Alfa Romeo ile İlgili Fotoğraflar

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

milano 75

dediğin gibi dtm kit yetrde artar gulia ya,onu bile pek yapan olmaz zaten.yahu burda oturmuş daha satışa çıkmamış arabaya kit yakıştırıyoz var ya  :)) binmesini geç,yollarda fabrika çıkışı görmeye razıyız
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

blackgear

Çocukluk senelerim geçti şununla abi :) Voltranın müziğinden daha iyi biliyorum bu aracın egsoz sesini  :haydi:

Benim olmasın, hatta Türkiye' ye de gelmesin Giulia isterse... Ama o piste insin abi, çıksın da alsın şu Almanların tozunu!... Gerçi uzun zamandır ne BTCC ne DTM takip etmiyorum, kurallara belki -No purebred Italian- gibi bir madde eklemiş olabilirlerde :D

milano 75

alfayı kafamıza gönlümüze kazıyan makinalar bunlar ,dediğin gibi yeni bi alfa yollarda,pistlerde  olsun o bize yeter  :yukari-ok:

burak_unsal

Alıntı yapılan: tughan - 04 Ocak 2016, 23:03:02
Arşivimden 2008 yılında Körfez Drag yarışlarını izlemeye giderken çekilen 156 mın fotoğrafını buldum :)

Aracınızı çok beğenmekle birlikte, acil jant gerektiğini düşünüyorum. O body ve spoilere selespeed jantları çok hafif kalıyor bence :)
Alfa Romeo 147 / 1.6 TS Blackline..

admin

:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

Fatihob

Logodaki hac isareti gozukmesin diye bitek biz siyah bant cekmiyormusuz :D

SM-T562 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

..

ItaLioNStaLLioN

Alıntı yapılan: Fatihob - 08 Ocak 2016, 03:25:07

Teslimat öncesi koruma amaclı diye düşünmüştüm :)

milano 75

Alıntı yapılan: Fatihob - 08 Ocak 2016, 03:25:07

:))

milano 75

bende bu aralar logoda oynuycam heralde @Fatihob ,peder bey geçen ters yaptı bu ne lan diye,biri uyandırmış  :))sök bunu  ....rim arabanın tekerini demeğe getirdi  :)) bibiscione yapıcam

rain man

Alıntı yapılan: milano 75 - 08 Ocak 2016, 11:05:28
bende bu aralar logoda oynuycam heralde @Fatihob ,peder bey geçen ters yaptı bu ne lan diye,biri uyandırmış  :))sök bunu  ....rim arabanın tekerini demeğe getirdi  :)) bibiscione yapıcam
Bana burada hep hocam araban çok güzel ama logosu hariç diyorlar [emoji2]

İlk zamanlar korkuyordum bir gün tekerimi indirecekler diye.
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

milano 75

Alıntı yapılan: rain man - 08 Ocak 2016, 11:07:31
Alıntı yapılan: milano 75 - 08 Ocak 2016, 11:05:28
Bana burada hep hocam araban çok güzel ama logosu hariç diyorlar [emoji2]

İlk zamanlar korkuyordum bir gün tekerimi indirecekler diye.
bu heryerde aynı,o konularda yaşam tarzına baktığın zama hiç hassasiyeti olmayan adam bile direk logodan dem vuruyo,aslına bakarsan bende sevmiyorum ama logosuz arabada sevmiyorum.logoya ya iptal yaparsın yada olduğu gibi kalır.bibiscione olayını deniyim diye ebayden etiket bile aldım aynı ebatta,2 gün önce geldi,attım kenara duruyo  :)

tughan

2010 Camaro SS i olan bir tanıdığımız herkesin bu ne hac işareti diye eleştirip durmasından bıkıp bize ay yıldız tasarımlı logo yaptırmıştı. Arabanın bütün logolarını söktürüp (direksiyondaki dahil) ay yıldıza çevirmişti. Ne acımıştım o arabaya  :(

Halbuki Chevrolet amblemi hac değil papyonu temsil eder.
Tuğhan.
156 Selespeed

sariertan

O yada bu ne olduğu değil insanların neyi algıladığı önemli. Evet bu işaretler bunları çağrıştırıyor. İyi bir şey değil tabi ki bu tip dini çağrıştıran simgeler. Bizim araçlarda kasten çizilmelere sebep olan durumlar logodan kaynaklı olabilir.

ealprsln

Yapılan bir çok ankette "Dünya'nın En Güzel Otomobil Logosu" nun ALFA ROMEO'nun logosu seçildiğini biliyor musunuz? Başka birşey demiyorum.
THE ROMANCE OF PERFORMANCE
'11 MiTo Quadrifoglio Verde

halil

millet aya , biz yaya.nelerle uğraşıyoruz.bu kafayla da bu insanlardan bir ........    olmaz.
memlekette alfa hariç satılan diğer ithal araçlar da müslüman imalatı değil mi?oldu olacak haça benziyor diye matematikte + işaretini de kullanmayalım.zinhar günaha gireriz.
cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

milano 75

üstteki posu yazarken lan bu mevzu dallanır bambaşka bişeye dönüşürmü diye geldi aklıma ama yazdık bi kere.insanların farklı konularda farklı hassasiyetleri olabilir,bana normal gelen bi başkası için anormal olabilir.aya çıkan bütün tabularını kırdığı,her şeye eyvallah dediği için çıkmamıştır aya,yaya kalınmasının sebepleride dini mitler,hassasiyetler değildir.müslümanlar dışındaki dine mensup olanların ,aya çıkanların alayı rahatmı,kendi tabuları ,kırmızı çizgileri yok mu.azmetmiş çalışmış aya çıkmış dindar bi hiristiyan yokmudur.bırakın insanlar sizin özelinize sıçramadıkça kafasına göre takılsın,ister haçı boynuna assın,isterse tu kaka etsin.haç dini bi simgedir neticede,gamalı haçın ,siyon yıldızının,hilalin dünyadaki her insan için farklı anlamı ,çağrışımı vardır.kimi baştacı eder,kimi de gözüm görmesin.şimdi tutup madem rahatsız oluyosun binme kardeşim diyenlerde olacaktır,adamın araba hoşuna gidiyo,haç gitmiyo,söker biner.elmayı seviyoruz diye kurdunu da sevmek zorundamıyız.

halil

evet insanların farklı konularda farklı hassasiyetleri olabiliyor.ülkemizdeki bir çok olaya hassas olmayan insanların (talan,yolsuzluk,hırsızlık,yağma,rüşvet,adam kayırma,peşkeş çekme,insan hakları,çevre katliamı vs ) ne hikmetse alfa'nın amblemindeki haçı görünce hassasiyet damarları kabarıyor.
cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

Tolga033

milano 75

Alıntı yapılan: halil - 08 Ocak 2016, 17:56:32
evet insanların farklı konularda farklı hassasiyetleri olabiliyor.ülkemizdeki bir çok olaya hassas olmayan insanların (talan,yolsuzluk,hırsızlık,yağma,rüşvet,adam kayırma,peşkeş çekme,insan hakları,çevre katliamı vs ) ne hikmetse alfa'nın amblemindeki haçı görünce hassasiyet damarları kabarıyor.
halil hocam,bahsettiğiniz insanların sizin arabanızdaki haça kafası takılıyosa haklısınız,burda kendi arabası,evi,oğlu uşağı,gardaşı arkadaşı v.s üzerinde  mudahale,uyarı, bilmemne yapma insiyatifinden bahsediyorum ben.sizin bahsettiğiniz konulardaki hassasiyet mevzusuna gelince kimin neyi ne kadar kafaya taktığını bilemeyiz,neticede hepimizin mudahil olabileceği şeyler sınırlı.bizim milletimizden bahsediyoruz burda,talandan şikayetçi olan adamlar ev yaparken balkonu kaldırıma taşırıyor,buda talan,rüşvetden şikayetçi ama polis çeviripta atıyorum hatanızın,eksiğinizin cezası 250 tl dese al şu 50 yi yada idare et be abi diyor,memur görevini yapsa sövüyor.dairede tanıdığı varsa alo deyip işini gördürüyor,yoksa aaracı bulmaya çalışıyor.bunu malaesef çoğu insan yapıyor.kimse kimsenin hakkına riayet etmiyor.uzar gider bu böyle.sizin bahsettiğiniz işin biraz siyasi boyutu anlıyorum ama benim için hiçbirinin diğerinden farkı yok,reklamda dediği gibi,yok aslında birbirimizden farkımız ama biz osmanlı bankasıyız.

mertcancagla

Alıntı yapılan: milano 75 - 08 Ocak 2016, 23:45:24
halil hocam,bahsettiğiniz insanların sizin arabanızdaki haça kafası takılıyosa haklısınız,burda kendi arabası,evi,oğlu uşağı,gardaşı arkadaşı v.s üzerinde  mudahale,uyarı, bilmemne yapma insiyatifinden bahsediyorum ben.sizin bahsettiğiniz konulardaki hassasiyet mevzusuna gelince kimin neyi ne kadar kafaya taktığını bilemeyiz,neticede hepimizin mudahil olabileceği şeyler sınırlı.bizim milletimizden bahsediyoruz burda,talandan şikayetçi olan adamlar ev yaparken balkonu kaldırıma taşırıyor,buda talan,rüşvetden şikayetçi ama polis çeviripta atıyorum hatanızın,eksiğinizin cezası 250 tl dese al şu 50 yi yada idare et be abi diyor,memur görevini yapsa sövüyor.dairede tanıdığı varsa alo deyip işini gördürüyor,yoksa aaracı bulmaya çalışıyor.bunu malaesef çoğu insan yapıyor.kimse kimsenin hakkına riayet etmiyor.uzar gider bu böyle.sizin bahsettiğiniz işin biraz siyasi boyutu anlıyorum ama benim için hiçbirinin diğerinden farkı yok,reklamda dediği gibi,yok aslında birbirimizden farkımız ama biz osmanlı bankasıyız.
Benim bildiğin haçın yanındaki yılan yada ejderhada müslüman çoçuğu yiyormuş. Olay sadece haç'la bitmiyor yani. Bence alfa romeoyu müslüman ülkelere sokmasalar yeridir.  :p :D Buarada Halil abinin söylediği şeyler pek politik değil aslında sizin anlattığınız gibi günlük hayatta olan şeyler. "Osmanlı Bankası" olmakla arabadaki logo arasındaki alakayı pek göremedim. Tabikide kendi örf, adet, kültür ve geleneklerimizi korumalı ve sahip çıkmalıyız. Ancak ben bir bakımdan da bu araçtaki logonun onun örf ve adeti olduğunu ve tarihini yansıttığı kanaatindeyim. Bu yüzden üzerindeki simgelere bağlı kalmaksızın, bindiğimiz araca saygı duymalıyız diye düşünüyorum. Açıkcası bu kadar güzel bir logonun, 21. yy'nin küreselleşme çağında neden bu kadar tartışıldığınıda anlamakta güçlük çekmekteyim. Aslında hassas olmamız gereken konular sizinde verdiğiniz örneklerden yola çıkarak neden böyle bir toplum haline dönüştüğümüz olmalı.

harunk

Alıntı yapılan: mertcancagla - 09 Ocak 2016, 01:41:13
Benim bildiğin haçın yanındaki yılan yada ejderhada müslüman çoçuğu yiyormuş. Olay sadece haç'la bitmiyor yani. Bence alfa romeoyu müslüman ülkelere sokmasalar yeridir.  :p :D Buarada Halil abinin söylediği şeyler pek politik değil aslında sizin anlattığınız gibi günlük hayatta olan şeyler. "Osmanlı Bankası" olmakla arabadaki logo arasındaki alakayı pek göremedim. Tabikide kendi örf, adet, kültür ve geleneklerimizi korumalı ve sahip çıkmalıyız. Ancak ben bir bakımdan da bu araçtaki logonun onun örf ve adeti olduğunu ve tarihini yansıttığı kanaatindeyim. Bu yüzden üzerindeki simgelere bağlı kalmaksızın, bindiğimiz araca saygı duymalıyız diye düşünüyorum. Açıkcası bu kadar güzel bir logonun, 21. yy'nin küreselleşme çağında neden bu kadar tartışıldığınıda anlamakta güçlük çekmekteyim. Aslında hassas olmamız gereken konular sizinde verdiğiniz örneklerden yola çıkarak neden böyle bir toplum haline dönüştüğümüz olmalı.

Soyle soyleyeyim aile isimiz Hacc Umre uzerine,ailem de genel olarak tutucudur diyebilirim,ama Alfami aldigimda onlardan once ben demistim anneme amblemde hac var bozmasin falan gibilerinden gulup gecildi  :yukari-ok: :alkis:
Ford Focus 1.6ecoboost 180hp
Alfa Romeo 159 1.9jdm  10 HK 757  & Regal Raptor E350-6
Polo 2011 1.6tdi            10 HK 216
A4 2010 1.8tfsi             10 HR 358
A3 2010 1.4tfsi             10 HR 355 & Borelli Ledow 250cc
Golf 6 2011 1.4tsi         34 GT 5151

mertcancagla

Alıntı yapılan: harunk - 09 Ocak 2016, 02:52:45
Alıntı yapılan: mertcancagla - 09 Ocak 2016, 01:41:13

Soyle soyleyeyim aile isimiz Hacc Umre uzerine,ailem de genel olarak tutucudur diyebilirim,ama Alfami aldigimda onlardan once ben demistim anneme amblemde hac var bozmasin falan gibilerinden gulup gecildi  :yukari-ok: :alkis:
Hahaha bencede öyle olmalı zaten:D

vlkylmz

kalite asla tesadüf değildir