Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Alfisti Selamlaşması ?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

omeroguz

Burada sohbet eden herkes dışarıda biribirini tanımayabiliyor. Bu nedenle bir fikir ortaya atmak istiyorum.

Gelin birlikte bir Alfisti selamlaşması bulalım...

Böylece bu selamlaşma şekliyle herkes karşısındakinin aktif bir alfisti olup olmadığını anlayabilir diye düşünüyorum.

Bu farklı bir korna çalma şeklinde olabilir veya akla gelebilecek daha ilginç fikirleri olan birileri mutlaka vardır.

Gelin birlikte bir Alfisti selamlaşması bulalım...

admin

Çok denedik onu ömer ama bir türlü tutturamadık. Hatta bir ara antenlere kurdele bile bağladık. :)
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

omeroguz

süper fikir ama bizim araçlarda anten yok

Araç üzerine bir ibare olmaz gibi geliyor. Ama korna ile küçük bir selam ritmi olursa en azından karşıdaki kişinin grubun içinden olup olmadığı anlaşılır.

Bu arada yazılarından sonra resmini de aktivite sayfasından görmüş oldum.

Organizasyonun güzelliği resimlerden anlaşıllıyor. Tekrar tebrikler...

n/a

alfa görünce korna çaliorm ben zaten...pozitif bi insansa o da selam veriyor devam ediyor...alfistiturkey üyesi olmasa da bunu yapiorm....ama denyo biri çkarsa alfayi sadece araç olarak göriyosa yüzüme odun odun bakiyo bende devam ediyorum..

omeroguz

Volkanku        

Sabah, akşam veya hafta sonları kendi aracımla trafikte alfa aracı olanlara bende çok dikkat ediyorum.

Ama tepki almazsam korna çalıp selamlaşmaya biraz çekiniyorum galiba. Biraz ilgilenir gbi olursalar bende korna ile selamlıyorum.

Diğer zamanlarda şirket aracı ile dolaştığım için korna çalsam kim bu hıyar diye bakarlar heralde

n/a

çok iyi fikir ben alfalara selektör yapıyorum,ayrıca yol da veriyorum.Ama odun odun bakanlar da var.Ya şöförler ya da hakikaten odunlar artık bilemiyorum.Korna artı selektör başka ne yapabiliriz ki?

n/a

Yol veriyorsam yani kurallar dahilinde herkese verırım de yan yoldan çıkarsa anacaddeyi durdururum veririm şeklinde.

Sercan Keklik

sportivo :) sana selam cakıyoz yol veriosn ama yaa
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

n/a

ömer bey hiç vakit kaybetmeden ilk çalan ya da selektör yapan siz olun...hiç farketmes..istediği kadar baksin...ne diyebilirki...ne selektör yapiosn derse anlatirsn durumu:D

Onur

ben bir ara bu işe kendimi adamıştım şimdi vazgeçtim, insanlar bu kim heralde tanıyor gibisinden bakıyorlar sadece. ama site haricinde kimin sellektöre cevap verceğinide iyi biliyorum, gündüz vakti kısa+ sis açık gezenler :)

master

Ben selam verince karşılık alıyorum genelde :) Ama Onur'un dediği gibi selam verecek kişiyi de bilmek lazım :)
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

n/a

kısa + sis mi dedi biri =)  heralde bana dio

n/a

Sercan ben senı son anda gördüm bir anda telde konusmustum o sıra kız arkadasıma gidiyordum emi büyük yerden:))HEm sonra trafiği beraber katletmedık mı??:)))

n/a

Ön cama söle bir fiyakalı sticker olabilir ama ben hayattta yapıştırmam.
Yapıştıranlar hemen farkedılır ama.

Sercan Keklik

quote:

Ön cama söle bir fiyakalı sticker olabilir ama ben hayattta yapıştırmam.
Yapıştıranlar hemen farkedılır ama.

Siz niye hayatta yapıştırmıyosunuz anlamadım o kısmı?
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

n/a

ben bir başlarsam yapıstırmaya açılırım şlk arabada öyle olmustu full tıposlx vardı ünideyken.uFAk birşey olursa olabılır

master

Arabaya bir şeyler yapıştırmaktan ben de pek hoşlanmam. Ama AlfistiTurkey stickerı ön camımda duruyor kocaman. Gururla taşıyorum :)
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

n/a

ufaklarıda geldi öndercim.. Bektaş kardeşim sağolsun 1 cilt alfistiturkey stickeri, 1 ciltte yonca amblemi verdi.. Ön camda dikiz aynasının üstünde hiç sırıtmadan çok şık duruyor..

Onur

evini bulabilceğimi bilsem cuma adaya kaçmadan ugrayıp stickerları alım diyorum ama kesin kaybolurum

selim

Herkese Selam,
bu selamlama konusu bence yerinde bir fikir selektör yada selektör+korna olabilir.Ama ALFİSTİ TURKEY çikartması olursa ve kendini alfisti hisseden arkadaşlar bunu ön cam ve arka cama yapıştırırsa çok iyi olacağı düşüncesindeyim.Ben Alfisti çıkartmasından nerde bulabilirim???,yardımcı olan olursa sevinirim.tşk.
156 1.6 t.s   sold   
Gtv 2.0 V6 tb sold 
166 Super V6 tb sold
Mitsubishi Evolution X (Güncel)
Citroen C4 x electric Güncel
147 1.6 T.S  sold
147 2.0 T.S Selespeed sold
Ssangyong Korando 2.0xdi sold
Hyundai i20  sold

n/a

tolga abi copyright wolkan demeyi unutmşsun :D hahah...evet ön camda dikiz aynasinin üst kismi zaten siyah olduu için tolga abiyle biz oralara yapiştirdik..baya da iyi durdu..hatta bgn arabayi yikadim hiç bişi de olmadi

n/a

Yeni Setra'larda ön sinyaller Led'li ya.. Varan sürücüleri, selamlaşmak için hep bir kere sol sinyallerini yakıp söndürürler. Gündüz - gece farketmeden, çok dikkat çekiyo o ışıklar. Kendine has da bir selamlaşma üstelik :P Selektöre göre çok daha klas :P

Onur

S 417 şaşırmış birşey zaten led li olmasa şaşırırdım:) ama bizde led olmadıgına göre başka birşeu bulmamız lazım

n/a

@selim : ulaştırırız bir şekilde.. istabulda bektaşta mevcut.. olmadı kargo posta yaparız : )

@wolkan : doğru mucidi sensin ön cam dikiz aynası kısmının.. ama hep off topic yaptığından dolayı cezalısın ona göre : )

n/a

Güzel hoş çok cafcaflı olmayan bir alfistiturkey stickerı yaptırılabilir...