Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

AROC ile ilgili talepler ve şikayetler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

madmax

10 gün mü? Bence 10X? gün sonra elinizde. Beni 3 kere aradılar hala kart yok:D
Cansın TURGUNER
34 VE 8902 156 Selespeed
10 ACT 66 156 Selespeed
Diğer araçlarım çok da önemli değil;)

ihsany

AROC un şehir efsanesi olduğunu düşünmeye başladım. Bende kaç kere form doldurdum ama arayıp soran olmuyor..
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano

ArinFırat

yoğun baskılarım ve ısrarlı aramalarım sonucu nihayet kartım az önce elime ulaştı..yani 6 ay sonra ulaştı..ve şuan başım göğe ermiş durumda,haa o kartla napacaksın diye sorarsanız eğer cevabım şudur: hiçbirşey..

Increase

quote:

yoğun baskılarım ve ısrarlı aramalarım sonucu nihayet kartım az önce elime ulaştı..yani 6 ay sonra ulaştı..ve şuan başım göğe ermiş durumda,haa o kartla napacaksın diye sorarsanız eğer cevabım şudur: hiçbirşey..

değer veren zaten arar sorar ilgilenir, geçen sene yaza merhaba pikniğinde
bilgilerimi aldılar kartta gondercez dediler. kart nerde diye sorarsan? gelmedi. aman kalsın istemez zaten neye yarayacaksa ve madem gondermeyeceksiniz ne diye bilgilerimi aldınız.
Increase
156 1.6 TS
159 1.9 JTDM
Giulietta 1.4 TCT 170
Tonale 1.6 Diesel Ti  130 DCT

ArinFırat

quote:

quote:

değer veren zaten arar sorar ilgilenir, geçen sene yaza merhaba pikniğinde
bilgilerimi aldılar kartta gondercez dediler. kart nerde diye sorarsan? gelmedi. aman kalsın istemez zaten neye yarayacaksa ve madem gondermeyeceksiniz ne diye bilgilerimi aldınız.

zaten bi işe yarayacağı yok ama madem istedik başvurduk ruhsatı gönderdik vs bissürü uğraştık,göndersinler diye 4-5 kez arayıp kafalarını ütüledim resmen.bir daha çıkmamak üzere ruhsat içerisinde güzel bir yer ayarladım karta :))

may-alfa

You are not allowed to view links. Register or Login hala neden yavaş acaba?
Geçenlerde akota'dan Duygu Hanım ile konuştuk. Yeni araç alımında aroc üyelerine 1000TL indirim uyguluyorlarmış. Yeni araç aldığımızda yarayacak sadece :)
Mehmet Arif

Gouki

Aroc'a biraz önce mail attım sonuç:

This is an automatically generated Delivery Status Notification.
Delivery to the following recipients failed.
admin@aroc-tr.com

Ne kadar acı.

Fatihob

You are not allowed to view links. Register or Login

admin@aroc-tr.com

Ne kadar acı.

Oooo kafaları çok rahat kimse rahatsız etmesin modu :D :D
..

Gouki

Fatih'im fb'deki resmine bayıldım, Körfez'de virajda MiTo'nun başında sigara içtiğin resim :)

Fatihob

Tesekkürer Özgün, kötü bi sebeple durduk bari durmusken pistin ortasında anım olsun dedim foto çektirdim:)
..

may-alfa

admin@aroc-tr.com

Ne kadar acı.
Bende mail atıp aynı mesajı almıştım. Başka mail adresleri vardır diyerek oralı olmamıştım. Gerçekten "ne kadar acı". 
Face'de de mesajlarıma ve yorumlarıma hiç cevap vermiyorlar. Face'de adresimiz var mı? Var, modundalar
Mehmet Arif

Gouki

AROC kartınızın süresi dolduysa mail, telefon, fax ile hiç uğraşmadan yetkili servislerden yeni kart talebi yapmanızı tavsiye ederim. Bugün saolsunlar Akota'da hallettiler benim kart işimi.

emin

kart yenilenmesi gereken birşey mi, ben bir ara almıştım, sticker yapıştırırken iş görüyordu, bir daha da almadım ama cüzdanda fena durmuyor alfalı birşeyler nasıl alıcaz?
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

Gouki

Emin ben de bu işler için kullanıyorum :) Gerçi bir kere Atatürk Havalimanı'nda dış hatlarda bulunan Akbank CIP Lounge'a girmiştim sayesinde.

Aroc kartın avantajlarını merak eden arkadaşlar; bu kart sayesinde otel odanızda sürekli elektrik sahibi olabilirsiniz. Örnek kullanım aşağıdadır.

may-alfa

kart yenilenmesi gereken birşey mi, ben bir ara almıştım, sticker yapıştırırken iş görüyordu, bir daha da almadım ama cüzdanda fena durmuyor alfalı birşeyler nasıl alıcaz?
Yeni araç alımında işe yarıyor, pazarlık yerine kart gösteriyorsunuz :)
Mehmet Arif

Gouki

Murat Sağlam

ATA

1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

satox

Neredeyse 1 ay oldu başvuralı. 10 iş günü içinde elinizde olucak denildi ama hala bekliyoruz.

Spiritchaser

Arkadaşlar tam olarak nedir bu AROC.  Üye olunca ne tür avantajlar var? 

Not:  Konuyu hortlattım galiba :)

agucba

Alfa Romeo Owner Club Türkiye, Tofaş'ın kendi resmi sitesi (idi) ve aynı zamanda bu sitenin kurucusu olan Tolga'nın You are not allowed to view links. Register or Login 'u kurmasına neden olan sitedir.  :alfisti:

AROC-TR'nin bir de kartı var bir çok avantajları (parça-otomobil alımında indirimler, servis hizmetlerinde indirimler, VIP salonu kullanma, çiçek gönderme, yol yardımı ki bunu kullandım bir kez ve bana inanılmaz yardımı dokundu) var.

Bu arada AROC-TR bir araya devre dışı kaldığında Tofaş, Alfisti Turkey'i resmi site olarak kullandı.  ;)

Ayrıca cüzdan da güzel duruyor.  :)

İyi hatırlattınız bu arada. Benimkisinin süresi doldu, ruhsat fotokopisi faksı göndererek yenisini göndermelerini isteyeyim.

Bu da onların linki;

///////////////

fevkalbeser12

Alfa Romeo Owner Club Türkiye, Tofaş'ın kendi resmi sitesi (idi) ve aynı zamanda bu sitenin kurucusu olan Tolga'nın You are not allowed to view links. Register or Login 'u kurmasına neden olan sitedir.  :alfisti:

AROC-TR'nin bir de kartı var bir çok avantajları (parça-otomobil alımında indirimler, servis hizmetlerinde indirimler, VIP salonu kullanma, çiçek gönderme, yol yardımı ki bunu kullandım bir kez ve bana inanılmaz yardımı dokundu) var.

Bu arada AROC-TR bir araya devre dışı kaldığında Tofaş, Alfisti Turkey'i resmi site olarak kullandı.  ;)

Ayrıca cüzdan da güzel duruyor.  :)

İyi hatırlattınız bu arada. Benimkisinin süresi doldu, ruhsat fotokopisi faksı göndererek yenisini göndermelerini isteyeyim.

Bu da onların linki;
Peki hiç kartı olmayanlar nasıl istiyor bunu aroc kartı?
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

agucba

Önce bir üyelik oluşturuyorsunuz. Sonra kart talep etmek için zaten sitede uygulanması gereken adımları yazıyor.

///////////////

fevkalbeser12

Sitede gerekli yerleri dolduruyorum ama sonra hata oluştu diyor :(
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

madmax

Üyelerimiz 2002 yılından itibaren;

? 1 adet Alfa Romeo araç sahibi ise; SPORTIVO (sportif)
? 2 adet Alfa Romeo araç sahibi ise; VELOCE (hızlı)
? 3 ve üzeri adet Alfa Romeo araç sahibi ise; COMPETIZIONE (yarışçı) üyesi olur.

AROC Üyelerimize Bir Sonraki Araç Alımında Sunulan Faydalar:

? SPORTIVO   : %2* İndirim + 100** TL Hizmet/Aksesuar Faydası
? VELOCE   : %4*İndirim + 200**TL Hizmet/Aksesuar Faydası
? COMPETIZIONE   : %6* İndirim + 300** TL Hizmet/Aksesuar Faydası

(*) Araç alım indirimleri sadece perakende-perakende satışlarda geçerlidir, özel satış ve filo indirimleri ile birleşmemektedir.
(**) Bu fayda araç satış faturası kesildikten sonra müşterinin AROC kartına otomatik olarak yüklenecektir ve sadece Alfa Romeo hizmetler ve aksesuarlarda geçerli olacaktır.

Tüm AROC Üyelerine Sunulan Servis Faydaları:

? 3.000TL ve üzeri alışveriş birikimi   : %35 yedekparça + işçilik indirimi
? 2.000TL ve 3.000TL arası alışveriş birikimi   : %25 yedekparça + işçilik indirimi
? 1.000TL ve 2.000TL arası alışveriş birikimi   : %15 yedekparça + işçilik indirimi
? 500TL ve 1.000TL arası alışveriş birikimi   : %5 yedekparça + işçilik indirimi

Not: Yukarıda belirtilen TL birikim değerleri müşterinin AROC uygulamasına üye olduktan sonra her AROC kart tanıtımı ile yaptığı mekanik servis işlem tutarlarının birikimini göstermektedir. Bu birikimler kişinin AROC kartına otomatik olarak yüklenmektedir. Bu birikimlerin karşılığında hak edilen indirimler bir sonraki mekanik servis işleminde indirim olarak müşteri faturasına yansımaktadır.

AROC Üyelik Süreci:

1.Üyelerimiz 444 72 76 numaralı çağrı merkezini arar.
2.Üyelerimiz 2002 yılından itibaren sahip olduğu araçların şase numarasını,ad,soyad,adres,cep telefonu ve
   e-mail bilgilerini çağrı merkezine iletir.
3.Çağrı merkezi üyelerimizin AROC Kart atamasını gerçekleştirir.
4.AROC Kart üyemizin iletmiş olduğu adrese 10 iş günü içerisinde ulaşacaktır.

http://www.aroc-tr.com  sitesinden alıntıdır.
Cansın TURGUNER
34 VE 8902 156 Selespeed
10 ACT 66 156 Selespeed
Diğer araçlarım çok da önemli değil;)