0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhabalar,Aşağıda linki verilen aracı almak üzereyim , yorumlarınız ve tavsiyeleriniz rica ederim ;http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-alfa-bayrak,,,deri,sunroof,bose-full-118216549/detay/Teşekkürler
bildiğimiz temizi mevcuthttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-kusursuz-tertemiz-2002-model-156-selespeed-116218107/detay
2 arac ayni degil arkadaslar... siyah plan ara kasa ici yeni tip... Aracin milanodan satildigi zamani hatirliyorum.. Keyfi komple boyanmis.. Arayin gorusun tabi...
Alıntı yapılan: Gokhan.hanlioglu - 17 Mart 2013, 22:16:22Merhabalar,Aşağıda linki verilen aracı almak üzereyim , yorumlarınız ve tavsiyeleriniz rica ederim ;http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-alfa-bayrak,,,deri,sunroof,bose-full-118216549/detay/Teşekkürlerİlginiz için teşekkürler , tramerde 6 adet kaydı var toplamları 2.500 TL bulmuyor..sadece sağ ön çamurluk değişmiş servis bakımları Alfa Milano da yapılmıs (faturaları gördüm) ..ve benim ilk aracım olacak Bu araç ilanı verilirken yanlış işaretlenmiş. Modelin tam adı 2.0 TS 16V Selespeed olacak. JTS motorlu değil. Ha bu önemli bir yanlışlık mıdır, bence değil. Gayet güzel duruyor, tramer sorgusunda hasarı çıkıyor mu? Kaç tane çıkıyor, miktarlar ne kadar?
Alıntı yapılan: erdem1904 - 17 Mart 2013, 22:24:472 arac ayni degil arkadaslar... siyah plan ara kasa ici yeni tip... Aracin milanodan satildigi zamani hatirliyorum.. Keyfi komple boyanmis.. Arayin gorusun tabi...Bir tane de kırmızı var komple boyanan şu anda başka bir galeride satılık. Yoksa diğeri boyanmadı mı? Ben sırf komple boyalı diye o kırmızıdan vazgeçmiştim.
3 gündür üyesiniz keşke bi kendinizi tanıtsaydınız da size burda yardımcı olmak için çabalayan dostlarımız olsa idi..
Alıntı yapılan: Kibitzer - 17 Mart 2013, 22:27:59Alıntı yapılan: erdem1904 - 17 Mart 2013, 22:24:472 arac ayni degil arkadaslar... siyah plan ara kasa ici yeni tip... Aracin milanodan satildigi zamani hatirliyorum.. Keyfi komple boyanmis.. Arayin gorusun tabi...Bir tane de kırmızı var komple boyanan şu anda başka bir galeride satılık. Yoksa diğeri boyanmadı mı? Ben sırf komple boyalı diye o kırmızıdan vazgeçmiştim.kırmızı olan yüksek ihtimalle benim tanıdığım bir araç. sahibini tanıyordum. jantları farklıydı ve araç çok temizdi. kendisi de zaten inanılmaz titizdir. komple boyatacak kadar. tabi sonra sahibi değişmişmidir bilmiyorum. bahsettiğim muhtemel sahibi 2006 ya da 2007 de almıştı aracı.
Alıntı yapılan: Spider_Volkan - 17 Mart 2013, 22:41:02Alıntı yapılan: Kibitzer - 17 Mart 2013, 22:27:59Alıntı yapılan: erdem1904 - 17 Mart 2013, 22:24:472 arac ayni degil arkadaslar... siyah plan ara kasa ici yeni tip... Aracin milanodan satildigi zamani hatirliyorum.. Keyfi komple boyanmis.. Arayin gorusun tabi...Bir tane de kırmızı var komple boyanan şu anda başka bir galeride satılık. Yoksa diğeri boyanmadı mı? Ben sırf komple boyalı diye o kırmızıdan vazgeçmiştim.kırmızı olan yüksek ihtimalle benim tanıdığım bir araç. sahibini tanıyordum. jantları farklıydı ve araç çok temizdi. kendisi de zaten inanılmaz titizdir. komple boyatacak kadar. tabi sonra sahibi değişmişmidir bilmiyorum. bahsettiğim muhtemel sahibi 2006 ya da 2007 de almıştı aracı.oncesinde vela jantmi vardi? Damla...
Alıntı yapılan: Kibitzer - 17 Mart 2013, 22:27:59Alıntı yapılan: erdem1904 - 17 Mart 2013, 22:24:472 arac ayni degil arkadaslar... siyah plan ara kasa ici yeni tip... Aracin milanodan satildigi zamani hatirliyorum.. Keyfi komple boyanmis.. Arayin gorusun tabi...Bir tane de kırmızı var komple boyanan şu anda başka bir galeride satılık. Yoksa diğeri boyanmadı mı? Ben sırf komple boyalı diye o kırmızıdan vazgeçmiştim.Selam, bunda sadece lokal boya var ve birde sağ ön çamurluk değişmiş..
Alıntı yapılan: Spider_Volkan - 17 Mart 2013, 22:41:02Alıntı yapılan: Kibitzer - 17 Mart 2013, 22:27:59Alıntı yapılan: erdem1904 - 17 Mart 2013, 22:24:472 arac ayni degil arkadaslar... siyah plan ara kasa ici yeni tip... Aracin milanodan satildigi zamani hatirliyorum.. Keyfi komple boyanmis.. Arayin gorusun tabi...Bir tane de kırmızı var komple boyanan şu anda başka bir galeride satılık. Yoksa diğeri boyanmadı mı? Ben sırf komple boyalı diye o kırmızıdan vazgeçmiştim.kırmızı olan yüksek ihtimalle benim tanıdığım bir araç. sahibini tanıyordum. jantları farklıydı ve araç çok temizdi. kendisi de zaten inanılmaz titizdir. komple boyatacak kadar. tabi sonra sahibi değişmişmidir bilmiyorum. bahsettiğim muhtemel sahibi 2006 ya da 2007 de almıştı aracı.2011'de 156 ararken Emin'in(kulakları çınlasın) ilanını paylaştığı bir araçtı 2003 kırmızı selespeed komple boyalı ve 60bin km'de idi. Şu anda bu siyah selespeedi satan galeriden satılıktı. O zamanlar komple boyalı dendiği için vazgeçmiştim, hatta gidip görmüştüm bile aşırı yağmurlu bir günde.Komple boyanma nedeni sahibinin aşırı pipirikli olması denmişti, hatta yağmurlu günlerde dışarı bile çıkarmazmış o arabayı, Alfa Kırmızısı'nın kronik problemi olan rengi soldu diye boyatmış demiştiler.
Alıntı yapılan: Kibitzer - 17 Mart 2013, 22:47:52Alıntı yapılan: Spider_Volkan - 17 Mart 2013, 22:41:02Alıntı yapılan: Kibitzer - 17 Mart 2013, 22:27:59Alıntı yapılan: erdem1904 - 17 Mart 2013, 22:24:472 arac ayni degil arkadaslar... siyah plan ara kasa ici yeni tip... Aracin milanodan satildigi zamani hatirliyorum.. Keyfi komple boyanmis.. Arayin gorusun tabi...Bir tane de kırmızı var komple boyanan şu anda başka bir galeride satılık. Yoksa diğeri boyanmadı mı? Ben sırf komple boyalı diye o kırmızıdan vazgeçmiştim.kırmızı olan yüksek ihtimalle benim tanıdığım bir araç. sahibini tanıyordum. jantları farklıydı ve araç çok temizdi. kendisi de zaten inanılmaz titizdir. komple boyatacak kadar. tabi sonra sahibi değişmişmidir bilmiyorum. bahsettiğim muhtemel sahibi 2006 ya da 2007 de almıştı aracı.2011'de 156 ararken Emin'in(kulakları çınlasın) ilanını paylaştığı bir araçtı 2003 kırmızı selespeed komple boyalı ve 60bin km'de idi. Şu anda bu siyah selespeedi satan galeriden satılıktı. O zamanlar komple boyalı dendiği için vazgeçmiştim, hatta gidip görmüştüm bile aşırı yağmurlu bir günde.Komple boyanma nedeni sahibinin aşırı pipirikli olması denmişti, hatta yağmurlu günlerde dışarı bile çıkarmazmış o arabayı, Alfa Kırmızısı'nın kronik problemi olan rengi soldu diye boyatmış demiştiler.doğrudur. eski sahibi benim de eski selespeedimin sahibidir. suadiyede kapalı garajda tutar araçlarını ve sadece haftasonları kullanır. inanılmaz pimpiriktirç aracı tofaştan almıştı o zamanlar. benim ondan aldığım araç opak siyahtı. o aracı da komple boyatmıştı. enteresan biridir. araçlarına başka bir titizlikte biner ve kullanır.hala aynı kondisyondaysa kırmızı da iyidir.
Alıntı yapılan: Spider_Volkan - 17 Mart 2013, 22:51:08Alıntı yapılan: Kibitzer - 17 Mart 2013, 22:47:52Alıntı yapılan: Spider_Volkan - 17 Mart 2013, 22:41:02Alıntı yapılan: Kibitzer - 17 Mart 2013, 22:27:59Alıntı yapılan: erdem1904 - 17 Mart 2013, 22:24:472 arac ayni degil arkadaslar... siyah plan ara kasa ici yeni tip... Aracin milanodan satildigi zamani hatirliyorum.. Keyfi komple boyanmis.. Arayin gorusun tabi...Bir tane de kırmızı var komple boyanan şu anda başka bir galeride satılık. Yoksa diğeri boyanmadı mı? Ben sırf komple boyalı diye o kırmızıdan vazgeçmiştim.kırmızı olan yüksek ihtimalle benim tanıdığım bir araç. sahibini tanıyordum. jantları farklıydı ve araç çok temizdi. kendisi de zaten inanılmaz titizdir. komple boyatacak kadar. tabi sonra sahibi değişmişmidir bilmiyorum. bahsettiğim muhtemel sahibi 2006 ya da 2007 de almıştı aracı.2011'de 156 ararken Emin'in(kulakları çınlasın) ilanını paylaştığı bir araçtı 2003 kırmızı selespeed komple boyalı ve 60bin km'de idi. Şu anda bu siyah selespeedi satan galeriden satılıktı. O zamanlar komple boyalı dendiği için vazgeçmiştim, hatta gidip görmüştüm bile aşırı yağmurlu bir günde.Komple boyanma nedeni sahibinin aşırı pipirikli olması denmişti, hatta yağmurlu günlerde dışarı bile çıkarmazmış o arabayı, Alfa Kırmızısı'nın kronik problemi olan rengi soldu diye boyatmış demiştiler.doğrudur. eski sahibi benim de eski selespeedimin sahibidir. suadiyede kapalı garajda tutar araçlarını ve sadece haftasonları kullanır. inanılmaz pimpiriktirç aracı tofaştan almıştı o zamanlar. benim ondan aldığım araç opak siyahtı. o aracı da komple boyatmıştı. enteresan biridir. araçlarına başka bir titizlikte biner ve kullanır.hala aynı kondisyondaysa kırmızı da iyidir.Bir de bu araç vardı orada ;http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-alfa-bayrak..full-plus-full-selespeed-118036025/detay/
benim bildiğim aracın içi hardaldı. bu ilandaki araç değildi.
Alıntı yapılan: Gokhan.hanlioglu - 17 Mart 2013, 22:52:51Alıntı yapılan: Spider_Volkan - 17 Mart 2013, 22:51:08Alıntı yapılan: Kibitzer - 17 Mart 2013, 22:47:52Alıntı yapılan: Spider_Volkan - 17 Mart 2013, 22:41:02Alıntı yapılan: Kibitzer - 17 Mart 2013, 22:27:59Alıntı yapılan: erdem1904 - 17 Mart 2013, 22:24:472 arac ayni degil arkadaslar... siyah plan ara kasa ici yeni tip... Aracin milanodan satildigi zamani hatirliyorum.. Keyfi komple boyanmis.. Arayin gorusun tabi...Bir tane de kırmızı var komple boyanan şu anda başka bir galeride satılık. Yoksa diğeri boyanmadı mı? Ben sırf komple boyalı diye o kırmızıdan vazgeçmiştim.kırmızı olan yüksek ihtimalle benim tanıdığım bir araç. sahibini tanıyordum. jantları farklıydı ve araç çok temizdi. kendisi de zaten inanılmaz titizdir. komple boyatacak kadar. tabi sonra sahibi değişmişmidir bilmiyorum. bahsettiğim muhtemel sahibi 2006 ya da 2007 de almıştı aracı.2011'de 156 ararken Emin'in(kulakları çınlasın) ilanını paylaştığı bir araçtı 2003 kırmızı selespeed komple boyalı ve 60bin km'de idi. Şu anda bu siyah selespeedi satan galeriden satılıktı. O zamanlar komple boyalı dendiği için vazgeçmiştim, hatta gidip görmüştüm bile aşırı yağmurlu bir günde.Komple boyanma nedeni sahibinin aşırı pipirikli olması denmişti, hatta yağmurlu günlerde dışarı bile çıkarmazmış o arabayı, Alfa Kırmızısı'nın kronik problemi olan rengi soldu diye boyatmış demiştiler.doğrudur. eski sahibi benim de eski selespeedimin sahibidir. suadiyede kapalı garajda tutar araçlarını ve sadece haftasonları kullanır. inanılmaz pimpiriktirç aracı tofaştan almıştı o zamanlar. benim ondan aldığım araç opak siyahtı. o aracı da komple boyatmıştı. enteresan biridir. araçlarına başka bir titizlikte biner ve kullanır.hala aynı kondisyondaysa kırmızı da iyidir.Bir de bu araç vardı orada ;http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-alfa-bayrak..full-plus-full-selespeed-118036025/detay/Bahsettiğimiz kırmızı bu değil. Bahsettiğimiz kırmızının iç döşemeleri şu anda senin baktığın siyah ile aynı taba rengi deri döşemeli. Ben bu linkini verdiğin kırmızıyı düşündüm ama sekiz tane hasar kaydı çıkıyor, bazısının miktarı da yazmıyor. Bu nedenle vazgeçmiştim bu kırmızıdan.
Alıntı yapılan: Spider_Volkan - 17 Mart 2013, 22:54:06benim bildiğim aracın içi hardaldı. bu ilandaki araç değildi.Kısmet olursa yarın arabayı servise götürüp bakturmayı düşünüyorum ve bi sorun çıkmazsa da aynı gün alırım.Anadolu yakasında iki yer aklıma yattı ekspertiz için birisi ALFA SPORTIVO diğeri ise ALFIST OTOMOTIV..ne dersiniz uygun mudur ?