Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Antalyada Alınık 159 JTD

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

adani

Arkadaşlar merhaba.
Antalya'da satılık dizel 159 arıyorum.
Manuel otomatik farketmez.

ArinFırat

neden özellikle Antalya? merak ettim doğrusu.

adani

Antalyada yaşıyorum.
Başka bir şehirdeki aracı gidip görmek zor.
Bilmediğin bir araç için kilometrelerce yol gidip aracı beğenmeme durumun var.
Bir de çalışan insanlar için izin almak sıkıntılı

ucarozcan

Konu temiz alfa olunca kilometreler kifayetsiz kalır.

Xperia Z3

Arabam Şekil Yolumdan Çekil!

adani

You are not allowed to view links. Register or Login

Linkteki araç fiyatına değer mi. Kazasız olduğunu varsayıyorum. Gidip bakmadım haftasonu bakıcam.

driftking11

ön tamponda kesın boya var.. scudettonın arkasındaki tampon demiri araçla aynı renge boyanmıs siyah olması gerek.. arac komple orjınal olsa bile 55.000 TL lik birsey göremedim ben.. belki mekanik anlamda iyileştirmeler yapılmış olabılır ama görsel anlamda aracın ekstrası yok .. sadece ekran guzel hareket olmuş..
2009 Mito 1.4 155 hp distinctive
2006 159  1.9 jtdm distinctive plus

ArinFırat

bencede You are not allowed to view links. Register or Login haklı.. 55000 TL fazla,üstelik km de fazla.benim 2009 makyajlı ve 117bin km olmasına rağmen 55bine talipli çıkmamıştı,belkide otomatik olmadığı içindi.

adani

Teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için.

adani

ArinFırat sizin araç satılık mı hala.

TRSemih

Alfista'dan bir Alfa Romeo almaya gayret edin.
İstanbul'daki Modena, Alfa Bayrak, Veloce dışındaki galericiler (özellikle her marka araç satan) bana hiç güven vermiyor. Genelde feleğin çemberinden geçmiş araçlar bu tarz galericilere düşüyor. Hem markayı/aracı tanımıyorlar hem bakım geçmişinden bihaberler hem de fiyatlar abartılmış oluyor. Bilinmeyen bir aracı alıp sanayi yollarını aşındırmaktansa referans olunan bir aracı başka bir şehirden almanız bana göre daha mantıklı olur.
Rastgele.
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-...)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

ArinFırat

ArinFırat sizin araç satılık mı hala.
2-3 ay önce malum siteye ilan verdim,ilan süresi dolduktan sonra tekrar yayınlamak ücretli olduğu için süreyi uzatmadım. açıkcası aklım giuliettada, yani taliplisi olursa satıp giulietta almayı düşünüyorum.Aracım Diyarbakır'da Bayramdan sonra 1 ay boyunca Konya ve Antalya'da olacak.159uma ait forumdaki konularım bunlar,ilginizi çekerse eğer konuşuruz. You are not allowed to view links. Register or Login

adani

2-3 ay önce malum siteye ilan verdim,ilan süresi dolduktan sonra tekrar yayınlamak ücretli olduğu için süreyi uzatmadım. açıkcası aklım giuliettada, yani taliplisi olursa satıp giulietta almayı düşünüyorum.Aracım Diyarbakır'da Bayramdan sonra 1 ay boyunca Konya ve Antalya'da olacak.159uma ait forumdaki konularım bunlar,ilginizi çekerse eğer konuşuruz. You are not allowed to view links. Register or Login

Teşekkürler.
Fiyat fazla benim için.

ArinFırat

:) hayırlısı

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ArinFırat

İlk sayfada fiyat yüksekti ancak son sayfalara baktıysanız eğer fiyatım 55 bin TL

driftking11

You are not allowed to view links. Register or Login ın fıyatı aracı 55000 bıde bu bahsı gecen arac 55000 tl ıse bu matematıkte bnm aracım 30000 tl sonucu cıkıyor :S  :haydi:
Saka bı yana ekrana talibim abi madem satıyon ekran yabancıya gıtmesın:))

ArinFırat

Satma niyetim var ancak ilanım yok..kafama yatan giulietta bulduğum anda hızlandıracam..şimdilik sadece buradan talipli çıkarsa eğer satma şansı var.ekran için @wolkanku arkadaşımıza söz vermiştim,fikri değişmiş ise sana satarım sorun değil

wolkanku

Ben brera İçin istemiştim Giulietta için düşünmüyorum yani satılabilir
'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

driftking11

You are not allowed to view links. Register or Login özelden yazdım

ArinFırat

Ben brera İçin istemiştim Giulietta için düşünmüyorum yani satılabilir
Ok tamamdır.

ArinFırat

You are not allowed to view links. Register or Login özelden yazdım
Msjınızı aldım.bu arada fikirlerinize danışacam,sizce 2009 makyajlı ve düşük km bir 159 için 55 bin tl fazla mı?

driftking11

Msjınızı aldım.bu arada fikirlerinize danışacam,sizce 2009 makyajlı ve düşük km bir 159 için 55 bin tl fazla mı?

Genel araba piyasasını dusundugumuzde kıyaslama yapabılecegım en onde araba bmw 3 serısıdır.. Hadı 159 a haksızlık edıp e46 kasa yanı 2005 kadar olan benzınlı ve asagı yukarı sızın aracınız km sındekı aracların fiyatları 55000 cıvarı..bole dusundugumuzde dızel daha genc olan aracınız ıcın fıyat normal duruo.. Ama bız kendı aramızda bıle araclarımızın fıyatlarını olduruyoruz gıbı gelıo bana.. Mekanık anlamda sanzıman alt takım vs bakımları yakın zmanda yapılmıssa aracınızınbnce kesınlıkle eder.. Bnm aracım 2006 manuel 205000 kmde satma nıyetım olsa asla 50000 den asagı vermem..( bana maliyetı 55000i buldu)

adani

Arakadaşlar tamam arabalarınızı seviyorsunuz saygım var ama üretimi 5 sene önce durmuş, 10 yaşında 200bin kmdeki araçlara 50-55 k istemek nedir ya.

francobaresi

Wolkanku gecen guzel bi resim paylasmisti sayfasinda. Alinti yapayim ;
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Sent from my iPhone using Tapatalk
Cuore sportivo

Utku

Arkadaslar eseklik etmis kusurlarina bakmayin, kac istenmesi lazim buyrun siz soyleyin lutfen.

BEYAZ 320D
İlan No: 309425771

Uretimi 5 sene once durmus ve 10 yasinda ama olsun bmw dir sonucta.Ustelik antalyadaymis
2003 147 1.6 Twinspark
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic
2005 156 2.0 Selespeed
2008 159 1.9 Jtdm-Qtronic

adani

Arkadaslar eseklik etmis kusurlarina bakmayin, kac istenmesi lazim buyrun siz soyleyin lutfen.

BEYAZ 320D
İlan No: 309425771

Uretimi 5 sene once durmus ve 10 yasinda ama olsun bmw dir sonucta.Ustelik antalyadaymis
Aynı kasa olmasa da şu an BMW 3 serisi üretimi devam ediyor. Peki 159????