Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Bugün Alfa Romeo'nuza Ne Yaptınız?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

blueoyester

evde otururken aklıma geldi. alfa virüs
you are my desire alfa romeo
[url="http://i.hizliresim.com/EY2mWA.jpg"]http://i.hizliresim.com/EY2mWA.jpg[/url]

ali kaynak

Lancia delta III

Kurzuk

Çok yakışmış. Güle güle kullanın. Arabanın basıklığı+jant ve kırmızı kaliperlerle herşey tamam
2008 MY GT Q2
[url="http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/"]http://www.alfistiturkey.com/forum/uyelerimiz-ve-alfa-romeo-lari/06-m-9826-my-gt-q2/[/url]

ali kaynak

You are not allowed to view links. Register or Login
Çok yakışmış. Güle güle kullanın. Arabanın basıklığı+jant ve kırmızı kaliperlerle herşey tamam
teşekkür ederim
Lancia delta III

sp4rc0

Yoncalarimiz  taktik

Diğer 16" jantlar da çok yakışıyordu, teledial de çok yakışmış. Gerçi sizin araca 15" bile taksanız yakışır. Bazı araçlar sahiplerinden dolayı çok şanslı, İyi bakıldıkları için çamurlu bile olsa baktırıyor kendine. Sizin 156 da da aynı şeyi görüyorum. Her türlü çekici görünüyor. Güle güle kullanın
Bu 156 yı vela ile de görmek isterdim.
'06 147 1.6 TS (2006-...)
'17 Volvo V40 CC 1.5 T3 (2017-...)

milano 75

bayramda 75 le ikinci uzun yolumuzu yapcaz kısmetse,bugün klima gazı,fakire düşen debimetrenin yeni motor sonrası ayarı gibi işlerini yaptım bostancıda, You are not allowed to view links. Register or Login kardeşimin hediyesi bi çift orjinal kornayı alıp döndük gebzeye,buda resmidir  :D
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

ali kaynak

Yoncalarimiz  taktik

Diğer 16" jantlar da çok yakışıyordu, teledial de çok yakışmış. Gerçi sizin araca 15" bile taksanız yakışır. Bazı araçlar sahiplerinden dolayı çok şanslı, İyi bakıldıkları için çamurlu bile olsa baktırıyor kendine. Sizin 156 da da aynı şeyi görüyorum. Her türlü çekici görünüyor. Güle güle kullanın
Bu 156 yı vela ile de görmek isterdim.
Teşekkür ederim  Sağolun ..Vela ile buluşamamız yakında olucak inşallah..
Lancia delta III

ali kaynak

bayramda 75 le ikinci uzun yolumuzu yapcaz kısmetse,bugün klima gazı,fakire düşen debimetrenin yeni motor sonrası ayarı gibi işlerini yaptım bostancıda, You are not allowed to view links. Register or Login kardeşimin hediyesi bi çift orjinal kornayı alıp döndük gebzeye,buda resmidir  :D

Bu 75 e hayranım valla duruşu yeter maşallah :nazar:
hayırlı yolculuklar
Lancia delta III

milano 75

teşekkürler You are not allowed to view links. Register or Login

Murad

Sen hep biz yokken gel. Hasret bırak bizi 75'e.  8)
Bir cumartesi gel de yavruya el sürelim :)

ealprsln

Bu 75 gerçekten oldukça güzel  :clover:

edit: evo isterim diye bağırıyor
THE ROMANCE OF PERFORMANCE
'11 MiTo Quadrifoglio Verde

rain man

Polen filtresi değişimi, klima rekoru tamiri ve gazi dolumu ayrıca kaput filminin çıkarılıp pasta cila boya koruma yapılması için fiat yetkili servisine bıraktık bu arada 147.yi.

Yine servis tavsiyesi üzerine metal yaptırdığımız karter muhafazasıni tekrar plastik siparişi vererek taktirdik. Pedal takımımızın gelmesi daha iki haftayı bulur paspas takımı ve alabilirsek eğer vites topuzuyla iç güncellememız bitmiş olacak.
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

erdem1904

Şu ana kadar gördüğüm en güzel pozunu vermiş 75 :)  :nazar:

1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

e.ateskaya

yapış yapış olan cam açma tuşları ve kapı açma yerinin temizliğini yaptım  :alkis:

Çok güzel olmuşlar, temizleyici olarak ne kullandınız? Boya yaptınız mı? Bende düşünüyorum..
Mk1 147 Dist.
Mk1 156 1.6 Ts
Mk2 156 Dist.
159 1.9 JTD Dist.
Mk2 147 Dist.

a-y-k-u-t

yapış yapış olan cam açma tuşları ve kapı açma yerinin temizliğini yaptım  :alkis:

Çok güzel olmuşlar, temizleyici olarak ne kullandınız? Boya yaptınız mı? Bende düşünüyorum..

teşekkür ederim..

ilk olarak bulaşık deterjanı ile güzelce sildim
biraz bekledikten sonra kolonyayı döktüğüm bez ile hafif bastırarak ve ovarak üzerindeki kabalığı aldım ve kurumasını bekledim
matlığını alması için bebe yağını kuru bir beze bir iki damla kadar az bir şekilde damlatıp sildim ve yarım saat beklettim
son olarak kuru bir bezle sildim ve sonuç ortada ;)
yeni bir şey yaratacaksan eskiyi tamamen yok et!!

nanotechmilas

Jant Lastik Taktık... 225x40x18 + Kumho

The Schuey

Hayırlı olsun.

Sent from my Discovery using Tapatalk

Murad

Hayirli olsun. Birazda alcalsa mukemmel gorunecek.

ES53

Bugun 159 a Utku abi den aldigim navitech cf 8100 double i taktim.Kesinlikle yeterli bir urun.Bluetooth balantisi guzel kopma You are not allowed to view links. Register or Login kart ve usb You are not allowed to view links. Register or Login ve geri gorus baglantisi var.Dokunmatigi biraz yavas o kadar.on kadar da olsun eski bir model.Montaji yapan arkadasim sagolsun fotografta gordugunuz gibi panelin irzina gecti.gocukler cizikler eksik olmadi.yapicak bisey yok ilerde piano black yapariz artik.

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Artik matlasan 7 senelik on kaput filminden de kurtulmak You are not allowed to view links. Register or Login guzel isiticiyla giristim 2 saat sonunda cikti ama efsane yapiskani kaputta kaldi.ozel solusyon ve tinerle cikardik.pasta attik cilasi kaldi.boya orj oldugu icin kaputta boya atmasi olmadi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

milano 75

You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login teşekkürler dostlar,tolga korna sökerken yol vermek için çektim birine,baktım duruş güzel çektim fotoyu :) You are not allowed to view links. Register or Login bende muzdaribim sanayi yoksunluğundan,haftasonu  çalışıyorum haftaiçide fırsat bulursam anca kaçıyorum.bizde alfalar oldukça,birde onları sevdikçe  o sanayide muhakkak kesişir yolumuz be  :))

sifyan

Ben değil ama hanım sağolsun güzellik yapmış nöbet ertesi bana[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Murad

Ben değil ama hanım sağolsun güzellik yapmış nöbet ertesi bana[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok geçmiş olsun  :nazar:

TRSemih

GT Q2 Blackline '08 1.9 JTDM (2026-...)
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-2026)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

ihsany

Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT