdayim  :rock:

Sarı sitede dusuk km li bi 159 olsa da mersinde olmasi satis oncesi kontrol noktasonda el kol baglayacagi icin radarimdan cikardim.

Elbette boya degisen takintim yok :) kritik noktalarda işlem olmamasi kafi. 5senelik delta kullanıcısı olarak parca sorununu da iyi bilirim  :D

fakat,,

sercan hocamin bi iletisine denk geldim motor ve sanziman takozlarinin artik uretilmedigini belirtmis. Bu malum sikintili bi konu. Benim ozellikle danismak istedigim olay bu, buna benzer uretilmeyen parcasi cok mudur? parca bir sekilde bulunur mevzusu bu aracta hala gecerliyse benim icin sorun teskil etmez.

Ricambi olmayan bi parcanin oem'ini bulabilir miyiz? Ben bu aracta ciddi parca sorunu yasar miyim? (Zaten orijinal urunden şaşmam ama sadece oem'i olursa mecbur tabi)

Merhaba,
159 kullanıcısıyım, bulamadığım bir parça olmadı,takoz sorununu duydum fakat benim motor takozu benim sıfır olarak değiştiği için üzerine düşmedim gelen son parça bana takılmış.
Ayrıca takozu yurtdışı çıkma olarak getiren parçacılar gördüm ,alanlar oldu genel olarak iyi durumda geldi parça. Maalesef bazı parçalarda durum böyle olabiliyor. İyi bir 159 herkesi tatmin eder, ben bu kadar sevebileceğimi hiç düşünmüyordum  :alfisti:
159 alırken otomatik vites baktığım araçların hepsinin vites kutusunda sorun vardı, kusursuz çalışan bir tork konvektörüne denk gelememiştik. Otomatik vites bir 159 alınacaksa vites kutusuna dikkat edilmeli, ayrıca belli bir yaş üzeri br alfa romeoda KM'den ziyade bakım geçmişi ve sahibi daha önemli oluyor tecrübeyle sabit  :alfisti:
this is all about passion

2009 159 JTSSW Rosso

radar54

You are not allowed to view links. Register or LoginHerkese selamlar.

fakat,,

3 yıllık dizel 159 tecrübelerime dayanarak bir kaç cümle edebilirim.

Dizel motor takozu sıfırı yok bu doğru, çıkma ve yurt dışı çıkma getirtiliyor. Ne kadar sağlıklı bilmiyorum.
Turbodan intercooler a giden hortumun orijinal üretimi yok, yan sanayi bulunuyor.
Su kütüğü denen bi parça var termostattan çıkan suyu dağıtan, onunda üretimi yok. Yan sanayi falan da bulunmayabilir. İyi bir alüminyum kaynakçı sorun varsa çözebiliyor.
Benim aracım manuel vitesti ve parça yüzünden aracın beklediği durum hiç olmadı. Motorun bazı parçalrı GM grubu ile ortak ama mesela yağ seviye sensörü alfa parçası harici uymuyor. Yağ soğutucusunda tedarik sıkıntısı olsa bile fiat grubu dizellerin soğutucusu ufak bi modifiye ile takılabiliyor.

Son olarak EmreCan'ın da söylediği gibi çoğu Alfa kullanan arkadaşımın tecrübe ile sabiti bakım geçmişi bilenen Alfa alınır, km boya vs teferruattır.  :clover: 
2004_156 1.6 TS Progression 2015-2018

2008_147 1.6 TS Collezione 2018-2019

2004_156 2.0 TS Distincive Selespeed 2019-2023

2006_159 1.9 JTD Distincive Manuel 2023-2025

SelcukKara

Selamlar. Aranıza yeni katıldım ilk Alfamı almaya niyetlendim. 1.9 jtd otomatik Alfa arıyorum. Tavan hariç boya takıntım yok. İçlerde airbaglerde işlem olmadığı taktirde kaput hariç yanyana olmayan 1 2 değişen olabilir. Fakat sunrooflu ve deri, hafızalı, ısıtmalı istiyorum. Km 270i geçmemiş varsa nasıl iletişime geçeceğiz bilmiyorum numara paylaşmak yasak mı ama bi cevaplayıp nasıl iletişim kuracağımızı söylerse gerisini çözeriz inş.

Testarossa

You are not allowed to view links. Register or LoginSelamlar. Aranıza yeni katıldım ilk Alfamı almaya niyetlendim. 1.9 jtd otomatik Alfa arıyorum. Tavan hariç boya takıntım yok. İçlerde airbaglerde işlem olmadığı taktirde kaput hariç yanyana olmayan 1 2 değişen olabilir. Fakat sunrooflu ve deri, hafızalı, ısıtmalı istiyorum. Km 270i geçmemiş varsa nasıl iletişime geçeceğiz bilmiyorum numara paylaşmak yasak mı ama bi cevaplayıp nasıl iletişim kuracağımızı söylerse gerisini çözeriz inş.

Merhaba, öncelikle foruma hoş geldiniz.
Aracını satmak isteyen üyeler sizinle iletişime özel mesaj yoluyla geçebilir, mesaj kutunuzu kontrol edersiniz,ayrıca profilinizdeki numarayı doğru yazdıysanız üyeler numaranızı görüp ordan ulaşabilir  :alfisti:
this is all about passion

2009 159 JTSSW Rosso

SelcukKara

Teşekkürler. Yeniyim, önce forumu sonra alfayı öğreneceğim  :D

papazinpilavi

Merhabalar iyi forumlar herkese,

Uzun zamandır aklımda olan temiz bir Giulietta arayışındayım.

Aradığım araç özellikleri:

* Alfa Romeo Giulietta (2014 veya üzeri) 1.4 TB MultiAir 170 HP
* Değişensiz
* Boya durumu çok abartılı olmadığı sürece sorun değil
* Bakımları düzenli yapılmış, mümkünse kayıtlı
* Maksimum 180.000 km
* Ağır hasar kaydı olmayan (evim sistemi ile alacağım için bu önemli)

Malum ilan sitelerinde fiyatlar biraz uçmuş durumda. Bu yüzden aracını satmayı düşünen, temiz ve düzgün Giulietta sahibi arkadaşlarla direkt iletişim kurmak isterim.

Özelden ulaşabilirsiniz.

Herkese iyi forumlar, kazasız belasız sürüşler 🚗

Wertyu281

Merhaba,
Herkese iyi forumlar.

ilk alfamı alıp aranıza katılma niyetim var. 156 mk2 arıyorum. Açıkçası mk2'nin piyasası ne kadardır kavrayabilmiş değilim :) Malum sitede 200-600 lira arası fiyatlanma var. Elbette bakımlı diri bir aracın iyi bir fiyatla gitmesi beklenir buna hiç bir itirazım yok. Lakin standart bir araç için ne kadar bütçe ayırmalıyım bir türlü anlayamadım :)

ilanları gezerken bir araç gözüme takıldı, yakın zamanda ağır bakımları yapılmış, motorda işlemler yapılmış vs. aracın plakası tanıdık geldi, daha önce sanki "araç sorgulamaları" bölümünde bu aracı görmüştüm ama ilgili başlıkta bir türlü bulamadım.
You are not allowed to view links. Register or Login

Aslında ilgili bölümde bu aracı sorgulamak istemiştim ama mesaj atamıyorum. yanlışım var ise affola...

bu aracı hatırlayanınız var mı acaba?

Dgsn

You are not allowed to view links. Register or LoginMerhaba,
Herkese iyi forumlar.

ilk alfamı alıp aranıza katılma niyetim var. 156 mk2 arıyorum. Açıkçası mk2'nin piyasası ne kadardır kavrayabilmiş değilim :) Malum sitede 200-600 lira arası fiyatlanma var. Elbette bakımlı diri bir aracın iyi bir fiyatla gitmesi beklenir buna hiç bir itirazım yok. Lakin standart bir araç için ne kadar bütçe ayırmalıyım bir türlü anlayamadım :)

ilanları gezerken bir araç gözüme takıldı, yakın zamanda ağır bakımları yapılmış, motorda işlemler yapılmış vs. aracın plakası tanıdık geldi, daha önce sanki "araç sorgulamaları" bölümünde bu aracı görmüştüm ama ilgili başlıkta bir türlü bulamadım.
You are not allowed to view links. Register or Login

Aslında ilgili bölümde bu aracı sorgulamak istemiştim ama mesaj atamıyorum. yanlışım var ise affola...

bu aracı hatırlayanınız var mı acaba?

Aynı araç benimde favorilerimde bir bilig alabildinizmi ?

Wertyu281

You are not allowed to view links. Register or LoginAynı araç benimde favorilerimde bir bilig alabildinizmi ?

Yok bir bilgi bulamadım. Zaten ilan yayından kalktı, satıldı sanırım

Jackie

Merhabalar, ilk alfamı arıyorum. Gulietta almak istiyorum. Yakıttan dolayı dizel modeli tercih ettim. Yaz sonu almak istiyorum hemen değil de 3 aya arabasını satma planı olan varsa konuşabiliriz.

önemli kritelerler
-Dizel
-Manuel
-150bin km altında

önemsiz kriterler
-beyaz hariç bir renk olmalı
-kritik boya değişen hariç önemli değil.

İlk defa alfa alacaklara verilecek tavsiyelere de açığım. günlük 20 git 20 gel işe gidiyorum ayda 1 kez de +100km yola çıkarım. Denizlide yaşıyorum

iatarr

Merhabalar, iyi forumlar.
ilk Alfa'mı arıyorum.
Giulietta 1.4tb MultiAir
150 bin km aşağısı
değişensiz, boya abartı olmadıkça kabul ederim.
Full dolu (Brembo,koltuk ısıtma vs)
varsa bana ulaşabilir, teşekkürler.
Bakım kayıtları olursa çok daha iyi olur.