Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

159 jtd otomatik plus paket arıyorum.

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Slaids

Km si max 110-120k lerde,chip uygulaması yapılmamış dizel otomatik 159 arıyorum.Mümkünse siyah:)Yardımcı olursanız sevinirim:) :alfisti:

saskuran

fiyatta 40 bini geçmesin değilmi ?

SAS....

driftking11

2009 Mito 1.4 155 hp distinctive
2006 159  1.9 jtdm distinctive plus

Slaids

You are not allowed to view links. Register or Login
fiyatta 40 bini geçmesin değilmi ?

SAS....
Fiyat olarak pek sıkıntım yok temiz olsun bi 5-6 yıl benim olsun.

Slaids

Ben hemen ayarlıyorum sana özel...
Niye dalga geçtinizki?

ozoozo

Dalga geçmek gibi görmeyelim de bu girişe böyle bir cevap diyelim.

Sitenin adından da anlaşıldığı üzere "alfistiturkey" yazıyor , yani "alfistigaleri" veya "alfaromeoikinciel" gibi bir şey yazmıyor. Alfisti ne demek derseniz aşağı da çeşitli linkler var belki yardımcı olur , aşağıdaki linklerle doğru orantılı olarak "Alfa Romeo sever" lerin toplandığı bir siteyi sadece araba bulmak için kullanmak ne kadar mantıklı ise verilen cevaplarda o kadar mantıklı. Henüz daha 3 mesajınız var ve 3 üde bu başlığa ait , yani demem şu ki aramıza hoşgeldiniz , bizlere kendinizi tanıtırsanız tanışmış olur elimizden geldiğince yardımcı oluruz. Ancak böyle bir girişi bu tarz cevaplar görmek sizi şaşırtmasın çünkü şurdan bir şey alıp çıkacağım yada hemen işimi göründe gideceğim gibi görünüyor haliyle pek hoş olmuyor.

"Alfisti ne demek?"

Gelelim aradığınız araca , piyasada binilecek doğru düzgün ve sorunsuz bir 159 bulmak bu kadar zorlaşmış iken saydığınız kriterler çemberi daha da daraltıyor haliyle istediğiniz aracı bulmanız biraz zorlaşıyor. You are not allowed to view links. Register or Login'da 60 bin ile 70 bin arasında istediğiniz gibi , temiz "görünen" araçlar var bakarsanız görürsünüz daha çok beğendiğiniz arabaları paylaşırsanız en azından bilgi sahibi kişiler daha iyi yönlendirir , böyle 159 arıyorum diye başlık açmaktan iyidir. Diğer türlü ara ara bitmez :) hoşgeldiniz.

driftking11

2009 Mito 1.4 155 hp distinctive
2006 159  1.9 jtdm distinctive plus

Slaids

Dalga geçmek gibi görmeyelim de bu girişe böyle bir cevap diyelim.

Sitenin adından da anlaşıldığı üzere "alfistiturkey" yazıyor , yani "alfistigaleri" veya "alfaromeoikinciel" gibi bir şey yazmıyor. Alfisti ne demek derseniz aşağı da çeşitli linkler var belki yardımcı olur , aşağıdaki linklerle doğru orantılı olarak "Alfa Romeo sever" lerin toplandığı bir siteyi sadece araba bulmak için kullanmak ne kadar mantıklı ise verilen cevaplarda o kadar mantıklı. Henüz daha 3 mesajınız var ve 3 üde bu başlığa ait , yani demem şu ki aramıza hoşgeldiniz , bizlere kendinizi tanıtırsanız tanışmış olur elimizden geldiğince yardımcı oluruz. Ancak böyle bir girişi bu tarz cevaplar görmek sizi şaşırtmasın çünkü şurdan bir şey alıp çıkacağım yada hemen işimi göründe gideceğim gibi görünüyor haliyle pek hoş olmuyor.

"Alfisti ne demek?"

Gelelim aradığınız araca , piyasada binilecek doğru düzgün ve sorunsuz bir 159 bulmak bu kadar zorlaşmış iken saydığınız kriterler çemberi daha da daraltıyor haliyle istediğiniz aracı bulmanız biraz zorlaşıyor. You are not allowed to view links. Register or Login'da 60 bin ile 70 bin arasında istediğiniz gibi , temiz "görünen" araçlar var bakarsanız görürsünüz daha çok beğendiğiniz arabaları paylaşırsanız en azından bilgi sahibi kişiler daha iyi yönlendirir , böyle 159 arıyorum diye başlık açmaktan iyidir. Diğer türlü ara ara bitmez :) hoşgeldiniz.

Özür dilemem gerekicek galiba,saygı duyuyorum haklısınız.Ama bu forum internet sosyal medya çok bildiğim şeyler değil,ondan biraz.Tekrar kusura bakmayın.

erdem1904

You are not allowed to view links. Register or Login u sıkı takip edin.  ;) Bu başlıktan fayda gelmez...

1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2