Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Bugün Alfa Romeo'nuza Ne Yaptınız?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alfistahakan

You are not allowed to view links. Register or Login
Tekrar tesekkur ederim.Herseyin hayirlisi goz gore gore iki aracin arasinda kalcaktim indigimde candan olmakta vardi maldan gitsin ama goz gore gore kasitli arabamin ustune cikmasi hizla onu gormek cok koydu.Park halinde can havliyle arabayi 10 metre geri surdugum icin ehliyetimde 6 ay gitti.

Darptan dolayi sikayetci olmaya calistilar ama Allah a sukur gorgu taniklari ve bi cafenin kamerasi var gelip once onlarin saldirdigi gozukuyor

Sent from my iPhone using Tapatalk
Geçmiş olsun.
Hakan
Forever Alfa

Rotweiler

Çok geçmiş olsun abi.
Maddi değer kaybı davası da aç
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

av.alitaylan

Geçmiş olsun. Araçta hasar kaydı yoksa değer kaybı davası açın. Yardımcı olabilirim.

ES53

Cok tesekkur ederim.Araca cok hizli vurdu ama masallahi varmis sadece tampon hasar aldi ve sol camurlukta gocme oldu.Kaput sans eseri bisey olmadi.

Daha once sadece 500 tl bir hasar kaydi var You are not allowed to view links. Register or Login yapmam gerekir su durumda

ES53

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Ptesi gunu islemleri baslatip yetkili servise birakiyorum.Bir kere basima boyle bir olay gelince soguyorum aractan.Suan satiliktir aracim yakin zamanda ilani koyucam.Camurluk ve tampon boyanacak sis fari cercevesi takilacak serviste.Baskada birseyi yok zaten.Fiyat konusunda anlasirim dusunen olursa daha once bir rakam yazmistim ama.Ozel mesaj atabilir ilgilenen varsa.Aracin konusu forumda mevcut

mertcancagla

You are not allowed to view links. Register or Login çok geçmiş olsun vallahi. Neler duyuyoruz yani niye baktın diye millet milleti bıçaklıyor. Canınıza bir şey olmamış en azından çok üzücü bir durum. Kavga neden çıktı ki? İçki aldığınızdan dolayımı?

ES53

You are not allowed to view links. Register or Login çok geçmiş olsun vallahi. Neler duyuyoruz yani niye baktın diye millet milleti bıçaklıyor. Canınıza bir şey olmamış en azından çok üzücü bir durum. Kavga neden çıktı ki? İçki aldığınızdan dolayımı?

Tesekkur ederim.Bombos yolda arkadasimla aracin icinde alkol aliyoduk sahil tarafinda.(Evim 1 arka sokak arabayi orda birakiyorum zaten park yeri sorun olmadigi icin).Bahsettigim denyolar bombos yolda hizla gelip durup dururken tampon tampona sekilde onume cekti selektor atarak ve alkolluydu.Yanimda ki arkadasim tandigimi sandi ama tanimiyorum tabi.En az 10 dakika guzel dille arabayi biraz geri cekmelerini rica ettim ama ricalarimdan sanirim korktum filan sandi.Ustume yuruyunce yanimda ki arkadasim cocugu tutup yaka paca arabasina soktu.Arabaya girdikten sonra arkadasim bana arabayi cek diye bagirdi cunku bariz belli vuracakti.Arabami baska bir yere cekmeme ragmen gelip hizla vurdu.Onun ustune bende arabadan indirip bi temiz dovdum.Hayatimda kavga gordugu an kacan biriyimdir ama bu kadar sinirlendigimi hatirlamiyorum.Direk bana saldirmis olsaydi o sekilde kavga etmezdim ama bilincli bi sekilde arabaya o sekilde vurunca sinirlendim.Daha sonra canimi ve arabayi kurtarmak icin ilk arabayi cektigim icin 6 ay ehliyetimi de kaptirdim.Cocuk sikayetci olmak istedi ama emniyete babasi geldi seker gibi adam babasi ozurunu diledi.bizde hakkini helal et dedik.Simdi aklima takilan soru yarin trafige gidip kaza raporunu alicam.Sonuc olarak ben ehliyetimi kaptirdim aracimi 10 metre geri cekip kendimi savundugum icin ama polislerinde soyledigine gore ve gorgu taniklarida var ben tamamen hakliyim.Park halinde vuruluyor aracima.2 tarafta alkollu.Ben ehliyeti verdim diye karsilamaz dediler masrafi.Ben bu sacma isin icinden You are not allowed to view links. Register or Login yapacagimi bilmiyorum suan.Bu sekilde ehliyet vermek cok sacma.Ben alj arac kullanmis sayiliyorum yani goz gore gore bana saldiran birinden arabami kacirdigim You are not allowed to view links. Register or Login bu mesafe kamera kayitlarinda da cikiyor 10 metreik mesafe

mertcancagla

Tesekkur ederim.Bombos yolda arkadasimla aracin icinde alkol aliyoduk sahil tarafinda.(Evim 1 arka sokak arabayi orda birakiyorum zaten park yeri sorun olmadigi icin).Bahsettigim denyolar bombos yolda hizla gelip durup dururken tampon tampona sekilde onume cekti selektor atarak ve alkolluydu.Yanimda ki arkadasim tandigimi sandi ama tanimiyorum tabi.En az 10 dakika guzel dille arabayi biraz geri cekmelerini rica ettim ama ricalarimdan sanirim korktum filan sandi.Ustume yuruyunce yanimda ki arkadasim cocugu tutup yaka paca arabasina soktu.Arabaya girdikten sonra arkadasim bana arabayi cek diye bagirdi cunku bariz belli vuracakti.Arabami baska bir yere cekmeme ragmen gelip hizla vurdu.Onun ustune bende arabadan indirip bi temiz dovdum.Hayatimda kavga gordugu an kacan biriyimdir ama bu kadar sinirlendigimi hatirlamiyorum.Direk bana saldirmis olsaydi o sekilde kavga etmezdim ama bilincli bi sekilde arabaya o sekilde vurunca sinirlendim.Daha sonra canimi ve arabayi kurtarmak icin ilk arabayi cektigim icin 6 ay ehliyetimi de kaptirdim.Cocuk sikayetci olmak istedi ama emniyete babasi geldi seker gibi adam babasi ozurunu diledi.bizde hakkini helal et dedik.Simdi aklima takilan soru yarin trafige gidip kaza raporunu alicam.Sonuc olarak ben ehliyetimi kaptirdim aracimi 10 metre geri cekip kendimi savundugum icin ama polislerinde soyledigine gore ve gorgu taniklarida var ben tamamen hakliyim.Park halinde vuruluyor aracima.2 tarafta alkollu.Ben ehliyeti verdim diye karsilamaz dediler masrafi.Ben bu sacma isin icinden You are not allowed to view links. Register or Login yapacagimi bilmiyorum suan.Bu sekilde ehliyet vermek cok sacma.Ben alj
arac kullanmis sayiliyorum yani goz gore gore bana saldiran birinden arabami kacirdigim You are not allowed to view links. Register or Login bu mesafe kamera kayitlarinda da cikiyor 10 metreik mesafe

Hakkaten cok sacma birsey
Hukukcular vardir belki forumda onlar belki bir cikar yol bulurlar

av.alitaylan

Kaza raporunu alın bir bakalım. Zaten hakkınızda dava açılır. Ankarada iseniz yardımcı olurum. Tanık kamera herşey var. Çözüm üretilir.

ES53

Kaza raporunu alın bir bakalım. Zaten hakkınızda dava açılır. Ankarada iseniz yardımcı olurum. Tanık kamera herşey var. Çözüm üretilir.

İstanbuldayim.bakalim dediginiz gibi yarin raporda gorucez

kaan_ist

Uyanir uyanmaz camdan bakip gunaydin dedim ogluma

rain man

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Ilçeye dönüşümüz güneşin doğuşuna denk geliyordu. Ufak bir tepeye çıkıp doğuşunu izledik.

Bu arada sadece resim çekmek için bu toprak yola gidiyorum , yoksa normalde kullandığımız yollar asfalt ve çok keyifli. Keşke yakınlarda alfisti arkadaşlarımız olsa da bu ralli benzeri yolları keyifle arka arkaya gezsek
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

ali kaynak

Watsaap profilime aşk dört  harf yazınca  papazi bulduk  :D
Lancia delta III

ali kaynak

Ilçeye dönüşümüz güneşin doğuşuna denk geliyordu. Ufak bir tepeye çıkıp doğuşunu izledik.

Bu arada sadece resim çekmek için bu toprak yola gidiyorum , yoksa normalde kullandığımız yollar asfalt ve çok keyifli. Keşke yakınlarda alfisti arkadaşlarımız olsa da bu ralli benzeri yolları keyifle arka arkaya gezsek
Süper. .
Lancia delta III

rain man

Watsaap profilime aşk dört  harf yazınca  papazi bulduk  :D

Aman abi ne yapıyorsun :D Zaten alfayı duyan herkes cep yıkan gözüyle bakıyor, bir de yuva yıkana çıkmasın adı.

Alfadanadam

Aracınıza vurma hali park halinde  yazarlarsa rapora sıkıntı çıkmaz.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

ES53

Aracınıza vurma hali park halinde  yazarlarsa rapora sıkıntı çıkmaz.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Oyle yazdilar.Bostanci mengerlere biraktim bakalim eksper gelip arayacaklar.

agucba

Kartal'da elektrikler kesik iken sağ kapı döşemesi ile ön konsolun üst kısmını temizledim.

///////////////

ihsany

Dün ilk muayenesini oldu kızım  :)
Alfa Romeo 147 1.6 Eco
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB MA TCT
Alfa Romeo 156 2.0

İhsan Yaprak
L'amore è diverso in italiano

rain man

Pedal takımımız gelmiş.
Artık tek eksiğimiz vites topuzu. O da kısmetse bi iki hafta içinde netleşecek.

kaan_ist

Kardesleri bulusturduk :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

takahara

Pedal takımımız gelmiş.

Hayırlı olsun, çok şık.  :clover: Pedal takımını nerden ve kaça aldınız acaba?
2006 147 1.6 distinictive

Recep Küçük

Pedal takımımız gelmiş.

Hayırlı olsun, çok şık.  :clover: Pedal takımını nerden ve kaça aldınız acaba?
Valla bende çok beğendim ve merak içindeyim nereden alındı, ücret be kadar?

41 K 9803  147 1.6 ts progression 3K

rain man

You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login Ebay'den aldım eve geçince isterseniz özelden linkini atarım. Kargoyla beraber 65 euro'ya geldi. 150 liraya ayak dayamasız vardı piyasada başka örnek de göremedim biraz tuzlu oldu ama görüntüsü hoşuma gitti.

Kayma şüphem var sadece ama kauçuk tırnaklar kaymayı önler gibi düşünüyorum. Vitesi topuzunu da halledersem artık görsel bir eksiğim kalmayacak gibi birşey.

Recep Küçük

You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login Ebay'den aldım eve geçince isterseniz özelden linkini atarım. Kargoyla beraber 65 euro'ya geldi. 150 liraya ayak dayamasız vardı piyasada başka örnek de göremedim biraz tuzlu oldu ama görüntüsü hoşuma gitti.

Kayma şüphem var sadece ama kauçuk tırnaklar kaymayı önler gibi düşünüyorum. Vitesi topuzunu da halledersem artık görsel bir eksiğim kalmayacak gibi birşey.
Üstad link gönderirsen çok sevinirim bende şuan pedallar var ama kötü durumda. Kayma problemi yaşamazsınız diye düşünüyorum çünkü benim şuan kullandığım pedallara çok benziyor. Onda da kauçuk tırnaklar var ve kayma yaşamadım diyebilirim

41 K 9803  147 1.6 ts progression 3K