Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Selamı

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

n/a

Henüz bir aydır Alfa kullanıyorum ve Alfa selamından haberim yoktu. Gerçi başka bir Alfa gördüğümde arabaya bakmaktan sahibine sıra gelmiyor ama öğrendiğim iyi oldu.

XETRaM

Antalya Belek'te BG plakalı kırmızı bir 147 vardı. Çok uğraştım ama sahibiyle karşılaşamadım. Acaba forumumuzdan mıdır :)

Jakomo

quote:

Dün (cumartesi) e5ten bostancıden kadıköy yönüne giderken 3, 4 araç önümde çok temiz görünen gümüş bi 164 Super (galiba 3.2l v6'ydı yanlış görmediysem) gördüm, çevre yoluna giricektim ama vazgeçtim arkasından devam ettim, bi kaç araca makas atıp (:p) önce arkasına geçip selektör yaptım sonra yanına yanaştım ama kendisi beni farketmedi ne yazık ki

Bu olay saat kaç gibi gerçekleşti ve E-5 de mi oluyo ??? ???? Bu arada 3,2 l V 6 yok kardeşim, 3 litre var...
Sabır, boyun eğmek değil, mücadele etmektir !!!!

1996 145 1,7 16V
2001 156 SWSS Mk1,5
1994 164 V6 TB
1999 156 2,5 V6 
2003 156 SS MK 1,5
2004 156 SWSS Mk2
2007 GT
1996 BMW E36 320i Coupe M-technik
1999 166 V6 TB
1997 145 QV
2004 156 SWSS
2010 MiTo 1,4 TB

cuneyt

Araba gitmiyo ya  o yuzden seni farketmemistir. Seninki gidince sen onuda gidiyo gibi gormussun kardesim duruyodur kesin

goodoldtimes

quote:

quote:

Dün (cumartesi) e5ten bostancıden kadıköy yönüne giderken 3, 4 araç önümde çok temiz görünen gümüş bi 164 Super (galiba 3.2l v6'ydı yanlış görmediysem) gördüm, çevre yoluna giricektim ama vazgeçtim arkasından devam ettim, bi kaç araca makas atıp (:p) önce arkasına geçip selektör yaptım sonra yanına yanaştım ama kendisi beni farketmedi ne yazık ki

Bu olay saat kaç gibi gerçekleşti ve E-5 de mi oluyo ??? ???? Bu arada 3,2 l V 6 yok kardeşim, 3 litre var...

saat 4, 5 arsındadır diye tahmin ediyorum.

Özür dilemem mi gerekiyo bilemedim 3,2l karmaşası için.

Jakomo

quote:

quote:

quote:

Yok canım estağfurullah.. Hatta özür dilemesi gereken biri var ise o da benim zira 2 hafta önce C.tesi o saatler de ben Bostancı sanayi rutin C.tesi ziyaretinden çıkmış eve doğru gidiyordum. Kafa o kadar doluymuş ki seni fark etmedim bile, asıl sen kusura bakma kardeşim....  
Sabır, boyun eğmek değil, mücadele etmektir !!!!

1996 145 1,7 16V
2001 156 SWSS Mk1,5
1994 164 V6 TB
1999 156 2,5 V6 
2003 156 SS MK 1,5
2004 156 SWSS Mk2
2007 GT
1996 BMW E36 320i Coupe M-technik
1999 166 V6 TB
1997 145 QV
2004 156 SWSS
2010 MiTo 1,4 TB

Burak

Geçen cumartesi bornova koçtaş'ın otaparkına girerken yabancı plakalı kırmızı bir gtv otaparktan çıkıyordu. Heyacanlanıp hemen selam verdim ama ne yazık ki arkadaş Türkiye'ye gtv'yle hava yapmaya gelmiş  herhalde ki böm böm bakıp devam etti.
1997 Gtv V6 TB

goodoldtimes

quote:

quote:

quote:

quote:

Yok canım estağfurullah.. Hatta özür dilemesi gereken biri var ise o da benim zira 2 hafta önce C.tesi o saatler de ben Bostancı sanayi rutin C.tesi ziyaretinden çıkmış eve doğru gidiyordum. Kafa o kadar doluymuş ki seni fark etmedim bile, asıl sen kusura bakma kardeşim....  

estağfurullah, kusur falan yok.

orhan34n

quote:

Geçen cumartesi bornova koçtaş'ın otaparkına girerken yabancı plakalı kırmızı bir gtv otaparktan çıkıyordu. Heyacanlanıp hemen selam verdim ama ne yazık ki arkadaş Türkiye'ye gtv'yle hava yapmaya gelmiş  herhalde ki böm böm bakıp devam etti.

aynı şekilde bende kocaeli'de kırmızı bir GTV'ye selam verdim yabancı plakalıydı sonuçta aynı oldu..bön bön baktı sadece...

n/a

ewet arkdaslar bende katılıyorum sizlere bir keresinde yanımdaki arkadasıma söyledim möö gibi suratıma baktı tabi arkasından gelen klasik lafı duyana kadar ...
Alfacılar Farklıdır Kanka (:

tolga_ozhan

Kim olduğunu bilmiyorum fakat siteden olduğunu tahmin ettiğim bir arkadaş 34 AR ... plakalı larcivert Opel astra ile bu öğlenden sonra tem üzerinde bana korna ve el sallma metoduyla selam verdi. Bende korna ile karşılık verdim ama kendi arabasında olmadığı için tanıyamadım.

orhan34n

Ya bu cuma şenliklere giderken umuttepe yolunda siyah bir 156 gördüm selamlaştık ilk defa karşılık aldım çok hoşuma gitti yanımdaki arkadasta tanıyomusun dedi hayır dedim "Alfa selam"ı:)Şaşırdı kaldı:)

Anıl

quote:

O araca bende rastladım ama eleman bence de hava basmaya gelmiş, Alman plakalı,içinden çıkanı görünce zaten adamın Alfa ile alakası olmadığını anlarsınız,Şahine koy daha iyi uyar...Bu arada bilmiyorum siteden mi ama bende Bornova BMW Özgörkeyin önünde iken arkamdan siyah bir 156 geliyordu beni yavaş yavaç geçti,bende selektör yaptım, o da geçince arka sisleri yakıp söndürdü belki buradandır  35 ALF 02 (Plakadan meraklı olduğu da belli zaten)Ama bu neredeyse 20. selam verdiğim Alfa ama ilk defa karşılık aldım, mesela İzmir-Manisa yolunda sürekli bir siyah 156SW ile karşılaşıyorum,birkere bile karşılık vermedi bende kaale almıyorum artık.

Edited by - Anıl on 25/05/2009  23:37:47
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

alfa147black

geçen hafta sonu edirne tunca köprüsünde bir 156 ile selamlaştık. arkadaşlar çok şaşırdı. gerçekten çok hoş ayrıcalıklı bir durum. ama genelde çoğu kişi bilmiyor. servislere, birmota falan el ilanı gibi bilgilendirici ilanlar bırakılsa iyi olur diye düşünüyorum. aroc belki yardımcı olur bu konuda. zaten birmotlar ve saysan 10'u geçmeyecek özel servisler var. herkese ulaşılmış olur.

Alfa 145

Bu sabah sokağa dönerken önümüze 156 çıktı. O korna çaldı biz başımızla selam verdik umarım görmüştür kendisi

admin

Senin boxer hala duruyor mu Can? Ya da km. kaç oldu desem daha doğru galiba.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

murat

Geçen haftalarda yol kenarında dörtlüleri yanarak bekleyen sahibi de başında sigara içen bir 166 gördüm ,yavaşlayıp camı açtım ,arkadaş bir problem mi var arıza filan ? dedim ..Yok yok sağol bi arkadaşı bekliyorum dedi mutlu bir şekilde gülümseyerek
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

Dentist

Tabii,özellikle yolda kalan Alfalara ilgi göstermek gerek bence de.
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

Alfa 145

quote:

Senin boxer hala duruyor mu Can? Ya da km. kaç oldu desem daha doğru galiba.

Duruyor abi 31030 km idi en son

admin

O kadar senedir sadece 14 bin km. mi yaptın. Bu senin torunlarına bile kalır böyle giderse.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

A.S.GÜMÜŞ

quote:

Antalya Belek'te BG plakalı kırmızı bir 147 vardı. Çok uğraştım ama sahibiyle karşılaşamadım. Acaba forumumuzdan mıdır :)

Belekte arada Mavi bir 156 ile karşılaşırsanız selam vermekten kaçınmayınız zira o benim

07 DH 800

ee1122

C.tesi günü öğlen 2 civarı, bostancı sanayi çıkışında karşıdan bir beyaz 75 geliyodu, maşallahı vardı

Yanımdan geçerken hafif çırpınarak el fln salladım ama nafile, sahibi ağızı kulaklarında geziyodu

agucba

Alfa selamı bitmiş gerçekten. Aşağı yukarı son 1 aydır tüm Alfa'lara selam veriyorum, hiç birinden cevap gelmedi. Buna sebep olarak eski bir 145 kullanıyor olmam olabilir.

///////////////

Cem

Hiç beklenmedik bir anda ve beklenmedik bir yerde, tam da trafik yoğunluğundan sinir harbi yaşarken olmasaydı, mutlaka görmüş ve selam vermiştimBorcum olsun:))

agucba

Sözüm sana değildi yaa. Senin yüzün zaten asıktı. : )) Görmemen doğaldır.

///////////////