Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

325.000 km'de 159

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ercanozusta

Oncelikle herkese merhaba 159 almayi dusunuyorum.  325000km 1.9 jtdm motor alinirmi. Aracin buyuk kazasi yok kaporta cok iyi durumda alt takimda herhangibir siknti yok suan yurt disindayim araci gosterebilecegim buyuk biryer yok.  Sizlerin degerli goruslerini bekliyorum.

balesanist

Fiyat çok mu uygun? Yani tercihinize değecek seviyede mi?
"Mantığınla sev, duygularınla seç"

Adza

Herhangi bir test, check up veya usta ya baktirmadan almak biraz kumar gibi olur. 100.000 de bile olsa bu boyledir.
Aracın bakımlı olduğunu düşünsek bile bazı parçaların bakim periyodu gibi değişmesi lazim. Bunun ustune bir de kullanimdan kaynaklı değişim gerekenleri düşündüğünüzde astarı yüzünü geçer sanırım.
Ama jtdm motor cok saglam bir motordur. Bakilmissa aklima gelen turbo ve emme manifoldu geliyor.
Fiyat Cok uygunsa. Belirli bir bütçe ayrılıp alınabilir...

Aşmış

Araç İtalya'da kullanılmış olsaydı fiyatı epeyi hesaplı olduğunda düşünülebilirdi bence, fakat Türkiye'de bu km'de bir araç haddinden daha çok bakım isteyebilir ama yine de fiyatı bütün bu bakımları kompanse edecek seviyedeyse ve ben uğraşırım, severim arabayla uğraşmayı, bakımlar, tamir vs için bütçem de var ve son sahibi olmayı göze alabilirim denirse neden olmasın.
Veya araç gerçekten çok çok temiz bakılmıştır, fiyatı da uygundur ve elden çıkarmayı düşünmüyorsunuzdur, yine de alınır.

Şahsen ben yüksek km'li araçlar almayı kendim için uygun bulmuyorum, çünkü muhtemelen sanayide geçirmem gerekecek o uzun saatleri göze alamıyorum.
Ne kadar az bilirsen o kadar şiddetle savunursun.

murat_016

kendi adıma söylüyorum hiçbir zaman ne boya/değişen nede km takıntım oldu,genelde kontrolleri esnasında mekaniği sağlamsa alıp döndüm.araba 100 bindedir haşat şekilde kullanılmıştır,bir diğeri 200 bindedir düzgün kullanılmıştır olay bu.

ercanozusta

Arac italyadan gelmis.  Ben bulgaristandan alicam.  Fiyati muadillerine gore cok uygun neredeyse yari yariya

ercanozusta

You are not allowed to view links. Register or Login
kendi adıma söylüyorum hiçbir zaman ne boya/değişen nede km takıntım oldu,genelde kontrolleri esnasında mekaniği sağlamsa alıp döndüm.araba 100 bindedir haşat şekilde kullanılmıştır,bir diğeri 200 bindedir düzgün kullanılmıştır olay bu.
Hocam araci gosterebilecegim buyuk bir servis yok aracin uzarinde plaka olmadigi icin cok uzaklara goturemiyoruz.  Aracin kapi altlarinda yuruyen aksaminda en ufak pas yok alttan cok guzel gorunuyor.  Sadece motor uzerinde az yag kacagi gordum sadece o kafama takildi karter kapagi uzerine cok az motor yagi damlamis.  Keske burdada danisabilecegim birileri olsaydi icim rahat etmedi bir turlu

murat_016

1.9 jtdm motorda kulbutör kapak contası varmı yokmu bilmiyorum,varsa burdan belki kaçırabilir,karter kapağı üzerindeki yağ dediğim gibi ya bu contadan yada motor keçelerinden kaçırıyo olabilir.