0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arabamı kendim yıkayabileceğim bir yer tavsiye edebilir misiniz Anadolu Yakasında? Benzinci vs. de olur. Güvenebildiğim yıkamacılar 25 TL alıyor, süngerle değil kimyasal köpükle yıkıyorlar ve de çıkışta camlardan akan su lekeleri cidden sinir bozuyor. Şöyle bir benzinci falan var mı, para atınca basınçlı su makinesi kullanabilinen yerler duymuştum.
bişey yapmadım ama alperin tavsiyesi üzerine aracın kapılar ve stepne havuzunu yalıtım yapmak için bitüself aldım.. bakalım ne zman nasıl yaptırcam..
Alıntı yapılan: erol1903 - 05 Ocak 2013, 23:53:37Arabamı kendim yıkayabileceğim bir yer tavsiye edebilir misiniz Anadolu Yakasında? Benzinci vs. de olur. Güvenebildiğim yıkamacılar 25 TL alıyor, süngerle değil kimyasal köpükle yıkıyorlar ve de çıkışta camlardan akan su lekeleri cidden sinir bozuyor. Şöyle bir benzinci falan var mı, para atınca basınçlı su makinesi kullanabilinen yerler duymuştum.Ah ya benim öyle bir mekanım vardı evimin hemen yanında. E-5 üzerine KAPET SHELL'in içinde. Adamlar dolandırıcılık yapınca kapandı, hatta televizyonlara da çıkmıştı. Yanarım ona yanarım. Kendim yıkar, yine adamlara para verirdim..
Ya su far yıkamalara benımde aynı su kacırıyor nasıl hallettın sıkıntı neymişş? Benimkile su atıor çalışıyor ama bağlandığı yerdende su akıtıyor su kalmıyor haznede ,, far..yıkamaları değiştirmeye gerek kalmadan halledilirmii,,
Şunu aldım yine rahat durmayıp...http://www.ebay.com/itm/PEDALES-ALFA-ROMEO-156-3-2-GTA-4x4-V6-JTD-SPARK-TURBO-/140905847083?pt=LH_DefaultDomain_186&hash=item20cea4992b