Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfaya veda Astra ya merhaba

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

A.S.GÜMÜŞ

2007 den beri bende olan acısıyla tatlısıyla 6 yıllık beraberlikten sonra gün itibariyle Alfamdan ayrıldım. :( 
Yerine büyük ihtimalle 2009 Focus gelecek. Lpg li 1.6 trend modeli. Gerçi anlamıyorum bir sürü çeşidi var onların bakalım öğreneceğim, Sonrası Allah kerim.

07 DH 800

tfnsmsk

hayırlı olsun serhat bey.
umarım beklentilerinizi karşılayan, sağlıkla kullanacağınız bir araca kavuşursunuz   :)
:alfisti:
sportif ruh.

Tolga033

Hayırlısı olsun ..Ama neden diye sormadan geçemedim. :)

Alfadanadam

Hayırlısı olsun dostum, her ne alırsan güle güle kazasız belasız kullanırsın inşallah. Temmuz başı görürüm artık ne alırsan :)

HTC One X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

fevkalbeser12

Hayırlı uğurlu olsun:) ne kadar alfalarımızı bıraksakta, hep burdayız:) :alfisti:
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

FB10ur

Hayırlı uğurlu olsun.. Focusların en dolu modeli ghia olarak geçiyordu en son 2009'da çıkan kasalarda aynı durum devam ediyordu diye biliyorum..

ismet

hayırlı olsun..

bildiğim kadarıyla trend boş modeli, ghia veya titanium da dolu modeli olsa gerek..
I am the master of my fate
I am the captain of my soul

A.S.GÜMÜŞ

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim, 2007 den beri kullanıyordum artık değişim zamanı gelmişti. Focus kayın biraderimin arabası, 55 binde daha, sıfır almıştı zaten, lastik ve triger değişimi dışında lazım olan bir şey yok. O yüzden içim rahat. Alfa ya başka arabanın jantı takılmaz ama aklımdan buna 8c jantı takmak geçmiyor değil.
Bülent dostum yolun düşecek mi bu yaz Antalya ya ? gelirsen mutlaka görüşelim, Kuzey'i seveyim biraz :)
Ayrıca başka markaya bineceğim diye buradan ayrılmayacağım :rock:

07 DH 800

Alper

You are not allowed to view links. Register or Login
2007 den beri bende olan acısıyla tatlısıyla 6 yıllık beraberlikten sonra gün itibariyle Alfamdan ayrıldım. :( 
Yerine büyük ihtimalle 2009 Focus gelecek. Lpg li 1.6 trend modeli. Gerçi anlamıyorum bir sürü çeşidi var onların bakalım öğreneceğim, Sonrası Allah kerim.

Hayırlı olsun ne diyelim.

Focuslarda Titanium en üst paket oluyor.
Birde Focus alacaksanız dizelini  almanızı tavsiye ederim ciddi ekonomiktir.
Şehir içi dahi 5 litre gibi bir tüketim değeri var.
Ama benzinlileri ciddi fazla yakıyorlar bunu bilin LPG bile olsa dizeli ile alakası yok.
Ama sağlam araçlardır.
Mondeo olsun , Focus olsun ki özellikle focuslardaki yol tutuş sınıfının en üstündekilerdendir diyebilirim.

tugrul

Hayırlı olsun, Focus güzeldir, uzun süre kullanmıştım şirket aracı olarak, uzun yolda girdiğim ilk virajda ödümü kopartmış olsa da keyif aldığım bir araçtı :D
2002 156 2.0 TS
1999 156 2.5 V6
2006 156 1.6 TS
1999 166 2.0 TS
1999 166 2.0 TS
2011 Giulietta QV
2011 Giulietta QV
2006 GT
2004 156 1.6 TS
2007 Brera 2.2 JTS
2008 159 1.9 JTD DISTINCTIVE Q-TRONIC
2003 Nissan Terrano II 3.0 DI

Alper

Hayırlı olsun, Focus güzeldir, uzun süre kullanmıştım şirket aracı olarak, uzun yolda girdiğim ilk virajda ödümü kopartmış olsa da keyif aldığım bir araçtı :D

Abi o nasıl oldu yaa 156 lardan çok daha iyi yol tutar :) tabii yaysız vs. standart 156dan :)

tugrul

Abi o nasıl oldu yaa 156 lardan çok daha iyi yol tutar :) tabii yaysız vs. standart 156dan :)

Focus SW idi, bagaj dolu 3 kişiydik virajda fazla esnedi, Vectra SW 2.0 dan sonra daha yavaş gitmem gerektiğini belirtti :)
Focus çok yumuşak gelmişti bana, vectra dan sonra.
2002 156 2.0 TS
1999 156 2.5 V6
2006 156 1.6 TS
1999 166 2.0 TS
1999 166 2.0 TS
2011 Giulietta QV
2011 Giulietta QV
2006 GT
2004 156 1.6 TS
2007 Brera 2.2 JTS
2008 159 1.9 JTD DISTINCTIVE Q-TRONIC
2003 Nissan Terrano II 3.0 DI

Alfadanadam

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim, 2007 den beri kullanıyordum artık değişim zamanı gelmişti. Focus kayın biraderimin arabası, 55 binde daha, sıfır almıştı zaten, lastik ve triger değişimi dışında lazım olan bir şey yok. O yüzden içim rahat. Alfa ya başka arabanın jantı takılmaz ama aklımdan buna 8c jantı takmak geçmiyor değil.
Bülent dostum yolun düşecek mi bu yaz Antalya ya ? gelirsen mutlaka görüşelim, Kuzey'i seveyim biraz :)

Bu sene de Tekirova'dayız. Bu sefer Rixos'a geliyoruz. :)

A.S.GÜMÜŞ

İyi seçim, şu anda da ağır tadilattan geçiyor, geldiğinizde mutlaka çayımı içmeye bekliyorum

07 DH 800

Gouki

ku2

Konuyu bölmek istemiyorum..
Ama focus 156 dan daha iyi yol tutmaz. (standart hallerinden bahsediyorum iki araç içinde)
Yapmayın ya..
Kullandım. Biliyorum.
En iyi yol tutan focus ise, bence, 1998-2005 olanlar..

Focus ile aynı şasi olan 2007 Mazda 3 (eşimin arabası) bile focusdan iyi yol tutuyor..!
Nokta.
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

Alper

Konuyu bölmek istemiyorum..
Ama focus 156 dan daha iyi yol tutmaz. (standart hallerinden bahsediyorum iki araç içinde)
Yapmayın ya..
Kullandım. Biliyorum.

Hatta Focus ile aynı şasi olan Mazda 3 (eşimin arabası) bile focusdan iyi yol tutuyor..!
Nokta.

Abi bende kullandım şirket aracım olarak ciddi iyi yol tutuyordu michelin lastiklerle.
156 standart süspansiyon ile biraz daha fazla yatıyor ve yavaştan önden kaymaya başlıyor mesela.
Ama focusta biraz daha geç araç kendini salıyordu.
Benim kullandığım HB'di ama.

ku2

Şirket arabaları sedan bizim.. Bir önceki kasa vardı. Kullandım. Şimdi de yeni olanlar geldi.
MK1 (1998-2005) olanlar dışında sedanı öyle ahım şahım yol tutmuyor.

Ben viraj kabiliyetini iyi bulmuyorum. Standart olarak yüksek ve kararsız bir araba. Güven vermiyor bana viraja girerken.
--

Alfadanadam

İyi seçim, şu anda da ağır tadilattan geçiyor, geldiğinizde mutlaka çayımı içmeye bekliyorum

O tadilat iyi haber o zaman :) Gelip te uğramamak olur mu dostum :)

A.S.GÜMÜŞ

Araba hatchback, kullandım bende virajda Alfa kadar tutunmuyor kesinlikle hemfikirim ayrıca 2009 model arabada benim 99 model Alfam kadar donanım var ama hanıma bunları bir türlü anlatamadım  :D

07 DH 800

A.S.GÜMÜŞ

Focus sallantıda, olmazsa ne alacağımı bilmiyorum önerileriniz ne olurdu diye sorayım dedim, bütçe max 25. Günlük kullanıma uygun üzmeyecek bir araç bakıyorum.

07 DH 800

ku2

Baktığınız 2009 Focus'un piyasası zaten 28-30bin TL

Focus sınıfı ve üstü olarak, en fazla 25bin olsun ve 2009 model bir araç derseniz zor.. Hasar kaydı olan araçlar çıkar o kadar ucuza..!!!

--

Alper

Eğer düşünürseniz benim Volvoya bir bakın derim.
Yakıt olarak da üzmez açıkçası ve otomatik olduğu için çok rahat bir sürüşü var.

A.S.GÜMÜŞ

Selim bey o focus kayınbiraderimin arabasıydı yazdığım gibi, ödeme falan sorun olmayacaktı, zamana yayacaktık,  25 lira ile o model  araba alamayacağımı bende biliyorum :) yani sıkıntı yoktu ama şimdi durum değişti. Alper bey Volvo çok cazip bana ama mesele hanımda sahibinden linki var mı bi bakalım.

07 DH 800

Alper

Selim bey o focus kayınbiraderimin arabasıydı yazdığım gibi, ödeme falan sorun olmayacaktı, zamana yayacaktık,  25 lira ile o model  araba alamayacağımı bende biliyorum :) yani sıkıntı yoktu ama şimdi durum değişti. Alper bey Volvo çok cazip bana ama mesele hanımda sahibinden linki var mı bi bakalım.
Alfayı koydum sahibindene Volvoyuda boş bir anımda hemen koyacağım yarın ilanda olur oda :)
Ama buradan da resimlerini gösterebilirsiniz.
Yarın yayınlanmış olur Volvonun ilanıda ama.