Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alınık MK1 156 2.0

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

DcD-Semih

You are not allowed to view links. Register or Login
Bu araca bakmış mıydınız? You are not allowed to view links. Register or Login

Bu araç neden gözüme bu kadar güzel göründü, telefon baktığımdan mütevellitmidir acaba.
2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

alfacan

Bu araca bakmış mıydınız? You are not allowed to view links. Register or Login

evet  baktım fakat bütçemi aşıyor ..

Muratözdemir

Beykozda siyah orjinal 120.000 de oldugunu soyleyen bi tane vardı. Sunroofsuz derisiz.Gelen düsük tekliflerden dolayı ilanı kaldırmış.Bu aracı biliyor musunuz? Düşünülebilir.sunroof olmazsa olmaz degilse

alfacan

Beykozda siyah orjinal 120.000 de oldugunu soyleyen bi tane vardı. Sunroofsuz derisiz.Gelen düsük tekliflerden dolayı ilanı kaldırmış.Bu aracı biliyor musunuz? Düşünülebilir.sunroof olmazsa olmaz degilse

Sunroof olmazsa olmazdı ilk başlarda fakat temiz araba bulmak , ki özelliklede 2.0 bulmak çok zor . Deri koltuk herzaman alinir veya kaplattirilir o da sorun değil .

İlanı atabilirmisiniz ?

Muratözdemir

Muratözdemir

Yayından kalktigi icin bu sekilde gostersem belki hatirlarsiniz

alfacan

Teşekkürler , ilanın yeniden yayınlanması gerek iletişim kurabilmek için.

Muratözdemir

Yaw bende var numarası yoksa nerden bilim ilanı neden kaldırdıgını. Konustuk sahibiyle :)

alfacan

Yaw bende var numarası yoksa nerden bilim ilanı neden kaldırdıgını. Konustuk sahibiyle :)

O halde p.m. :)

alfacan

Arabada klima olmadığını söylüyor sahibi .Klimasız 2.0 156 gören var mı ? Merak ettim  :)

iskoc

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Sent from my iPhone using Tapatalk
2001 156 2.0 Twinspark 2013-2015
1998 166 3.0 V6 24V     2015-2019

alfacan

Torpidoya iki adet delik açılmış ? Niçin böyle birşey yapılır ki ? Güzelim aracın orjinalliği bozulmuş . :kahve:

You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

iskoc

Torpidoya iki adet delik açılmış ? Niçin böyle birşey yapılır ki ? Güzelim aracın orjinalliği bozulmuş . :kahve:

You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Sorun bizde sanırım  :D
2001 156 2.0 Twinspark 2013-2015
1998 166 3.0 V6 24V     2015-2019

erdem1904

Arabada klima olmadığını söylüyor sahibi .Klimasız 2.0 156 gören var mı ? Merak ettim  :)

O araba gümrük çıkışlı 2-3 yıl oldu heralde.. Zamanında km si 80-90.000 lerden ilandaydı  ;)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

alfacan

O araba gümrük çıkışlı 2-3 yıl oldu heralde.. Zamanında km si 80-90.000 lerden ilandaydı 

Araba klimasiz , sonradan klima taktirmakta sorunlu sanirim. Fiyatida cok makuldu

Murad

Klima şart. You are not allowed to view links. Register or Login

alfacan

Klima şart. You are not allowed to view links. Register or Login

Antalya sıcağında klima yetmemisti abi , klimasız düşünemiyorum . Bu arabada olmayacak . :kahve:

erdem1904

Yalnız piyasa ciddi yüksek...  Derili sunrooflu düzgün mk1 2,0 için 20.000 gerekli gibi görünüyor.
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Murad

Klima sadece yaz degil kisinda sart. Klima arizalandi kis gunu camda ki bugu gitmiyor @alfacan

Muratözdemir

Klima bozuk falan olabilir mi? Yok demesi sacma geldi bana hani konsoldaki tuslarda bi degisiklik olmaz mı klima olmasa.

alfacan

Yalnız piyasa ciddi yüksek...  Derili sunrooflu düzgün mk1 2,0 için 20.000 gerekli gibi görünüyor.

Abi derisinden sunroof undan vazgeçtim . Deri koltuğu ben alıp takıcam ama olması gereken fiyatta araba bulamıyorum . Çok temiz denilen arabada da 2000 lira masraf çıkıyor , bu yüzden alıp kendim toplayabileceğim arabalara yöneldim fakat onlarda uçuk fiyatta . Mesela geçen hafta 18 bin liraya sunroof lu derili 2005 147 satildi hasar kayıtsız . Kıyaslamayı böyle yapınca  bu paralara 16 yaşında 156 almak bana mantıksız geliyor.

You are not allowed to view links. Register or Login klima olsaydı o arabayı alacaktım .

Edit: You are not allowed to view links. Register or Login ' un anlattığı forumdan bir arkadaşın 156 sı gectiğimiz aylarda 16 bin 'e satılmış . Şimdi aynı araba ilanda 21 lira .

erdem1904

Abi derisinden sunroof undan vazgeçtim . Deri koltuğu ben alıp takıcam ama olması gereken fiyatta araba bulamıyorum . Çok temiz denilen arabada da 2000 lira masraf çıkıyor , bu yüzden alıp kendim toplayabileceğim arabalara yöneldim fakat onlarda uçuk fiyatta . Mesela geçen hafta 18 bin liraya sunroof lu derili 2005 147 satildi hasar kayıtsız . Kıyaslamayı böyle yapınca  bu paralara 16 yaşında 156 almak bana mantıksız geliyor.

You are not allowed to view links. Register or Login klima olsaydı o arabayı alacaktım .

Alıp 5 sene binerim diyebiliyorsan alınır. Ama harici insan haliyle daha üst modellere yöneliyor. 20.000 e mk1 alacağıma 23000'e 1.6 mk 2 alır ufak tefek eklemelerle (yazılım, kat iptali, açık hava filtresi) daha keyifli hale getirir devam ederim... Ben benim arabayı o sıkışıkla ciddi bedavaya vermişim onu anlıyorum şimdi... Benden alan çocuk 23.000'e 2 haftada sattı bu şişkin piyasada :)
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

Murad

Alıp 5 sene binerim diyebiliyorsan alınır. Ama harici insan haliyle daha üst modellere yöneliyor. 20.000 e mk1 alacağıma 23000'e 1.6 mk 2 alır ufak tefek eklemelerle (yazılım, kat iptali, açık hava filtresi) daha keyifli hale getirir devam ederim... Ben benim arabayı o sıkışıkla ciddi bedavaya vermişim onu anlıyorum şimdi... Benden alan çocuk 23.000'e 2 haftada sattı bu şişkin piyasada :)
Bu işler malesef böyle oluyor Erdem'cim. Durum üzücü.

alfacan

Klima bozuk falan olabilir mi? Yok demesi sacma geldi bana hani konsoldaki tuslarda bi degisiklik olmaz mı klima olmasa.

Bu versiyonları kuzey ülkeri için üretilmiş fabrikasyon olarak kliması yok .  Fiyat olarakta uygundu halbuki  :kahve:

alfacan

Bu arabayı gören bilen varmı ? triger ve baskı balatası değişmiş . Bostancı Alfa servisinde bakımlarını yaptırıyorum dedi , hangi servis anlıyamadım . Öte yandan sonradan deri koltuk kaplanmış.