Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfa Selamı

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Burak1985

quote:

quote:

Ben bıraktım artık... bugune kadar nerde alfa görsem baktım selam vermek için hiç karşılık almadım hep kendimi aptal gibi hissettim ve artık vermiyorum anca birisi verirse ona karşılık olarak veririm yoksa ben önce davranmam artık

Aynen, selamlarıma hiç karşılık alamadım ve bende vazgeçtim..

Bu arada bir istisnayı saymıyorum onur özkan arkadaşımla selamlaşıp sonra oturup konuşmuştuk yazmıştım burda... sözüm meclisten dışarı(alfisti sitesinden) :)

Burak1985

quote:

Aranızda hiç bir gazeteci filan tanıdığı olan yok mu? Gazetelerden birisinde alfa selamı ile ilgili bir haber yayınlatalım. Bakın o zaman neler oluyo :)) Yada otomobil dergilerinde de olabilir. Ufak bir yazı yeterli olacaktır. Ya da bunu Alfa romeonun kendisinden isteyelim, reklamlarında yer versin bu selam konusuna. ;)

Aslında bu gerçekten iyi bir fikir... milliyette pazartesileri arabalara bir sayfa ayırıyorlar bir yazar bilgilendiriyor mesela o yazarı kafalıcaksın bir tarihçe ile alfa selamından bahsedip alfisti turkey sitesininde reklamını yazpıcaksın ozaman olur

oeralp

quote:

quote:

Aranızda hiç bir gazeteci filan tanıdığı olan yok mu? Gazetelerden birisinde alfa selamı ile ilgili bir haber yayınlatalım. Bakın o zaman neler oluyo :)) Yada otomobil dergilerinde de olabilir. Ufak bir yazı yeterli olacaktır. Ya da bunu Alfa romeonun kendisinden isteyelim, reklamlarında yer versin bu selam konusuna. ;)

Aslında bu gerçekten iyi bir fikir... milliyette pazartesileri arabalara bir sayfa ayırıyorlar bir yazar bilgilendiriyor mesela o yazarı kafalıcaksın bir tarihçe ile alfa selamından bahsedip alfisti turkey sitesininde reklamını yazpıcaksın ozaman olur

Hadi şu konuyu biraz açalım. Ne yapabiliriz bir fikri olan veya yardımcı olabilecek olan varsa paylaşsın bizimle.

ottoman

mesela otomagazin dergileri yada gazete bölümlerinin yazarları ile e-mail yoluyla irtibata geçilip site tanıtımı yapılarak toplantı ve piknik fotoları gibi birçok haber malzemeleri sağlanabileceği anlatılabilinir. Alfa sahibi insanların birbirleri ile kurdukları sıcak ilişkiler ve selamdan bahsedilir ve bu konuya köşesinde yervermesini kibar bir dille rica ederiz. aynı maili 20 yazara göndersek heralde biri olumlu cevap verecektir.
mesela milliyet otomobil yazarı levent köprülü, mail adresinide buldum You are not allowed to view links. Register or Login. buradan başlanabilinir.
aslında ben başlıycaktım ama site yöneticileri dururken ben başlarsam abes olur diye düşündüm. site yönetimi attıkları maillere 1-2 alfalarla dolu foto da eklerse karşıdakinin dikkatini çekebiliriz.
otomagazin haberlerinde yerverilen konulara v yazılara bakılırsa bence olumlu cevap alma imkanımız çok yüksek.

agucba

Dün karşılaştığım Cengiz ile (Jakomo'nun kardeşi) selamlaşmayı abartıp, Alfa'ların içinde iken tokalaştık...

///////////////

Jakomo

Nasıl yani ???

Yaaaaaaaaaa: ben neden kimselerle sizin gibi selamlaşamıyorum !!!!!!  

Edited by - Jakomo on 14/07/2009  10:17:43
Sabır, boyun eğmek değil, mücadele etmektir !!!!

1996 145 1,7 16V
2001 156 SWSS Mk1,5
1994 164 V6 TB
1999 156 2,5 V6 
2003 156 SS MK 1,5
2004 156 SWSS Mk2
2007 GT
1996 BMW E36 320i Coupe M-technik
1999 166 V6 TB
1997 145 QV
2004 156 SWSS
2010 MiTo 1,4 TB

tolga_ozhan

Dün öğlen izmitten, inegöle ordanda izmir'e olacak şekilde bir yolculuk yaptım. Yolda görmediğim model Alfa kalmadı. Renk Renk 159'lar, GT'ler yabancı plaka 147, sürüsüyle 156. Korna çaldım, selektör yaptım. dörtlü yaktım, el salladım. Yaw dönüp bakan olmadı.
GTV'yi gören alakasız marka'ları kullananlar yanımdan geçerken yavaşlayıp yüzüme bakıp elle güzel işareti yapıyor. Bizim Alfa'larda tık yok.

CrazyRomeo156

Dün 21 GA ---  plakalı  147 siyah ile selamlaştık

pulse

geçenlerde yol istediğim çakma xenonlu mk2  156 yol vermemek için herşeyi yaptı,geçti gitti..bu da farklı bir selamlaşma taktiği herhalde

Alfisti147

5 gün sonra Alfa maceramın birinci yıldönümünü kutlayacağım ne yazıkki kimseyle selamlaşamadım. Belki de eski Alfistilerin gözünde hala çaylağım

junip

izmir fethiye izmir yaptım. en az beş alfaya selam verdim. ve sonuç 0 geri dönüş :) hiç selam veren olmadı aralarından

Cem

Hafta başı İstanbul-Ayvalık parkurunda olacağım,kaçta kaç yapacağız bakalım?

ceycey84x

13 ay oldu alfamı alalı kac kere slm verdım bılmıyorum ama malesef gerı donus yok sanırım bayan suruculer alfalarda cogaldı ondan olabılır?

eomer

bilge karşıyaka tünel girişinde arkadan bayaa selektör yaptım ancak önüne geçip de dörtlüleri yakınca farkettin selamımı :)
Giulietta 1.4 MultiAir TCT 2012
35 AY 8444
159 1.9 JTDm 2007
35 KMC 66

junip

:) ben yol istiyosun sandım :)

quote:

bilge karşıyaka tünel girişinde arkadan bayaa selektör yaptım ancak önüne geçip de dörtlüleri yakınca farkettin selamımı :)

eomer

ahahaha :) yok abi plakayı görünce tanıdım, selam vereyim dedim :)
Giulietta 1.4 MultiAir TCT 2012
35 AY 8444
159 1.9 JTDm 2007
35 KMC 66

babi

Uzun bir aradan sonra dün bayramoğlunda  karşılaştığım bir 166 uzaktan sellektör yaparak geldi korna çaldı ve tabiki karşılığını sellektör ve kornayla aldı.
Hakan Senyıl
Giulietta 1.4 TB
159 1.9 JTD SW
156 2.0 [url="//sw.ss"]SW.SS[/url]
156 1.6 TS

isaac

istanbul maslak yolunda siyah 147 ZAK plaka ile selamlaştık.. zak plaka cok aradım da bulamamıştım kıskandım n diyim..    :)

AlfistiKerem

Geçenlerde Bartından,Safranboluya doğru giderken yolda 145'li bir arkadaşa selektör yapayım dedim.Adam hem selektör yaptı hemde elini camdan çıkarıp salladı.Valla bizim bu taraflarda böyle Alfistiler bulmak zor.Kesin İstanbulluydu.

Jakomo

Geçenlerde 99 model 166 3,0V6 ilw arka arkaya 3 km kadar yol gittik (kasislerden yavaş geçme, çukurlardan kaçma gibi hareketler senkronik olarak gerçekleşti) ve sonra yollarımız ayrılırken kendisi 4leri yakalark cevap veriken be' de arkadan selektör yapıp korna çaldım.... Uzun bir aradan sonra böyle kısa da olsa bir yolculuk ve selamlaşma çoook keyf verdi
Sabır, boyun eğmek değil, mücadele etmektir !!!!

1996 145 1,7 16V
2001 156 SWSS Mk1,5
1994 164 V6 TB
1999 156 2,5 V6 
2003 156 SS MK 1,5
2004 156 SWSS Mk2
2007 GT
1996 BMW E36 320i Coupe M-technik
1999 166 V6 TB
1997 145 QV
2004 156 SWSS
2010 MiTo 1,4 TB

alfistahakan

Bundan böyle fethiyede ikamet etmekteyim.Beni gören olursa dörtlü ,korna hatta yol kesme babında selamlaşma yapabilir
Hakan
Forever Alfa

onr

Her seferinde rezil oluyorum yanımdakilere yahu..
Bak kesin selam verir diyorum.. Olmuyor.. :))
Bir gün biri de karşılık verecek biliyorum.

CrazyRomeo156

Oyy oyy bende istanbulda artık selam vermedik alfa kalmadı.Adamlar beni dövcekmiş gibi bakiylerdi
En sonda bıktım,vermedim
Aslında plaka yabancı onların vermesi gerek ama..

oeralp

3 gün önce bursada da çevre yolunda bir GT ile selamlaştık. Yanımdan geçince arkasından sellektör yaptım ve bana 4 lülerini yakarak cevap verdi, kesinlikle çok keyifli idi.

dr.garipp2002

Alfa selamını inadınada olsa verelim derim .Ben şu ana kadar ess geçmedim geçmemde inadına selam