Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa 146 Hakkında Bilgiler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ayhanzed

Alda 146 konusunda pek bilgi paylaşımı olmamış , bilgi sahibi arkadaşlara ricam teknik bilgi ve olası sorunlara dair bilgi

Ayhanzed

Adana Antep civarında güvenilir usta varmı , yedek parça konusunda bildiği yer olan varsa yardımlarınızı bekliyorum

Gouki

Önce bir kendinizi tanıtmanız daha şık olur bence.

Ayhanzed

Kusura bakmayın daha önce bir forum a yazıp diyalog kurmadım , adapsızlık olduğunu siz söyleyince farkettim , Maraş da öğretmenlik yapıyorum , aslen manisalıyım. Alfa Romeo araştırmayışıma rağmen bende yer etmiş araba almaya karar verip , 2 -3 gün internette gezmeme rağmen ilk gün gördüğüm alfa 146 1.4 Stark 1.6 iyi görmeye gittiğim gün bir de baktım ki Ada'mla el sıkışıyoruz.... :) daha 1 hafta oldu . Vel hasıl şu an bu sitedeyiz....

Ayhanzed

You are not allowed to view links. Register or Login
bu arada siz bu Forumda baya aktifsiniz galiba , isminizi karıştırırken  görmüştüm ,

Ayhanzed

bu arada siz bu Forumda baya aktifsiniz galiba , isminizi karıştırırken  görmüştüm ,
Kusura bakmayın daha önce bir forum a yazıp diyalog kurmadım , adapsızlık olduğunu siz söyleyince farkettim , Maraş da öğretmenlik yapıyorum , aslen manisalıyım. Alfa Romeo araştırmayışıma rağmen bende yer etmiş araba almaya karar verip , 2 -3 gün internette gezmeme rağmen ilk gün gördüğüm alfa 146 1.4 Stark 1.6 iyi görmeye gittiğim gün bir de baktım ki Ada'mla el sıkışıyoruz.... :) daha 1 hafta oldu . Vel hasıl şu an bu sitedeyiz....

tolga_ozhan

"Teknik ve olası sorunlara karşı bilgi" ifadesi uçuk çok açık.
Yaşadığınız bir sorun varsa yada özellikle merak ettiğiniz bir detay varsa cevaplayanlar çıkacaktır.

Ayhanzed

Yaşadığınız bir sorun varsa yada özellikle merak ettiğiniz bir detay varsa cevaplayanlar çıkacaktır.
merhaba , saolun ilginiz için alfa 146 Stark 1.4 modeli 1.6 motor 99 model öncelikle bunlarda boxer denen motor mu var normal mi , ve dizel motor sesi var anlatıldığı üzere varyatör galiba . Bu varyatör motor açılıpta mı değişiyor , yoksa dışarda mı yani değişim maliyeti çok mu tutuyor. Bir de bi arkadaş bunların motoru Tempra motoruna benziyor dediler öylemi ilginiz için teşekkürler tekrar

halil

merhaba , saolun ilginiz için alfa 146 Stark 1.4 modeli 1.6 motor 99 model öncelikle bunlarda boxer denen motor mu var normal mi , ve dizel motor sesi var anlatıldığı üzere varyatör galiba . Bu varyatör motor açılıpta mı değişiyor , yoksa dışarda mı yani değişim maliyeti çok mu tutuyor. Bir de bi arkadaş bunların motoru Tempra motoruna benziyor dediler öylemi ilginiz için teşekkürler tekrar

aracınız motoru 1,4 mü, 1,6 mı?motorunuz twin spark motordur.yani çift bujili,16 valf,çift eksantrikli,değişken subap zamanlama sistemine(varyatör)sahiptir.tempra motoru ile alakası yoktur.fakat tüm benzinli ve dizel motorlar birbirine benzer.tempra ,tipo ile benzer noktaları saşi ve süspansiyon sistemidir.sinyal koludur,silecek koludur,kontak kısmıdır.varyatör külbütör kapağı sökülerek tamir edlir,yada değiştirilir.
cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A