Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

2006 156 Distinctive

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

messhood

Arkadaşlar merhaba. Ben de yeni bir Alfist olma yolundayım. 2006 model distinctive paket, jamiro siyahı,  81.000 km'de temiz bir alfa buldum. Sunroof ve deri koltuk mevcut. İç ve dış kozmetiği çok iyi durumda ve tüm bakımları yapılmış. (varyatör dahil) Alacağım kişi de düzgün biri. Alacağım rakam 34000. Yaklaşık 10.000 Tl ekstra yapılmış araca. Kazası belası yok. Ne dersiniz, başlangıç için iyi bir seçim mi? Alınır mı? Yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

alfaadana

siz bilirsiniz ama o rakamlar bence fazla, benimde 156 aracım var mk2 27-28 bin tl bandı bence normal seviye...yinede siz bilirsiniz...
2011 Giulietta 1.4 170 Hp.

120ali

Çok diri olanlar genelde 30 -32 arasında gösteriliyor. Ama sizin gönlünüze ve içinize sindikten sonra sorun yok. Hayırlısı olsun.

Increase

Tamamen benim düşüncem 20 bine bir 156 alip kendim 10 bin tl masraf yapsam bence cok daha super olur, hiç değilse istediğim gibi yapar ve ne yapildiğini bilirim.
Increase
156 1.6 TS
159 1.9 JTDM
Giulietta 1.4 TCT 170
Tonale 1.6 Diesel Ti  130 DCT

schumi

messhood

İlginiz için teşekkürler. Fiyatın yüksek olduğunun farkındayım. Ama dediğim gibi zaten araç 30 bin civarına alınıp üzerine 10 bin tl masraf yapılmış. (bakımlar, ses sistemi, sunroof otomatiği, navigasyon,teyp, led vites topuzu, park sensörü v.s)

Şu an 2013 model Seat Ibiza sahibiyim ve inanın zerre zevk almıyorum araçtan.
Derler hep Alfa kullandın mı başka araç kullanmazsın diye, ileride pişman olsam bile bir kere alıp kullanmak istiyorum.

Tüm artı ve eksileri değerlendirdim. Örneğin en çok şikayet edilen konu yakıtı.Yakıtı falan artık kabullendim arkadaşlar. Ben 1.4 Ibiza'da 40 kuruş yakıyorum Erzurum'da. Alfa da varsın 60 kuruş yaksın:)
İkinci eli düşük deniyor: Ben arabayı satmak için almamam gerekir düşüncesindeyim.

Umarım elimdeki Ibiza denen tenekeyi hemen satarım da, bu aracı kaçırmam.

Yine de önerilerinize ve yorumlarınıza açığım.

Saygılar ve sevgiler.

messhood

Adalı35

Kombinasyon,km vs güzel ama fiyat bence de yüksek. Yapılan Ekstraları siz daha yakından görüp degerlendirdiniz mutlaka.  Bence sıkı bir pazarlık yapın. Semih'in de dediği gibi 28-29 iyidir. Gerçi son günlerde garip bir fiyat artışı var alfa 2. El ilanlarinda.  ÖTV indiriminin  beklendiği şu dönemde normalde düşmesi beklenir.
İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır....

messhood

You are not allowed to view links. Register or Login pazarlık yapsam bile 33500'ün altına ineceğini sanmıyorum. Böyle bir araç bulmuşken de kaçırmak istemiyorum açıkçası. 1-2 bin fazla veriyim ama iyi bir araç aliyim diyorum. Araca yapılan ekstralar şu şekilde:
1- aracın her 10 bin bakımı zamanında ( alfa sportivo) yapılmış ve tüm kayıtları mevcuttur.  son olarak  2015 ocakta  80 bin bakımı yapıldı. yağı filtreler polen ve ön balatalar  değişti. 700 TL
2- ön farlar orjinali ile değiştirilerek alfa ışık sistemlerince tanınan istanbulda ilker kemal bey tarafından BİXENON OSRAM uygulama yapılmıştır. ( 2400 TL ) park ve sislerde beyazdır.
3- istanbul bahçelievlerde sound sistemcide bilgisayar destekli ölçümleme ile yaptırılan :  imprint mükemmel bir ses sistemine sahiptir, bu bileşenler ise :
alfanın ön konsoluna uyum bakımından, en şık,  suya ve toza dayanıklı, Alpine ida100M  marine usb teyp ( 1300) + direksiyon teyp kumanda aparatı ( 250 TL)  +  alpine f545 serisi 125x4 rms gücünde anfi (1000 TL) + alpine R serisi sub woofer (500 TL), piooner bambu mid bas kit  takımı ( 1100 TL ) bu işlemler 6 ay kadar once yapıldı. 
4- mls konuşan serisi navigasyon, +  henüz yeni takılan karbon gaslock led göstergeli vites topuzu ( 550 TL )
5- tüm camlar orjinal ziebart güneş ışınları zarar kesici organic filmleri mevcut ( 900 TL ) faturası var.
6- cam kaldırma modülü + sunroof kapatma modülü takılmıştır. kapılar kilitlendiğinde camlar ve sunroofda otomatik olarak kapanıyor,    kapıların  alt kısmında ise  lazer alfa romeo hologramlı ışık + arka bagaj spoyleri ile bağaj çıtası , eksoz ucu ve  italyadan getirtilen orjinal alfa rome metal kapı eşiği takılmıştır. ( 950 TL)  +  son olarak  wireless kablosuz dünyanın en iyi led göstergeli park sensörü steel mate 4ay kadar once takıldı (300 TL)   arac üzerindeki uygulamaların genel toplamı 10 bin lira civarında.

Adalı35

Araç zaten sizin galiba. Dolayısı ile 40 bin de isteyebilirsiniz. Sizin değilse de
Servis bakim maliyetlerini kimse fiyatın üstüne eklemez. Bakımlı olduğu için belki 2-3 fazlaya  satılır. Dediğim gibi garip bir fiyat artışı söz konusu. Icinize sinmişken 3 e 5 e bakmayın alıp keyfini sürün.
İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır....

messhood

Aracı henüz almadım ama sahip olduğum aracın satılmasını bekliyorum. Karşı tarafla da anlaştık. Fotoğraflar ve yapılan ilaveler aracı alacağım kişiye ait. Benim içime sindi ama inşaallah bir önce satarım da kavuşurum Alfa'ma.
İlginize teşekkürler.