Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Antalyada Alınık 159 JTD

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sitsabaiesan

Bu konu çok ekmek yedirir  :-[ iyi alfa neredeyse oradan alınır ilk 145 i İST den aldım 146 yı ANTALYA dan 147 yi izmir den. Gürcü de 2011 159  bulsam alırım. herkese iyi pazarlar :alfisti:
1995/145 1.7** boxer
1998/146 1.4** ts
2004/147 1.6** ts
2007/159 1.9** jts
Sadece insan biriktirir.

HEPİMİZ ÖLELİM FENERBAHÇE YAŞASIN

adani

You are not allowed to view links. Register or Login
Aha hocam, Alfacının Alfasına laf etmişsin, bak konu nerelere gelmiş  :)

Şaka bir yana, Alfa biniciye hitap eden en özel markadır. İkinci el piyasası olmayabilir ama fiyat/performans olarak belki de en iyi ikinci el araçlardır. Sonuç olarak beğendiyseniz 3'e 5'e bakmayın derim. Lakin paylaştığınız ilandaki araç o kadar etmez diye düşünüyorum, zaten siz de öyle düşünmüşsünüz.

Bir de 8 yaşında bir araç alacak olsam Antalya yerine Ankara'dan alırdım. Sizin orada nem çok, esmiyor da  :p bence yurdun iç kesimlerine de bakabilirsiniz.
Linkteki araca gidip baktım değil 55bin 45 bin bile etmez. Adam galeriye koymuş içi leş gibi. Döşemeler emniyet kemeri vs kir içinde. İçine özenmeyen adam yürüyenine hiç özenmemiştir zaten.
Temiz 159 bulmak için baya çaba sarfetmek gerek sanırım.

balesanist

Hepimiz araçlarımızı 5-10 fazlasına ilana koyalım demiştim değil mi geçenlerde bir konuda? Şaka bir yana forumda daha fazla konunun okunarak kafadaki soru işaretlerinin giderileceğini düşünüyorum.
"Mantığınla sev, duygularınla seç"

ArinFırat

Linkteki araca gidip baktım değil 55bin 45 bin bile etmez. Adam galeriye koymuş içi leş gibi. Döşemeler emniyet kemeri vs kir içinde. İçine özenmeyen adam yürüyenine hiç özenmemiştir zaten.
Temiz 159 bulmak için baya çaba sarfetmek gerek sanırım.
Demek ki temiz ve bakımlı olanının fiyatı 2-3 fazla ise burun kıvırmamak gerekiyor..örneğin sadece deri bakımı ve temizliğine yılda 2 kez 250 TL veriyorsam, 2 kez boya koruma vs yapıp 500 TL veriyorsam bunun bir karşılığı olmalı,,bu bakımları yapmazsam eğer 2 3 milyarım cebimde kalacak ama aracım bakımsız ve döküntü duracağı için doğal olarak ucuza gidecek.bu durum Alfaya has bi durum değil,tüm markalar için geçerli.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

adani

Demek ki temiz ve bakımlı olanının fiyatı 2-3 fazla ise burun kıvırmamak gerekiyor..örneğin sadece deri bakımı ve temizliğine yılda 2 kez 250 TL veriyorsam, 2 kez boya koruma vs yapıp 500 TL veriyorsam bunun bir karşılığı olmalı,,bu bakımları yapmazsam eğer 2 3 milyarım cebimde kalacak ama aracım bakımsız ve döküntü duracağı için doğal olarak ucuza gidecek.bu durum Alfaya has bi durum değil,tüm markalar için geçerli.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
3-5 neyse araç bakımlıysa verilir sorun olmaz da linkteki araç nedir ya. Brera parası istemiş nerdeyse.
Piyasayı bilmiyorum ama bu fiyatlara gidiyo mu 2011 modeller.
Yalandan 68k teklif ettim kabul etmedi.

francobaresi

3-5 neyse araç bakımlıysa verilir sorun olmaz da linkteki araç nedir ya. Brera parası istemiş nerdeyse.
Piyasayı bilmiyorum ama bu fiyatlara gidiyo mu 2011 modeller.
Yalandan 68k teklif ettim kabul etmedi.
abartmis ilan sahibi. Ayrica arabasini diger arabalari gormeden emsalsiz, yegane, baska yok gibi reklamlandirsan insanlar inanilmaz itici geliyor

Sent from my iPhone using Tapatalk
Cuore sportivo

adani

abartmis ilan sahibi. Ayrica arabasini diger arabalari gormeden emsalsiz, yegane, baska yok gibi reklamlandirsan insanlar inanilmaz itici geliyor

Sent from my iPhone using Tapatalk
Bi böylelerine bi de keyfekeder satılık yazanlara acayip kıl oluyorum.