Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

34 AD 9078 ARTIK YOK . . .

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

n/a

tekrar geçmiş olsun volkancım..kız arkadaşının ve senin iyileşmen hepimizi çok sevindirdi

anIL(34an623)

wolkancım ii haberlere çok sewindim. her işte bi hayır wardır. tekrardan geçmiş olsun...

murat

Ne güzel daha da hızlı iyişelirsiniz inşallah...Bi daha olmaz inşallah
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

n/a

Tekrar geçmiş olsun Volkan . İyileşiyor olmanız çok güzel , kalıcı bir fiziki durum olmayışı çok daha güzel , aksi bir durumda herkes için çok daha üzücü olurdu . Hayatın şakası yok !

n/a

kusura bakmain herkese tektek teşekkür edemiorum...ii dilekleriniz ve görüşleriniz için toptan teşekkür ederim...

n/a

Alıntı Yap
bugün kaza olali tam 2 ay oldu...konuyla ilgili güncel gelişmeler mevcut olduğu için yazayim dedim

20 gün önce kiz arkadaşimin sağ elindeki alçi tamamen açildi...ve elinin dış kısmı avuç içinin tersine tekabül eden yerde orta parmak ve yüzük parmaği arasindan 2 tane kocaman 8-10 cmlik platin tel çikarildi....şimdi elinde çok sanki elindeki bir kabuğu soymuş gibi bir iz var...

bileği kirildiği için takilan sol bileği sabitleyen "exterior fixateur" denilen alet (ortopedist varsa aramizda diye yazdim =)  )  çikarildi...bilek rahatça oynayabiliyor...bilekteki kiriktada hiç bir sorun yok...aletin kemiğe bağlandiği yerdeki yara izleri de kapaniyor gün geçtikçe...

geriye sadece bacağindaki sabitleyici kaldi...ancak değneklerle artik iki ayağini da basarak yürüyebilecek konuma geldi...gidişhati çok iyi ve çok hizli gelişiyor...en son kontrolünde önümüzde 4 ay var denilmişti ancak son kontrolde beklenenden hizli bir gelişme olduğu için 1 ay sonra bacağindaki aletin çikarilabileceği söylendi...

Alıntı Yap

aradan 1 ay geçti..konu ile ilgili güncel durumlari aktarmaya başlayayim...
20 aralikta irem doktoruna gitti, röntgen çekildi..bacaktaki exterior fixateur denilen aletin çikartilabileceği ancak ufak bir düşme ya da sert bir darbede kaval kemiğinin tekrar kirilip daha büyük sorunlar ortaya çikartabileceği düşüncesi ile bacakta 1 ay daha kalmasina karar verildi...18ocakta doktoru tekrar görecek ve muhtemelen ocak sonunda bacağındaki alet çıkmış olacak.ardından 10 günlük bir fizik tedavi uygulanacak ve tekrar eski gunlerdeki gibi hic bir sey olmamis gibi yurumeye devam edecek...

hep kötü şeylerden bahsettik, şimdi de güzel ve neşeli 2 tane resimimiz var =)

Register or Login" border=0>

bunlar da artik ayakta durabildigini gosterebilmek icin yaptigi komik hareketlerden 2si... =)

benim de korseyi ocak sonuna kadar takmam söylendi...artık baya bir sıkıldığım için bu korseden arada bir takiyorum...takmadiğim günlerde ne ağri ne sızı hiç bir şey olmuyor...

şimdilik bizden bu kadar..daha iyi haberleri ocak sonunda vereceğiz inşallah...

ufak bir hatırlatma:
EMNİYET KEMERİMİZİ TAKALİM,TAKMAYANLARI UYARALIM ve arac kullanirken yanimizda birileri oldugu takdirde onlarin da sorumluluklarini aldigimizi unutmayalim...
herkese iyi,sağlikli,mutlu ve güzel günler dilerim

Edited by - wolkanku on 05/01/2007  09:46:35

BARLAS

quote:

ufak bir hatırlatma:
EMNİYET KEMERİMİZİ TAKALİM,TAKMAYANLARI UYARALIM ve arac kullanirken yanimizda birileri oldugu takdirde onlarin da sorumluluklarini aldigimizi unutmayalim...

işte en önemli söz.. kendi kendimizin değerini bilmeyecek kadar gözümüzü hız hırsı bürüdüğünde de yine o an yanımızda olmayan ama bizi bekleyenleri düşünelim, hatta biz evde birilerini beklerken beklediğimiz kişilerin aşırı hız gibi sorumsuzca işler yaptığını öğrensek nasıl tepki veririz, onu düşünelim...

Edited by - BARLAS on 05/01/2007  09:56:48

Levent Kobaza

Tekrar çok çok geçmiş olsun!
Emniyet kemeri gerçekten önemli
Arabanın ne marka olduğu ne kadar güvenli olduğu da mühüm değil
Bakın Eski bakanlardan Mehmet Taşar bmw siyle şarampole uçtu ve rahmetli oldu!
Yetkillerinde dediği;
Emniyet kemeri kullansa şuan yaşıyordu şeklinde!
Emniyet kemeri değil CAN YELEĞİ mi desek

Tufan

İyi haberlerinizi aldıkça çok seviniyorum Volkan. Allah göstermesin bir daha diyelim.

n/a

quote:

İyi haberlerinizi aldıkça çok seviniyorum Volkan. Allah göstermesin bir daha diyelim.

Teşekkürler Tufan abi...amin....allah kimseye kaza göstermesin...

murat

Amin hiçbirimize bir daha böyle kötü şeyler yaşatmasın!!
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

n/a

Çok büyü kgeçmiş olsun arkadaşım.

Fakat şu bir gerçektirki kızaklamayı önlemenin tek yolu kızaklanan yöne doğru frenebasılı halde giderken (zaten frene basmadan kızaklanılmaz) direksyonu aksi yöne kırığ ardındanda frenden ayağını çekmektir.
Ne olursa olsun bu işe yarar fakat 2 veya 3 saniyelik bir decide dan bahsediyoruz yani o an ben bildiğim halde bnm bile aklıma gelmeyebilir bu durum tekrar geçmiş olsun.

Sercan Keklik

volkan akıllanmış gördüm seni :)

bi daha makas falan yok hadi annene ben aldırcam gene alfa :)
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

n/a

quote:

volkan akıllanmış gördüm seni :)

bi daha makas falan yok hadi annene ben aldırcam gene alfa :)

ı ıh almicağina o kadar eminim ki...peder beyin baskısı nedeniyle alinmaz.haaa ama eskaza düşünürse alfa..o zaman gözüm kapali hemen siyah bir 2006 156 1.6 alirim =) AD 9078'i yaşamaya dewam ederim

alfistihrn

Geçmiş olsun. Kısa zamanda iyileşmeniz iyi haber. İnşallah en kısa zamanda tamamen iyileşirsiniz. Allah en kısa zamanda Alfa sahibi olmanızı nasip etsin.

Edited by - alfistihrn on 05/01/2007  13:07:49

n/a

yok volkan ın içinde kaldı sadece alfa ruhu ama korkuyorum onuda kaybedicek die :P

burcintun

Volkan iyi haberlere gerçekten çok sevindim. Moralinde çok yüksek tutulması gerekiyor böyle kazalarda. Ama İrem in yüzünden sevdiklerinin yanında olduğu hissi fazlasıyla anlaşılıyor. Bu da hızlı iyileşmesini sağlıyor. Ve sen çok durulmuş ve ağır birisi olmuşsun anladığım kadarıyla. Bazı şeyler yaşanmadan anlaşılmıyor. Kim nederse desin. Tekrar gelmiş geçmiş olsun. Sen merak etme Alfa ya bir gün sahip olursun. Zaman sadece zaman ...

agucba

İyileşme haberlerinize çok sevindim. İnşallah en kısa zamanda benim MSN'deki avatarda "bana o resmi gösterme" dediğin arabaya kavuşur ve İrem'le beraber yine bir ilkbahar kahvaltısında buluşuruz...

///////////////

147TI

Bu haberler gerçekten sevindirdi ya ilk okuduğumda çok etkilenmiştim ve arkada oturanlara bile her zaman kemer taktırır oldum. Acil sifalar dilerim tekrar çok geçmiş olsun. Ama artık sonuna gelmişsiniz bundan sonrası için bütün güellikler sizinle olsun ! :)

xeryus

Allah korumuş her ikinizide verilmiş sadakanız varmış..Büyük geçmiş olsun..

n/a

quote:

Bu haberler gerçekten sevindirdi ya ilk okuduğumda çok etkilenmiştim ve arkada oturanlara bile her zaman kemer taktırır oldum. Acil sifalar dilerim tekrar çok geçmiş olsun. Ama artık sonuna gelmişsiniz bundan sonrası için bütün güellikler sizinle olsun ! :)

aynen öyle devam et...üylerden CAN arkadaşimiz her zaman arabasinda arka koltukta oturana bile kemer taktirirdi..benim arabamdada kemer takardi..hiç bir zaman anlam veremezdim...taa ki kazayi yaptiğim güne kadar...adı üstünde işte EMNİYET kemeri...takin gitsin

n/a

Öncelikle çok byük geçmiş olsun. Biraz geç gördüm mesajı. Ama hakaten iyi gördüm sizi maşallahınız var :)

Şunu itiraf edeyim öncelikle şehir içinde hiç kemer takmıyorum. Aman nolcak sanki yavaş gidiyorum diye düşündüm hep. Yaklaşık 9 yıllıkta şoförüm. Bundan sonra en ufak mesafe bile olsa kemerimi ve kız arkadasımın kemerini taktıracağım. Bundan daha iyi bir ders olamazdı. Bu iş ne ihmale geliyor ne dikkatsizliğe. Hayattaki en değerli varlığımız canımız ve biz bunu çota dikkate almıyoruz bunu farkettim.

Sabah sabah bir hayat dersi okudum bunun için teşekkür ederim. Saygılar ve tekrar çok büyük geçmiş olsun diliyorum...

n/a

quote:

Öncelikle çok byük geçmiş olsun. Biraz geç gördüm mesajı. Ama hakaten iyi gördüm sizi maşallahınız var :)

Şunu itiraf edeyim öncelikle şehir içinde hiç kemer takmıyorum. Aman nolcak sanki yavaş gidiyorum diye düşündüm hep. Yaklaşık 9 yıllıkta şoförüm. Bundan sonra en ufak mesafe bile olsa kemerimi ve kız arkadasımın kemerini taktıracağım. Bundan daha iyi bir ders olamazdı. Bu iş ne ihmale geliyor ne dikkatsizliğe. Hayattaki en değerli varlığımız canımız ve biz bunu çota dikkate almıyoruz bunu farkettim.

Sabah sabah bir hayat dersi okudum bunun için teşekkür ederim. Saygılar ve tekrar çok büyük geçmiş olsun diliyorum...

bu topic'i buraya acmamdaki sebep sadece ve sadece sitedeki degerli insanlara ufak bir ders olmasi icin acmistim...

asla ve asla kemer takmayan,kemer takmamak icin turlu bahaneler uyduran ben, daha dun aksam bir ark.imin arabasini yan sokağa götürene kadar bile kemer taktim...topic'i okuyup yine de kemer takmayi istemeyecek olan o kadar cok insan olacaktir ki..ben boyle bir kaza gecirmemis olsam ve boyle bir topic okusam muhtemelen yine takmazdim..insan kendi basina boyle bir sey gelmeden pek anlamiyor..ama ne mutlu ki siz bu topicten ders cikarabilmissiniz...aracinizda kim nerede oturuyorsa otursun mutlaka kemer taktirin..arka koltuktakilere dahi..hic bir sey benim ve aracimin icinde bulunan sorumluluğunu aldiğim diğer insanlarin canindan önemli değil!

dipnot =) : kazadan beri spor yapamadiğim için 7 kilo aldim..4 senedir hiç sekmeden 73 kiloyla devam ediyordum...ancak 80'li kilolara ilk adimimi attim..hadi hayirlisi...SERCAN'ın izindeyim

Edited by - wolkanku on 13/01/2007  11:48:01

n/a

Bak en azından bana yaramış anlattıkların eminim bir çok insanıda doğru yönlendirecektir. Paylaşımın için teşekkürler...

n/a

boş bir zamanimda hep bu krokiyi yapmak istemiştim...kaza'nin gerçekleşmesini adım adım bunun üstünde anlatacağim...

kaza mevkiimiz caddebostan...resmin en sol köşesindesinde kalan sokak caddebostan barlar sokaği..devami da bildiğimiz sahil yolu..

bu da kaza'nin meydana geldiği detayli bölüm