Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

156 mk2 Sunroff acil yardım

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bahadirhan2023

Arkadaşlar acil olarak yardımınıza ihtiyacım var,

2004 model bal köpüğü 132 binde düzgün boyasız bir araç buldum. sadece sunroff perdesinde sıkıntı var ( sunroff sıkıntısız çalışıyor) Perdenin ayakları kırılmış deniyor!

Bu parçayı ankarada nerde bulabilirim ? yada yaptırması bana ne kadar a patlar ?

max ve minumum olarak fiyat belirtebilirmisiniz ?

Erkay KAHYA

Selamlar,
Ben olsam aracın diğer herşeyi tamam ise sunroof perdesi için vazgeçmezdim.
Sunroof perdesi tamir olur. Ancak döşemeciler tavan döşemesini tamamen çıkartıyor.
Tırnakları kırıksa çıkmacı ya da klips satan yerlerden temin edilebilir. (Bkz. Şaşmaz Sanayi, Er ce san)
İyi bir döşemeci tahmini 300 - 400 TL fiyat ister. Çıkmada perdeyi ya da malzemelerini bulsanız takımı için bile 200 TL den aşağı mal olacağını sanmıyorum.
Araç güzelse alınır. Sunroof Su kanalı düzgün mü onu da bir sorun isterseniz. Onda problem varsa araç içi sonbaharda yağmurlu geçebilir.

harrykewell1987

benımde sunroof tıkırtı yapıor cok az bırsey asagıya ınmıs bozuk yola gırdın mı tık tık vuruyor cok hafıfte ruzgar alıyor acaba sıkıntı nedır cozemedım malıyetı falan bılen var mı arkadaslar

tolga_ozhan

You are not allowed to view links. Register or Login
benımde sunroof tıkırtı yapıor cok az bırsey asagıya ınmıs bozuk yola gırdın mı tık tık vuruyor cok hafıfte ruzgar alıyor acaba sıkıntı nedır cozemedım malıyetı falan bılen var mı arkadaslar

Önce bir ayar yaptırmayı deneyin. Eğer ayarı bozuk olduğu için ses yapıp, rüzgar alıyorsa 10 dk süren bir ayar işlemi ile çözülür.