Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

ALFA 147 LEON

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tufan

haftasonu tüm çabalarıma rağmen çalışmadı kendileri, yoksa view source diye bile baktım.

n/a

Abicim okudukca guluyorum okudukca guluyorum bu ne yaaa cok super komik bi adammis neanderthal.Ayakta alkisliyorum :) Devamini heyecanla bekliyorum

n/a

ie'nizin cache lerini filan bir temizleyin.. onuda yapmıştım derseniz size başkada bir lafım yok artık  Register or Login" alt=""/> 

quote:

neanderthal wrote:

haftasonu tüm çabalarıma rağmen çalışmadı kendileri, yoksa view source diye bile baktım.

alfisti

sevgili java- artık kısaca böyle diyebileceğimizi öğrenmiş bulunuyoruz- bu forumda martin mystere e abone kaç tane adam çıkar? ben 1... ya 2. ?
Ulvi Toprak Tire/İzmir
1998 145 1.4 TS ( 2004 de satıldı)
2004 147 1.6 TS Distinctive (2011 de satıldı)
2009 159 JTDM Distinctive Plus QTronic (2023 de satıldı)
2023 Tonale MHEV Veloce

Tufan

Ne yapayım Berk, bunaldım tartışmaları okurken. Bir sonraki bunaltıcı konuda gene ortalığı toplarım ben.

Ulvi, ben hiç abone olmadım, çocukken en sevdiğim çizgi romandı "Atlantis". Pek bulunmazdı ama. Şimdilerdeyse başka ilgi alanlarına kaydım. Neanderthal Java yadigar kaldı o günlerden.

n/a

İyi oldu sayenizde konunun özüne döndük Tufan'cım Register or Login" alt=""/>

Bende conan okurdum ozaman.. hey gidi kimmeryalı be hayalgücümde çok etkisi olmuştur abinin..

Alfadanadam

Ben o zamanlarda çıkan cümle çizgi romanları okurdum..

Yaaa Ulvi off-topiclik mevzulara giriyosun, caaanım topicimi kitliycekler sonra..Adamlar bi sürü geyik yaptı sonra da burası çok geyik oldu demeye başladılar ya :) Sanki bunca geyiği You are not allowed to view links. Register or Login'dan adamlar geldi yaptı...

Topic'ime uzanan eller kırılsın :)

Edited by - Alfadanadam on 24/10/2005  16:34:21

Tufan

kıymetli alfsiticileri konunun özüne döndermek konusunda en ufak bir çabam yoktur, olmayacaktır, uzanan eller kırılsındır.

quote:

Tolga wrote:

İyi oldu sayenizde konunun özüne döndük Tufan'cım Register or Login"/>

Bende conan okurdum ozaman.. hey gidi kimmeryalı be hayalgücümde çok etkisi olmuştur abinin..

n/a

Neyi nereye serpiştirebiliriz ki.. Mesela sevgili kerem bir yazısıyla 26 farklı konuda görüş belirtmiş, keza berk'te : ).. Baştan sona heyecanla okunan bir başlık oldu bu kalsın böyle :  )

quote:

neanderthal wrote:

sevgili arkadaşlarım, inanın ben artık konudan koptum, kim neyi savunuyor anlamış değilim. An itibarı ile Alfisti Turkey'in en off topic topici bu olsa gerek. Sayın Adminden rica ediyorum: hakikaten şu başlığı ilgili yerlere serpiştirsek...

Bu arada sayın admin, site monitörü ne iş?

Alfadanadam

Hay allah razı olsun kıymetli adminim... :)

n/a

Kıymetli Bülent senin açtığın bir başlık parçalanabilirmi : )

Bir konuda tartışanların diğer konuda dost oldukları site

alfistiturkey.com

hey gidi zuxxi bu arada : )

Tufan

yahu bugün ne güzel şeyler oluyor, zuxxi'nin hastasıydım ben de. şimdilerde ne yapar ne eder biliyor musun?

Alfadanadam

Sağolunus varolunuz adminim, utandırıyosunuz beni walla..

n/a

bilmiyorumki Tufan.. Askerden mi kaçtı, yurtdışındamı... muamma oldu.. vardır yazılarım haala zuxxide benim : )

n/a

gerçek düşüncelerim efendim... biz bu forumu dostluklar kazanmak için kurduk...  e kazanıyoruzda daha ne : )

Alfadanadam wrote:

Tufan

bu arada kendimi mirc genel sohbet odasında yazışıyor gibi hissediyorum. ne muhteşem bir topic oldu bu böyle.

n/a

raksnet vardı eskiden : ) geyik odaları... orayıda biliyorsanız peh artık : )

Alfadanadam

tufan gerçekten öyle oldu ya..forum tarihindeki en ilginç topic olmaya aday...her yol var..herkese göre bişiler var :) güzel oldu walla...nerdeeeen nereye:)

Alfadanadam

Kesinlikle tolgacım...gerçekten harika insanlarla tanışma kaynaşma fırsatı oldu..bir de arada yüzlerce kilometre olmasa ne atraksiyonlar yapardık ama :)

quote:

Tolga wrote:

gerçek düşüncelerim efendim... biz bu forumu dostluklar kazanmak için kurduk...  e kazanıyoruzda daha ne : )

Alfadanadam wrote:

Tufan

kesinlikle bülent, gündüzki serpiştirme önerimden vazgeçiyorum.

n/a

ehh gene yapıcaz be bülentcim.. ortak nokta istanbul.. hem bizim Tufan ile içme sözümüz var daha katıl sende : ) Bursa demiştik ama ..

Tufan

tolga, var mı yakın zamanda istanbula gelme planın?

n/a

abi zaten gelip gidiyorum arada.. ama bayrama arabayla düşünüyorum yollar boşken..

Alfadanadam

Dsotum yolun istanbula düşeceği zaman haber ver de şöyle ufak çaplı bi buluşma ayarlayalım..hem şirketlerimizin geleceği ile ilgili laflarız..Sizi mehmet abinin yanına götürürüm..Böyle kıyağı da kimse yapmaz sevildiğini bil yani :)

Tufan

kesin bir tarih varsa bayramda istanbul ve civarında (bu bülent oluyor) kalacak arkadaşlarla mini buluşma ayarlayalım.