Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

156 Satın Almak İstiyorum Ama Aklımı Kucalayan Bir Sorum Var Bakar mısınız?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Murderer_Clown

Abilerim ben Malatyada oturuyorum ve bi Alfa Romeo almak istiyorum zar zor bir tane bulabildim ama km'si 200 bin'de 2004 model 19000 lira istiyor satıcı sizce satın alırsam bana ilerde sorun çıkarırmı alırsam zaten uzun süre kullanmayı planlıyorum iyide bakarım araca ama yinede biraz korkuyorum açıkcası bi yardım edin lütfen.

tunerviper

Turbo Twin Spark

Murderer_Clown

Aranızda kesinlikle benden bu konuda daha bilgili kişiler mevcuttur size danışmak istedim sadece.

Gouki

Aramıza hoşgeldiniz Taha bey. 156 hakkında bir genelleme yapamayız ki. Baktığınız aracı da bilmiyoruz, çok iyi de olabilir sizi sanayiden de çıkartmayabilir. O yüzden net birşey söylemek imkansız.

tunerviper

200k km ts motor için çok yüksek bir rakam değil bence ama bu zamana kadar bakımları nasıl yapıldı nasıl yağ ve filtre kullanıldı motor rektifiye edildi mi? Edildi ise hangi parçalar kullanıldı v.s daha onlarca parametre var. Bunların hepsini biz bilgisayar başından bilemeyeceğimiz için iyi bir Alfa romeo ustasının kontrol edip ona göre size öneride bulunması gerekir. Böyle bir imakan yoksa çevrenizdeki en iyi mekanik ve motor ustasına gidip göstermeli motor kompresyon ölçümü yapılıp ona göre karar verilmelidir. Ts motorun bir kaç kronik sorunu var bunlar varyatör, alt takım v.s gibi sıralanabilir siteyi araştırırsanız zaten bir çok sorunuza cevap bulabilirsiniz. Ben olsam sağlıklı ise 200k km de ts alırım. Zaten 2004 model için 19000 uygun rakam.
Turbo Twin Spark

Murderer_Clown

tunerviper

Biz teşekkür ederiz. Yalnız şu da var alırsınız yıllarca sorunsuz binersiniz alırsınız ertesi gün yatak sarar motor yani bunun garantisini kimse veremez o yüzden aklınızın bir yerinde ve cebinizin bir kısmında soruna karşı hazırlıklı olmak iyidir.
Turbo Twin Spark

tolga_ozhan

Son birkaç gün içinde 156 almak konusunda niyetli soru soran kişilere daha taze verilmiş cevapları bu iki başlıkta bulabilirsiniz.

Durumları ve soruları sizinkine benzer.

You are not allowed to view links. Register or Login

You are not allowed to view links. Register or Login