Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Selamı

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alfisti147

Bu vesileyle en kısa sürede güzel bir Alfa dilerim size. Malum fazla uzak kalmak bünyeye zarar verir

BARLAS

quote:

Bu vesileyle en kısa sürede güzel bir Alfa dilerim size. Malum fazla uzak kalmak bünyeye zarar verir

İnşallah

ismail

quote:
Alışveriş merkezi,hastane gibi büyük otoparka sahip yerlerde genelde çevreme bakıp bir alfa bulabilirsen yanına park etmeye çalışıyorum. Geçenlerde yine aynı şekilde bir 156'nın yanına park ettim. İşimi bitirip döndüğümde bizimkilerin yanında bir de 147 vardı. Otoparkın boş olmasına rağmen 147 sahibinin de alfaların yanına park etmesi beni çok sevindirdi.

geçtiğimiz yaz eskişehirde meşhur bir eğlence mekanına gitmiştim. arabamı valeye verdim. otoparkları olmasına rağmen bazı arabaları caddeye diziyorlar. bilirsiniz. çıktığımda 3 tane kırmızı 147 yi (benim ki dahi) caddede arka arkaya park ettiklerini gördüm. hoş bir görüntü olmuştu :) benimde gözüm arar otoparklarda falan bir Alfa görürmüyüm diye.
biraz konu dışı oldu ama, özetle her ne kadar daha az sayıda alfa romeo sahibi olsada, bizde anadoluda bu güzel geleneğin takipçisiyiz  :)

n/a

arkadaslar

sene 2000. ozamanlar bende 145 wardı abanttan toplantıdan dönuyo ıdım yanıma ozamanlar çalıstığım şirketten bı bayan arkadas geldı yanıma oturdu konu alfadan açıldı dedımkı alfacıların selamı wardır yok sende abartma dedı. Ewet dedım alfacılar bırbıırını görduklerı zaman bırbırlerıne korna veya sellektör selamı werırler dedım. Inanmam dedı. o zaman ıddıasına gırelım dedım olur dedı. Uzaktan bı baktım 33 gelıo bak dedım alfa gelıo hemen sellektörlerı yaktım teybı kapadım  kornaya bastım :) sankı anlaşmısız gıbı uzuuuuuncaaaaa kornaya basmazmı :)

PESSSS  dedı arkadasım :)

Iddıayı kazandım  :) Nesıne gırdınız dersenız açıklıyım ozaman :).................................................................................... :):):):)

naxos

Alfamı aldığım ilk gün gördüğüm ilk alfaya selektör caktım sonra kornaya dıdladım

sürücü bakıyodu bön bön suratıma
Giulietta 1.6 JTD SP1
156 2.0 Selespeed 2003
156 2.0 Selespeed 2001
Hiçmi Sınır yok

Dentist

Olsun,yılmak yok,selama devam...
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

AlfistiKerem

Bir aralar hiç selam sabah veren yoktu ama şu son zamanlar gene gerçek Alfacılar piyasaya çıktı gibi.

CAPTAIN

Bende park yerlerinde Alfa yanı boş yer bulursam koyuyorum ki bugün buna güzel bir örnek Beşiktaş Çarşıda yaşandı güzel bir GT nin yanına itinalı bir park yaptım;
Register or Login" border=0>
Ve döndüğümde bir başka Alfa sahibide yanımıza park etmişti(Tesadüf mü yoksa yer mi yoktu, ama epey boş yer vardı)..
Dün akşam Alfa yı yıkatmıştım fakat pazar sabahı şahane bir yağmur ve ardından çamur diğerlerinin yanında biraz kirli durdu..

Dentist

Bekleyip selam verseydin keşke...
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

Alfisti147

ÇOk güzel bir enstantane olmuş

frantic

Bu ara baya selamlara karsılık veren cıkmaya basladı son 15 günde 5kere karsılık alabildim (146,147,166,gtv,156) . birkaç tanesinde selam verdim nasıl olsa tepki gelmez diye devam ederken cevap gelince çok şaşırdım zorlada olsa selam alıyoruz artık
Utku Çakmak

*MIT0 5
*147 Collezione
*156 2.0TS
*33 1.5
*156 1.6TS Dist.
*75 2.0TS

Sercan Keklik

wallahi bitmiş.. Dün kerem kardeşe 18.30-19.00 arası kızıltoprakta puntonun camından cıktım ama umursamadı bıle beni :)
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

cuneyt

Allah Allah kiziltoprak civari dimi. daha ilerisi degil yani  

Edited by - cuneyt on 30/01/2009  12:21:06

n/a

Ya izmir sahil yolunda hergün sabah ve akşam geçiyorum çok sık denkk geliyorum ama genelde 147 sahibi bayan oluyor bir kez gülümsedim kadın küfür etti :) ve çoğuda anlamyor slm vermek istediğimizi ya konulara bakarken sticker olayını gördüm bunlardan nasıl temin edebilirim ve bi yazı flan varmı arka cama yapıştırsak forumun reklamı için izmirden bilen çok fazla bi kişi yok

sahinbirinci

quote:

Dün akşam 59 plakalı siyah 159 Dalaman-Fethiye yolunda selektör yaptı karşılığını verdim bende .Sevindim tabii.Bence alfa selamı bitmemiş:)

AlfacıHAkan
48HS510

Bi biz karşılaşamadık Hakan Abi

ersinguller

İzmir istanbul yolu arasında turuncu bir 147 selam verdi bana da... o sıra biraz dalgındım çok gec fark ettim ama selamımı da verdim yani :D nolursa olsun gördüğüm her alfada, -bayan değilse- çünkü tehlikeli olabiliyorlar :D selam veriyorum

ceycey84x

gecen ara sokaktan caddeye cıkıcam arabalar yol vermıyor halıyle bır baktım bı alfa 156 yol verdı bı slmlastık gectım bu yollarda bırbırımızden baska kımseden hayır yok sanırım :)

pulse

dün 18.00 civarlarında yeşildere yolunda bornova karşıyaka istikametine doğru siyah bir 159 ile önlü arkalı 9-10 arabayı peşpeşe hoş bir şekilde geçtik ..siteye üye ise o arkadaşıma selamlar.. güzel bir anı oldu benim için..

alfistahakan

quote:

quote:

Dün akşam 59 plakalı siyah 159 Dalaman-Fethiye yolunda selektör yaptı karşılığını verdim bende .Sevindim tabii.Bence alfa selamı bitmemiş:)

AlfacıHAkan
48HS510

Bi biz karşılaşamadık Hakan Abi

Şahin kardeşim gelicem köyceğize zaten özledim .Seninde bir acı kahveni içicem..
Hakan
Forever Alfa

n/a

arada geceleri canım sıkılır yayalara kornaya basıp selam veririm %90ı cevap verir:D:D

sahinbirinci

beklerim hakan abi...birincioğlu desen yeterli

ceycey84x

quote:

Ya izmir sahil yolunda hergün sabah ve akşam geçiyorum çok sık denkk geliyorum ama genelde 147 sahibi bayan oluyor bir kez gülümsedim kadın küfür etti :) ve çoğuda anlamyor slm vermek istediğimizi ya konulara bakarken sticker olayını gördüm bunlardan nasıl temin edebilirim ve bi yazı flan varmı arka cama yapıştırsak forumun reklamı için izmirden bilen çok fazla bi kişi yok

ben hep sahıl yolundayım malesef bayan surucu cok...artık kırmızı sunrooflu 147 gordunmu korkmadan slm ver kardesım karsılık gelıcektır :)

goodoldtimes

Dün (cumartesi) e5ten bostancıden kadıköy yönüne giderken 3, 4 araç önümde çok temiz görünen gümüş bi 164 Super (galiba 3.2l v6'ydı yanlış görmediysem) gördüm, çevre yoluna giricektim ama vazgeçtim arkasından devam ettim, bi kaç araca makas atıp (:p) önce arkasına geçip selektör yaptım sonra yanına yanaştım ama kendisi beni farketmedi ne yazık ki

ceycey84x

quote:

Dün (cumartesi) e5ten bostancıden kadıköy yönüne giderken 3, 4 araç önümde çok temiz görünen gümüş bi 164 Super (galiba 3.2l v6'ydı yanlış görmediysem) gördüm, çevre yoluna giricektim ama vazgeçtim arkasından devam ettim, bi kaç araca makas atıp (:p) önce arkasına geçip selektör yaptım sonra yanına yanaştım ama kendisi beni farketmedi ne yazık ki

okadar cabala bı slm bıle alama

Cem

quote:

Eğer yavaş yavaş gidiyor ise kesin Cemal (Jakamo) abidir:)