Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Katalizör hakkında

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

badiercan

bende bu gun bızat tuv de calısan bırıne sordum bu olayı adam dedıgı aynen su bız katalızore bakmıyoruz var mı yok mu dıye o olay suhpe uzerıne oluyomus eksoz muayenesı sırasında emısyon fazla cıkarsa o zaman katalızor kontrolu yapılıyomus eksoz muayenesını sanayıde yanı dısarıda yaptırırsanız sorun olmayacagını soyledı

fatihnfatih

öncelikle mehabalar ben 1998 156 mı  aldığımda katalizör aracımda yoktu bunun yerine  orta susturucu vardı muayeneye gittiğimde egzozdan geçemedim dolayısıyla muayeneye giremedim ikinci seferde dışardan egzoz muayenesini yaptırarak bişekilde geçtim ve muayeneye gittim bi sıkıntı olmadan oradanda geçtim. ( şunu bilmeliyizki  kimse bu arabayı yapan mühendislerden daha iyi bilemez) bende bu mantıkla 250 tl verip katalizör taktırdım şimdi bu katalizör iyi kötü bilemem fakat garajın içinde katalizör yokken arabayı çalıştırıp 1 dakika duramıyordum benzin kokusundan katalizör taktırdıktan sonra kokuda müthiş bi fark oldu dahada önemlisi 2700 de devir alan araba 2100 de devirlenmeye başladı atmosferik motorda geri dönüşüm şart saygılar

Edited by - fatihnfatih on 06/04/2012  23:38:33

drago

valla ben egzoz muayenesine gittiğimde adam hiç bir şey bağlamadı bile, printerdan çıktısını alıp verdi, oraya bir de katalizörsüz yazdı, dedim kardeşim arabada 3 tane katalizör var, niye öyle yazdın, şimdi öyle yazmazsam muayene etmem gerekir boşver dedi, muayenede de sıkıntı olmadı hiç, hem de ankara gibi yerde

alfistahakan

quote:

valla ben egzoz muayenesine gittiğimde adam hiç bir şey bağlamadı bile, printerdan çıktısını alıp verdi, oraya bir de katalizörsüz yazdı, dedim kardeşim arabada 3 tane katalizör var, niye öyle yazdın, şimdi öyle yazmazsam muayene etmem gerekir boşver dedi, muayenede de sıkıntı olmadı hiç, hem de ankara gibi yerde

Kalender adammış.Herkese böyle muayene nasip olsun(katalizör için ama )
Hakan
Forever Alfa

Keox

bugün bende susturucuyu iptal ettim katalizör taktırdım :d bu arada Tekirdağ TÜV de katalizör iptal edipte susturucu takanların emisyonları temiz çıkarsa kolaylıkla geçiyormuş :) haberiniz olsun

drago

quote:

quote:

Kalender adammış.Herkese böyle muayene nasip olsun(katalizör için ama )

aslına bakarsanız iyi bişey değil, benim aracımın ateşlemesine,filtrelerine, yağına varana kadar yeniydi,katalitikler de yerindeydi, zaten kalması için bir sebep yoktu evet ama bu demek oluyor ki sinek ilacı gibi gezen araçları da geçirmelerinde bu insanlar bi sakınca görmüyor