Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

147 2.0 selespeed

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

troyexplorer

Arkadaşlar merhabalar
       Aranıza yeni katıldım, ismim süleyman
        147 2.0 selespeed almayı düşünüyorum , araştırdığım kadarıyla şanzuman sıkıntılı gibi
         Aranızda bu araçtan kullanan veya bilgi sahibi olan varsa bilgi alışverişinde bulunuruz diye düşündüm
         Şuna kadar ilanlardan baktığım kadarıyla araçlarda kmler ortalama 150000 km civarı , kimi komple boyalı kimi yarıdan aşağıya boya falan çok umrumda değil beni düşündüren şanzuman dert sahibi  yaptırırmı? , şanzumanı komple yenileme maliyeti nedir aşağı yukarı bilgisi olan varmıdır

GooSe

Merhaba mk2 selespeedde sorun yaşayan duymadım ufak tefek sıkıntıları okursa zeki ustam çözer ben 3.5 yıldır 60 bin kimdir her kontağı çevirilik de zevkle kullanıyorum. Kulaktan dolma bilgilere inanma selespeede binmemiş adamlar yorum yapıyorlar. Sen asıl selespeed sahiplerinden ara gazları,hızlanmaları, dinle eğer istanbuldaysan usta olarak işin dahada kolay.

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

troyexplorer

İstanbuldayım ,
     Alfaya çok yabancı değilim 2000 yılında 2000 model 156 1,6 ts vardı , 2004 te sattım
     Düşük km bulma şansım varmı acaba , sahibinden com da 7 ilan var hiçbirine gidip bakasım gelmedi açıkçası

troyexplorer

Bu bahsettiğin zeki usta nerde onla görüşeyim ben , sorularıma cevap orda bulurum herhalde , burda teknik konulardan anlayan yok anladığım kadarıyla

fatihmehmet

Hoşgeldiniz.

Teknik konulardan anlayan çok, çokça da konuştular forumda zaten. Arama bölümünden bulabilirsiniz.

Zeki usta, Bostancı Sanayi'de Carium Servisi sahibi.

Sent from my iPhone using Tapatalk
2007 - Alfa Romeo GT Q2 1.9 JTD (2019-.....)
2004 - Alfa Romeo 156 mk2 2.0 TS Manuel. (2016- 2019)
2008 - Alfa Romeo 147 1.6 TS - Alfa Rosso. (2013-2016)

Gouki

You are not allowed to view links. Register or Login
     Bu bahsettiğin zeki usta nerde onla görüşeyim ben , sorularıma cevap orda bulurum herhalde , burda teknik konulardan anlayan yok anladığım kadarıyla

Evet yanlış yerdesiniz, doğru Zeki usta'nın yanına.