Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

alfa romeo 147 hakkında yardım

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

buublegun

Selam arkadaşlar.Adım Alperen foruma yeni üye oldum gerçekten harika bilgiler veriyorsunuz.Deyim yerindeyse alfa 147 2006 kasalara aşık oldum diyebilirm ve %100 aıcam gibi bişey sizler 2 sorum olucak.

1- satılık 147'lere baktığımda genellikle km 100 bin ila 140 bin arası bu kilometlerdeki araç eğer temiz kullanılmış ve bakımları zamanında yaptırılmışsa alınır mı?

2-Ben 147'ye aşığım arabamda 400 binde motor yedi yeni motor yaptırmak çok pahalımı ?

not = ehliyetimi yeni aldım ve ilk arabam olucak oda alfa olsun yada olmasın o kadar istiyorum bu arabayı cevaplarınız için çok teşekkürler

Yiğit Doğukan

Aramıza hoş geldiniz. 100 ile 140k km'ler bakımı aksamamış bir motor için endişe edici km'ler değil.

buublegun

teşekkür ederim diğer alfistilerinde yorumlarını bekliyorum :D

Murad

Eğer alacağınız araç bakımlı bir araçsa motor saat gibi çalışmaya ve görevini yapmaya devam eder.
Teknik olarak çok bilgi veremesem de alacağınız aracın bakımlı olmasına ve alacağınız kişinin ve ondan önceki sahiplerinin aracı nasıl kullandıklarına dair bilgi almaya çalışın.

AcH

6 bin tl ye 156nın motoru yapıldı umarım bi fikir verir  :D

buublegun

herkeze çok teşekkür ederim 2006 model  147 kırmızı renk yorumlarınız sayesinde alamaya karar verdim ALFA CANDIR GERİSİ HEYECANDIR... :D

tunerviper

Almadan önce kompresyon testi yaptırırsanız daha iyi olur ve tabi ki Alfa'dan anlayan bir ustaya inceletmeniz.
Turbo Twin Spark

ismet

bakımlı ve temiz 120bindeki aracı, bakımsız ve hor kullanılmış 80bindeki araca tercih ederim. motor da aşağı yukarı 5-6 bin arası tutuyor diye okuyorum hep..

bence 147 çok doğru bir tercih. bütçeniz ne kadar bilmiyorum ama forumda satılan 147 Q2ye de bakın derim.
I am the master of my fate
I am the captain of my soul