Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Brera

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CuoreSportivo

You are not allowed to view links. Register or Login">You are not allowed to view links. Register or Login

Brera'nin bilgisayar ortaminda hazirlanmis filmi. Her nekadar o kotu jantlari kullanmis olsalarda izlenmeye deger...

n/a

Vardı sitede biryerlerde bu video amma üstüne pek konuşmamıştık sanırım ?? Ben bunuda pek beğenmemiştim aslında.. Hatta unutmuştum bile : )

Neden keskin hatlara kılıçla bıçakla bu kadar dikkat çekmek istiyor bu Alfa.. Tek özelliği bumudur yani .. 147'dede samuray ablamız vardı hatırlarsınız..

Alfadanadam

Arabalar harbiden güzel olmasa kimse izlemez be reklamlarını...Rezalet reklamları var ama bir gören soluğu yanımda alıyor dün alfa vardı reklamda diye :)

n/a

Yaw zaten bende ona sinir oluyorum ya.. Adamlar reklamda arabaları göstermiyorlar ya .. Bu kadarmı tok satıcı olunur kardeşim : ) Hele SW'nin reklamında öylesine sona koyuvermişler hani işte arabada bu göstermicektikde neyse der gibi : )

anIL(34an623)

reklamlara konan arabalar da xenon olmaması ayrı bir üzüntü kaynağı zaten. 147de de 159da farlar açık gidiyorlar ama 2 arabada da xenon yok. yahu reklam çekiyorsun. insan şöyle canawar bişey koyar reklama.