Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

ALFA 147 LEON

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

n/a

Valla süper olur.. benim devamlı kaldığım otel suadiye princess..  Gelicek olursam önceden haber veririm .. Nefiste olabilir yahu : )

Tufan

bu durumda haber bekliyoruz senden.

n/a

tamamdır.. ayrıca sizin bir istanbu planlamanız olursa yahoo group ile hemen bir uçağa atlayıp gelme planlarımda mevcut..

Alfadanadam

evet evet..süper olur...ben de eğer tesiste büyük bir problem çıkmazsa gelirim muhtemelen..hatta o kadar yol gelmişken Erdemir'e de bir uğra da müşteri-tedarikçi ilişkisi yaşayalım :)

n/a

Abi zaten oraya gelicez : ) benim eşimin anneannesinin oralarda çilek bahçeleri varmış.. Oraların hepsi bizim yani : )

Alfadanadam

Ya maalesef grupçok durgun bu konularda...Buluşmaları forse eden kişiler bektaş,kayhan,Adnan abi dir genelde..özellikle de gerçek bir alfisti olan kayhan ama asker dönüşü kendini gerçek hayatın azgın sularına bıraktığı için artık gelemiyor..ama mail grupta bir şekilde adını duymuşsundur...Aslında bugünlerde bi dürtsek grubu bakalım ne diycekler :)

Alfadanadam

atma be adminim gözünü seviyim..buralarda çilek bahçesi mi kaldı..hurafe onlar..walla bu sene değil yemek kokusunu bile duymadım..muhtemelen yengenin anneannesinin arsası üzerinde bir kaç site vardır şimdi :)

n/a

ben bektaşın force gücünden ümitliyim.. aha online oldu.. ya iyi insan misali : )

quote:

Alfadanadam wrote:

Ya maalesef grupçok durgun bu konularda...Buluşmaları forse eden kişiler bektaş,kayhan,Adnan abi dir genelde..özellikle de gerçek bir alfisti olan kayhan ama asker dönüşü kendini gerçek hayatın azgın sularına bıraktığı için artık gelemiyor..ama mail grupta bir şekilde adını duymuşsundur...Aslında bugünlerde bi dürtsek grubu bakalım ne diycekler :)

Alfadanadam

Tufan bu arada davet sadece tolgaya değil..hem yol çok uzun değil..düzceye kadar otoban..geriye de sadece 1 saatlik gidişli gelişli bir yol...hem değişiklik olur hem size memleketin gururu erdemir'i gezdiririm..toplam 270 km.

Alfadanadam

bektaşım harika adamdır..hele bi de tanıyın bayılırsınız..

n/a

Yahu atmıyorum.. bak şimdi eşimi uyandırıp soruyorum neresi diye : ) ..... dürttüm ereğli kışla dedi : )

quote:

Alfadanadam wrote:

atma be adminim gözünü seviyim..buralarda çilek bahçesi mi kaldı..hurafe onlar..walla bu sene değil yemek kokusunu bile duymadım..muhtemelen yengenin anneannesinin arsası üzerinde bir kaç site vardır şimdi :)

Alfadanadam

anaaaa..tutturdu valla yenge..hem de uykulu uykulu :)

Tufan

ereğliye ben de ne zamandır gelmek istiyorum aslında, ama bayramda eşimi ve kızımı bırakıp gelirsem telafisi zor olur.Register or Login" alt=""/> O cesaretim yok açıkçası...

sizin vakıfla çalışmıştım bir aralar, duygusal bağlarımız da mevcut yani.

n/a

Al abi hanımı çocuğu yanına, bayram gezmesi niyetine fenamı olur: )

quote:

neanderthal wrote:

ereğliye ben de ne zamandır gelmek istiyorum aslında, ama bayramda eşimi ve kızımı bırakıp gelirsem telafisi zor olur.Register or Login"/> O cesaretim yok açıkçası...

sizin vakıfla çalışmıştım bir aralar, duygusal bağlarımız da mevcut yani.

Tufan

sen de baba olduğunda bir daha konuşalım tolgacım, 3 yaşında yerinde duramayan bir veletle 200 km yol ne demek sen biliyor musun?Register or Login" alt=""/>

n/a

Ne 3 mü en tehlikeli yaş hemde : )

Alfadanadam

:)

Vakıf ha..Ereğliyle bir şekilde ilgisi olanlar gittikçe artıyor..Site headquarter'ı ereğliye taşımayı teklif ediyorum :)

Şaka bir yana yolu bu tarafa düşen herkesi beklerim...