Alfa Romeo ile İlgili Fotoğraflar

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kurzuk

Bu ne güzelliktir, bu nasıl bir tasarım. Çok beğendim..
2008 MY GT Q2
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/[/url]

milano 75

delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

admin

Alıntı yapılan: milano 75 - 28 Şubat 2016, 19:29:40
turing firmasının yaptığı disco volante spıder,bayıldım

Güncel olarak gerçekleşecek olan Cenevre Otomobil Fuarı'nda sergilenecek olan bir tasarım.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

admin

Alfa Romeo 75 T. Spark, 147 km'de.

Alfa Romeo 164 3,0 V6, 84.000 km'de.

Bir 164 toplantısı

:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

milano 75

dün faace de gördüm 75 i,nasıl korumuşlar arkadaş,kaput altı muhteşem ,recarolar bitirdi beni  :yukari-ok:

milano 75

Alıntı yapılan: milano 75 - 12 Şubat 2016, 23:58:20
adamı dün farkettim face de üye olduğum yabancı 75 gruplarından birinde,yedek parça ,tuning tarzı bi firması var,çok baba arabalar var yaptıkları,çeşitli muscle ağırlıklı.yeni almış bunu,1996 daki ilk arabam 75 di,şimdi tekrar aldım diyor.Bambaşka bi hastalık demek ki  ;).araba t.s,dün bi egzoz ses videosu attı,mest oldum.lastik jant ebatlarını sormuştum cevapladı,şimdi egzoza ne yaptığının cevabını bekliyorum.bana son susturucu iptal gibi geldi,video altta ,yanılıyormuyum. https://www.facebook.com/dfccustoms/videos/969493483125014/
videodaki aracın sahibi dün mesaj atmış bana,egzozla ilgili.translate yanıltmıyosa herşey iptal,remus susturucu takmış. doğrumudur,mesajı yazıyorum buraya. 
Hi Mehmet, about my exhaust system on the 75 TS: Cat delete, center resonator delete, rear Remus resonator but with open rear tube...

E.Ç.M. (MiTongin)

Alıntı yapılan: milano 75 - 03 Mart 2016, 13:44:28
videodaki aracın sahibi dün mesaj atmış bana,egzozla ilgili.translate yanıltmıyosa herşey iptal,remus susturucu takmış. doğrumudur,mesajı yazıyorum buraya. 
Hi Mehmet, about my exhaust system on the 75 TS: Cat delete, center resonator delete, rear Remus resonator but with open rear tube...
yalniz ses tonundan egzozdan redline de pat pat diye alev aticak diye  ekledim ( adini ne bilmiyorum iste )  :lol:
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

milano 75

Alıntı yapılan: MiTongin - 03 Mart 2016, 20:42:46
yalniz ses tonundan egzozdan redline de pat pat diye alev aticak diye  ekledim ( adini ne bilmiyorum iste )  :lol:
çok tatlı geldi bana sesi,tam kıcamında.videolar kısmına atayım alevli dumanlı bi 75 birazdan ;)

iskoc

2001 156 2.0 Twinspark 2013-2015
1998 166 3.0 V6 24V     2015-2019

milano 75

Fatihob

Alıntı yapılan: milano 75 - 03 Mart 2016, 13:44:28

Kat iptal, orta susturucu iptal, sonra Remus var ama sonraki boruların içi boşmuş. Tam olarak son tarafı anlamadım, Remus susturucunun içini boşaltmışta olabilir.
..

milano 75

Alıntı yapılan: Fatihob - 06 Mart 2016, 15:14:01
Kat iptal, orta susturucu iptal, sonra Remus var ama sonraki boruların içi boşmuş. Tam olarak son tarafı anlamadım, Remus susturucunun içini boşaltmışta olabilir.
eyvallah fatih,bende o son kısımı tam çözemedim ama çok tatlı sesi var.ahhh hep diyorum,şu araba 10 sene önce bende olsaydı ne olurdu,içimizde kaldı yapmak istediğimiz çoğu şey  :( .jant işini aklıma yatacak bi teklif verene kadar eleman erteledim,plastidp sipariş ettim siyah+gümüş efekt,birazda böyle gezelim.

milano 75

Fatihob

..

agucba

Almanya'dan bir kadının sahibi olduğu MiTo. Almanya'da MiTo sahibi bir kadın aslında şaşılacak bir şey değil. Ama ilginç olan MiTo'nun özellikleri.
1,4 litre 16V TB.
Eibach Coil Over
Ragazzon Egzoz Sistemi
19' BBS Jantlar
Açık Hava Filtresi
vs.

[IMG]http://images.tapatalk-cdn.com/16/03/08/b4528ea2677a265e7267ab6bbdf67e43.jpg[/img]

///////////////

ucarozcan

Vayy! Benim janttan.
Alkışlıyorum bu önemli günde.
Arabam Şekil Yolumdan Çekil!

E.Ç.M. (MiTongin)

Alıntı yapılan: agucba - 08 Mart 2016, 22:25:13
Almanya'dan bir kadının sahibi olduğu MiTo. Almanya'da MiTo sahibi bir kadın aslında şaşılacak bir şey değil. Ama ilginç olan MiTo'nun özellikleri.
1,4 litre 16V TB.
Eibach Coil Over
Ragazzon Egzoz Sistemi
19' BBS Jantlar
Açık Hava Filtresi
vs.

[IMG]http://images.tapatalk-cdn.com/16/03/08/b4528ea2677a265e7267ab6bbdf67e43.jpg[/img]
bizim hanimada göstereyim  :lol:
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

milano 75

wolkanku

benim yaza kadar jantları fümeye boyatıp, sarı kalipere dönmem şart :)

'98 Honda Civic
'06 Alfa Romeo 156 1.6 TS
'07 Seat Leon
'99 Audi TT
'06 Alfa Romeo 159 1.9 Jtdm
'11 Opel İnsignia
'06 Alfa Romeo Brera 2.2 JTS
'11 Alfa Romeo Giulietta 1.6 Jtdm SP2
08' Alfa Romeo 159 Jtdm Distinctive+

Adza

Fatihob

..

milano 75

yalnız spıder daki jantlar benim çok hoşuma gitmişti,166m olsa takarım diye düşünmüştüm sahibindende görünce,fena olmamış spıder da.

milano 75

yapma oliver yapma  :duvar: ,takip ettiğm ne kadar 75 grubu varsa bırakıcam en sonunda,bu güzellikleri gördükçe kafayı yiyecem