Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Bugün Alfa Romeo'nuza Ne Yaptınız?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 60 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TRSemih

You are not allowed to view links. Register or Login
APP plakalarımızı taktık. Motor kaput açma telimiz yenilendi.
Dayanamadın dmi :)

O değilde, 14bin de arabın kaputu kaç kez açılmıçtır da teli cortlamıştır acep :)
GT Q2 Blackline '08 1.9 JTDM (2026-...)
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-2026)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

hasiko

Dün yani cumartesi günü uzun zamandır planladığım fakat zaman ayıramadım LPG işini çözdüm. Aracımda TELEFLEX GFİ lpg sistemi vardı. Yedek parça pahalılığı ve servis sıkıntısı yüzünden sistemi değiştirmeyi kafaya koymuştum. Tercihim bir önceki Alfamda olduğu gibi ATiKER GOLD oldu. Sorunsuz sıkıntısız ve ucuz yedek parçalı sisteme geçiş yaptım. Eski sistem komple söküldü. Sıfırdan montaj yapıldı. Çok memnunum. Niyahet kurtuldum bu derttende....

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

francobaresi

Far yikama rekoru degisti, yeni logolar takildi, dpf temizlendi. Daha sonra tugrul(muglali) ve serkan (seikocan) ile bulustuk.
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Sent from my iPhone using Tapatalk
Cuore sportivo

IColdWar

Bugun yagimiz suyumuz filtrelerimiz degisti

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Degistirmisken tam olsun dedim lastikler degisti 17 inc 225 e 45 pirelli 4mevsim all star =)

Samsung Galaxy S5 - Alfa Romeo 147 16.ts 120 hp

Koful

66666'yı kaçırmıştık, denk gelince bunu çektik napalım :))

a-y-k-u-t

motor yağımız değişti bor koyuldu yıkandık ve kapalı garajımıza uykuya daldık :D
yeni bir şey yaratacaksan eskiyi tamamen yok et!!

schumi

Bugün ön tampon altına lip takıldı ve Ankara'dan küçük plakamız geldi. Onu da taktık. Fakat önceki plakadan vida delikleri açığa çıktı,nasıl kapatabilirim bilmiyorum. Resim kalitesi kötü,kusura bakmayın...

schumi

Benim giulietta nında turbo yüksek şarj valfi bozukmuş o değişti.
You are not allowed to view links. Register or Login led place ışıkları nasıl oldu memnunmusunuz?

Karanlıkta foto çekince eklerim buraya...Biraz pahalı ama değer,çiftine 40 tl verdim. Yalnız arıza ışığı yakıyor,onada bir şekilde çözüm bulduk... You are not allowed to view links. Register or Login

You are not allowed to view links. Register or Login  foto atamamıştım. Ekledim şimdi,belki fikir olur...

KUY65

66666'yı kaçırmıştık, denk gelince bunu çektik napalım :))

:alkis: :haydi:
06KUY65-MiTo Kutay Yıldız, Ankara

KUY65

Geçen aptallığımla aküyü bitirdim, takviyeyle devam ettim kurtardık derken akü patladı.. bugün takviyeyle bile çalışmadı 5 yıl olmuş zaten. yeni akü takıldı.
Mitonun aküsü tam olarak boşsa kapıları açarken dikkat etmek lazım camlar aşağı inmiyor kapıyı açarken cam çıtayı kanırtıyor... buraya bir uyarı bırakayım :D

Gouki

Geçmiş olsun. Kapatırken de camın üst kısmını elinle biraz arabaya doğru itmelisin.

KUY65

Geçmiş olsun. Kapatırken de camın üst kısmını elinle biraz arabaya doğru itmelisin.
Açınca olayı farkedip takviyeden güç alıp çok hafif aşağı indirip öyle bıraktım tüm gece :) Teşekkür ederim.

ealprsln

Ön fren balatalarını ATE'ler ile değiştirdik.
THE ROMANCE OF PERFORMANCE
'11 MiTo Quadrifoglio Verde

ozroztrk

Ecu dan okuduğum Basta Lambda 2 , Sinyal yok hatasını bir iki kez tekrarlayınca bugün egsoz çıkısındaki lambda sensörünü Bosch(0 258 006 388) parça numaralı sensör ile değiştirdim.

umutqx

2 gün ayrılıktan sonra 166'ma kavuştum.Motor arıza ışığı yanıyordu gaz pedal hattında bulunan sorun giderildi,bu arada iskoc(Kutay) arkadaşımızla tanışma fırsatı buldum.
166 V6 TB

IColdWar

Alanya Ankara arasi yolculuk yapildi bu aracla ilk defa yola ciktim cok sukur bi sorun olmadi ve gayet rahat bir yolculuk oldu ;)

Samsung Galaxy S5 - Alfa Romeo 147 16.ts 120 hp

Ormanci

Maşallah 147 güzel görünüyor...

Bugün You are not allowed to view links. Register or Login'ten Giulietta için Novitec Sport Shifter siparişi verdim.
Dün bakıp bakıp "amaaaaaaan boşver" diye kapatmıştım. Bugün şeytan tekrar dürttü, sipariş ettim. İnşallah pişman olmam, yedik bi halt, bakalım :)

Gouki

Maşallah 147 güzel görünüyor...

Bugün You are not allowed to view links. Register or Login'ten Giulietta için Novitec Sport Shifter siparişi verdim.
Dün bakıp bakıp "amaaaaaaan boşver" diye kapatmıştım. Bugün şeytan tekrar dürttü, sipariş ettim. İnşallah pişman olmam, yedik bi halt, bakalım :)

Çok merak ediyorum ben ama şu kurlardan sonra tövbe ettim yurtdışı alışverişe :) Lütfen deneyimlerinizi paylaşın gelince. Şimdiden hayırlı olsun :clover:

hasiko

Bugün kumandadan otomatik bagaj açma işlemini tamamladım...

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mertcancagla

Benim giulietta nında turbo yüksek şarj valfi bozukmuş o değişti.
You are not allowed to view links. Register or Login led place ışıkları nasıl oldu memnunmusunuz?

Karanlıkta foto çekince eklerim buraya...Biraz pahalı ama değer,çiftine 40 tl verdim. Yalnız arıza ışığı yakıyor,onada bir şekilde çözüm bulduk... You are not allowed to view links. Register or Login
oooo cok ıyı duruyor teşekkurler You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login  foto atamamıştım. Ekledim şimdi,belki fikir olur...

ykilinc

Bugün  yikandik... [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

ykilinc

Koful

Maşallah çok güzel  :nazar:

Aşmış

Biraz temizlik, pasta, cila denemeleri yaptık ama sanırım işi ehline bırakmak lazım dedik.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne kadar az bilirsen o kadar şiddetle savunursun.

can4242

Iyi günler alfa romeo tutkunu arkadaşlarım, bende aracımın varyatör denen parçasını yenilemek istiyorum, sebebi ise aracın gürültülü çalışması, aracım uzun süre gürültülü calısıyor ama dizel araba gibi deilde sanki böyle bir kayıs sesi gibi bir ses geliyor aracımın ön ızgarasının oralardan bi yerlerden. Böyle pervane sesi gibi bir ses ve gürültü yapıyor bu da rahatsız edici bicimde kafama takılıyor. Ilk çalıstirmamda aracı hırrrr diye bir dizel motor çalışma sesi gelip bi kaç saniyede kesiliyor bu sebeple varyatörü yenilemek istiyorum. Bu parcanın fiyati nedir ve almamı tavsiye ettiginiz bir site var mıdır nette ?