Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa 166 almalı mıyım

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

salih028

arkadaslar merhaba..kocaelide alfa 166 2.0 tb buldum.gorunce aşık oldum resmen.cennetten inmis mubarek😃 motoru donanimi gücü beni mest etti adeta...alırsam ikinci arabam olacak..ilki 307 idi.muhtemelen eşekten inip ata binmeye benzeyecek benimkisi😀..sizlere soracaklarım şunlar
kocaelide servisi var mı..
lpg atiker sıralı imis..bu araçlar icin iyi mi bu You are not allowed to view links. Register or Login 100binde
agır bakimlari yapilmis..
gunluk git gel 17 km yolum var.ortalama 90km yapıyorum.lpg acaba ne kadar faydalı olur..aylık yakıtta 300 tlyi gozden cıkarmalimiyim...(307 varken 150yi buluyordum)
motorunda bir sıkıntısı yoksa bu arabayı alıp sizin gibi alfisti olmak istiyorum..bu da bi ayrıcalık herhalde😁

tolga_ozhan

166'ların km saatlerine asla güvenmeyin. Piyasadaki 166'ların %80'nin km saati değişmiştir.
Bir Alfa Romeo servisi arabaya ekspertiz yapsın. Kocaeli'de o arabadan, huyundan suyundan anlayan kimse yok ama İstanbul son derece yakın.

nanotechmilas

Servis en yakın sana zeki usta var derim hatta şuan forumdaki satılık bölümünden 166 bile bulabilirsin. Baktırmadan alma ama :)