Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Bugün Alfa Romeo'nuza Ne Yaptınız?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

vieri

Veysel büyük geçmiş olsun.Nazar değmiş.Allah beterinden saklasın.Sanki parçalar değişir gibi duruyor ama fotoğraf elinde olduktan sonra bir sıkıntı olmaz. Alfasını satan biri olarak sana tavsiyem satmayı aklından bile geçirme.Yerini zor doldurursun.

rain man

You are not allowed to view links. Register or Login
Veysel büyük geçmiş olsun.Nazar değmiş.Allah beterinden saklasın.Sanki parçalar değişir gibi duruyor ama fotoğraf elinde olduktan sonra bir sıkıntı olmaz. Alfasını satan biri olarak sana tavsiyem satmayı aklından bile geçirme.Yerini zor doldurursun.

Q2 bu aileden birisine gittiği sürece benim için o satmak olmaz abi. Ki düşünmüyorum da, ben de tekrar fotoğraflara bakınca farkettim zaten. Çamurluk tampon far değişecek gibi, servis sorumlusu da değişeceğini söyledi. Fotoğrafları saklayıp değişim yapacağım. Orjinaliyle değişsin 5bin hasar kaydı olsun bana koymaz. Daha güvenilir olur.

Senin yavruyu satman benim için şok olmuştu. Ne olursa olsun 147 ile bağımız kaza ile kopmaz :) Ben sadece bu araç daha güzel yolları ve trafiği hakediyor diye söyledim. Biliyorum her yerde öyle ama burada herşey daha magandavari. Yollar boş diye herkes basıyor falan korktuğum başıma geldi, dememin sebebi oydu.

Bakalım pazartesi netleşecek herşey. Antepe gidip sanayiye götürmek aklıma geldi ama değişim istenicek gibi.
Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2 2009

Kibitzer

You are not allowed to view links. Register or Login Geçmiş olsun. Ben de nazar değmesin diye yıkatmıyordum bile. Bir gün gerizekalının biri yüzünden avm otoparkında şöför kapısının kolunun üstünde hayvan gibi bir çukur oldu. Birkaç gün sonra da Edirne'ye giderken otobanda kaza olmuş, onun trafiğinde tırın biri sol çamurluktan dokundu. Önemli birşey var mı, yok ama insanın canı nasıl sıkılıyor biliyorsun.

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

kuti147

Valla ben MK1 147 mde üzerine kedi çıkıp çizmesin diye titizlenirken kaput, tavan ve bagaj kapagimda ayakkabi izi gorup  :duvar: kaputta ki her göçük için ayrı sövdüğüm günden beri aşırı titizlenmiyorum  :asagi-ok:
34 BS 3090 - Rosso Mk1 147
34 FH 3300 - Rosso Mk2 147
34 KY 5602 - Jarama Mk2 156 SS
34 NT 0522 - Jarama Mk2 156 SS
A4 2.0T Quattro Sline
——————————————-
34 ERH 07 - Jarama Mk2 147
34 KT 159 - Grigio Titanio 159 Sw 2.4

Adalı35

@preacher veysel geçmiş olsun hem de 2 kere. Allah daha beterinden saklasın inşallah. Sen bi horoz kuzu koç bişeyler kes dağıt artık bence ☺
Ayrıca satma düşüncesinden vazgeçmen için servis dönüşü koltuğa oturman yetecektir biraz sabır.

SM-N915F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır....

krm1983

Motor yağı, filtrelerin değişimi, cam tavan bakımı ve motor temizliği yapıldı.

Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

ByAKINCI

Öncelikle güzel iç dış temizlik yapıldı.
Daha önce aux usb aparatı montajı yapmıştım ve hızımı alamadım arkadaşlar tablet montajı da yaptım.tabeti aux aparatına ses girişinden bağlayınca daha da çok keyifli hale geldi. Umarım beğenirsiniz :))
Antalya çok sıcak biraz yayla havası alalım dedik :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
147 Blackline Red

KUY65

Daha önce aux usb aparatı montajı yapmıştım ve hızımı alamadım arkadaşlar tablet montajı da yaptım.tabeti aux aparatına ses girişinden bağlayınca daha da çok keyifli hale geldi. Umarım beğenirsiniz :))

gıcır gıcır  :yukari-ok: Havalandırmayı kesmesi sizin için sorun değilse bence tablet de güzel olmuş
06KUY65-MiTo Kutay Yıldız, Ankara

ByAKINCI

gıcır gıcır  :yukari-ok: Havalandırmayı kesmesi sizin için sorun değilse bence tablet de güzel olmuş
Teşekkürler  :yukari-ok: Havalandırmayı kesmiyor tabletin arkasından esmeye devam ediyor aslında.Kullandığım aparattan memnun kaldım.Aparatın adı: Nıte Ize Steelıe Araç Kiti
147 Blackline Red

KUY65

Teşekkürler  :yukari-ok: Havalandırmayı kesmiyor tabletin arkasından esmeye devam ediyor aslında.Kullandığım aparattan memnun kaldım.Aparatın adı: Nıte Ize Steelıe Araç Kiti
Bende telefon için kullanıyorum niteize arabada çok başarılı  :yukari-ok: ama çok sıcaklarda salıyor kendini mıknatıs, cihaz sabit duramıyor aşağı eğiliyor nedenini anlamış değilim :D Fanın önünde olduğundan klima çalıştıkça soğuk kalıp etkisini kaybetmiycektir şanslı bir karar yani oraya koymak :D

Alfadanadam

Muhtemelen metal top sıcakta genleşiyor ve tutunma yüzeyi azalıyor hacim değişimi nedeniyle.

Tapatalk

ByAKINCI

Bende telefon için kullanıyorum niteize arabada çok başarılı  :yukari-ok: ama çok sıcaklarda salıyor kendini mıknatıs, cihaz sabit duramıyor aşağı eğiliyor nedenini anlamış değilim :D Fanın önünde olduğundan klima çalıştıkça soğuk kalıp etkisini kaybetmiycektir şanslı bir karar yani oraya koymak :D
Evet çok sıcakta salma yapıyor malesef bir kere başıma geldi dikkat etmek lazım ama Aux aparatına giden ses kablosu destek görevi görüyor sıkıntı olmuyor birde internet bağlantısıyla çok keyifli

147 Blackline Red

DoğukanDK

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img] sis farları ne zamandır aklımdaydı bugün onlarda çıktı aradan

Sent from my iPhone using Tapatalk

ES53

Aracim yaklasik 1 ay olucak sadece tampon boyanma ve camurlukta cekmeyle duzeltme islemi yapildi ve mengerlerde aracim hala cikmadi.Dun mengerleri arayip bugun teslim edeceklerini soylediler,sabah aradigimda kornaniz gelmedi cuma en iyi ihtimal verebiliriz dediler.nerdeyse 20 kusur gun italyadan far gelmesini bekledik,far geldi korna mi gelmedi ? Tek tek mi aliyorsunuz bu parcalari.Koskaca mercedes servisi nasil bu sekilde yuruyoru buna nasil izin veriliyor anlamis degilim.Aracimi bugun tam yapilmis sekilde almassam gorursunuz ne oluyor dedim.Tamam efendim aracinizi yuzde 90 ihtimal 3 gibi teslim ederiz dediler.Ya bu kornadir ya korna,git yan tarafin sanayi al tak bisey yap bu kadar magdur edilmez bi musteri.Zaten arac hakkinda bilgi almak icin aradigim da gorevli servisteki ustayi arayip soruyor,usta 159 olan araca bitmedi o giuletta diyor.

Bir farin tirnagi kirildi,korna patladi,tampon boyandi,camurluk cekmeyle duzeltildi.Aracimin yapilmasi icin bekledigim sure icinde bir tane pert arac toplanirdi.keske cebimden yaptirsaydim hicbir seye degmedi kaskodan yaptirmam bu kadar zaman arabasiz kaldim

rain man

Aracim yaklasik 1 ay olucak sadece tampon boyanma ve camurlukta cekmeyle duzeltme islemi yapildi ve mengerlerde aracim hala cikmadi.Dun mengerleri arayip bugun teslim edeceklerini soylediler,sabah aradigimda kornaniz gelmedi cuma en iyi ihtimal verebiliriz dediler.nerdeyse 20 kusur gun italyadan far gelmesini bekledik,far geldi korna mi gelmedi ? Tek tek mi aliyorsunuz bu parcalari.Koskaca mercedes servisi nasil bu sekilde yuruyoru buna nasil izin veriliyor anlamis degilim.Aracimi bugun tam yapilmis sekilde almassam gorursunuz ne oluyor dedim.Tamam efendim aracinizi yuzde 90 ihtimal 3 gibi teslim ederiz dediler.Ya bu kornadir ya korna,git yan tarafin sanayi al tak bisey yap bu kadar magdur edilmez bi musteri.Zaten arac hakkinda bilgi almak icin aradigim da gorevli servisteki ustayi arayip soruyor,usta 159 olan araca bitmedi o giuletta diyor.

Bir farin tirnagi kirildi,korna patladi,tampon boyandi,camurluk cekmeyle duzeltildi.Aracimin yapilmasi icin bekledigim sure icinde bir tane pert arac toplanirdi.keske cebimden yaptirsaydim hicbir seye degmedi kaskodan yaptirmam bu kadar zaman arabasiz kaldim

Geçmiş olsun. Benzer şekilde tampon ve çamurlukta sorun oluştu far kırıldı kasko ile servise çektirdim sadece içim rahat olsun diye bi onarım diyorlar bir değişim diyorlar dedim ne yapılacaksa karar verip sipariş verin madem italyadan gelecek acil sorun giderilsin diye size gönderdim diyorum. Hala daha ne eksik ne tam, tr'de var mı yok mu muhabbetini yapıyorlar.

Ekspertiz 6 gün vakit çizmiş o gün kadar ikame araç çıkıyor ama bu arkadaşlara göre bir haftada bitmesi hayal... Sigorta parça bekleme gibi durumları göz ardı ediyormuş.

Yerel bir güvendiğim usta olsa çektirmezdim, gerekirse hem farı hem tamponu hem de çamurluğu kendim alırdım "hani tut ki değişecek" en azından çabuk halledilirdi. Bir soruyorum far siparişi verdik diyorlar bir soruyorum ön tampon bağlantı braketi diye bir parça tr'de yokmuş (zibil gibi 147 tamponu var piyasada ben alayım tamponu onu tak, o da olmuyor)
görünen o ki ben de sanırım yaşadıklarınzı yaşayacağım.

Bana birisi dese ki aracınız 2 hafta sonra teslim edilecek seve seve beklerim ama bu gerçekten çok can sıkıcı. Her aradığında farklı belirsizlikler...

Tekrar geçmiş olsun.

ES53

Geçmiş olsun. Benzer şekilde tampon ve çamurlukta sorun oluştu far kırıldı kasko ile servise çektirdim sadece içim rahat olsun diye bi onarım diyorlar bir değişim diyorlar dedim ne yapılacaksa karar verip sipariş verin madem italyadan gelecek acil sorun giderilsin diye size gönderdim diyorum. Hala daha ne eksik ne tam, tr'de var mı yok mu muhabbetini yapıyorlar.

Ekspertiz 6 gün vakit çizmiş o gün kadar ikame araç çıkıyor ama bu arkadaşlara göre bir haftada bitmesi hayal... Sigorta parça bekleme gibi durumları göz ardı ediyormuş.

Yerel bir güvendiğim usta olsa çektirmezdim, gerekirse hem farı hem tamponu hem de çamurluğu kendim alırdım "hani tut ki değişecek" en azından çabuk halledilirdi. Bir soruyorum far siparişi verdik diyorlar bir soruyorum ön tampon bağlantı braketi diye bir parça tr'de yokmuş (zibil gibi 147 tamponu var piyasada ben alayım tamponu onu tak, o da olmuyor)
görünen o ki ben de sanırım yaşadıklarınzı yaşayacağım.

Bana birisi dese ki aracınız 2 hafta sonra teslim edilecek seve seve beklerim ama bu gerçekten çok can sıkıcı. Her aradığında farklı belirsizlikler...

Tekrar geçmiş olsun.

Cok tesekkur ederim size de gecmis olsun.Hemen hemen ayni seyleri yasamisiz.Bir aradigimda farla ilgili hicbi sorun yok,bi aradigimda far degismesi gerekiyor vs bi ton sey.Simdi onlara kalsa bir korna icin en az 1 hafta bekletecekler.Allah dusurmesin bunlarin ellerine

francobaresi

Torpido kapagi acma mandalina bu sekilde cozum buldum, klima ventillerinin grisi ve kapi acma kollari nedeniyle siritmadi renk. Kaplamasi cok zor bi alan, tuttugu kadar idare edicem, komple torpido kapagini yenilemek lazimmis bu parca icin, yetkili servis oyle soyledi. [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Cuore sportivo

rain man

Bence güzel duruyor. Orjinalini bilmeyen dikkat etmezse farketmeyebilir bile. Elinize sağlık.

francobaresi

Bence güzel duruyor. Orjinalini bilmeyen dikkat etmezse farketmeyebilir bile. Elinize sağlık.
Tesekkurler, el becerim biraz daha iyi olsa, bir de parca sokulebilse is daha basarili olurdu simdilik idare etcez bakalim:)

Cuore sportivo

radar54

Başkası bugün Alfama bakın ne yapmış  :duvar:

Şaka gibi ya adam sürtmüş hiç birşey olmamış gibi gitmiş  >:( >:( >:(

2004_156 1.6 TS Progression 2015-2018

2008_147 1.6 TS Collezione 2018-2019

2004_156 2.0 TS Distincive Selespeed 2019-2023

2006_159 1.9 JTD Distincive Manuel 2023-2025

KUY65

Ankara'da en çok gördüğüm olay malesef. Önümde vurup kaçanlar oldu plakayı alıp koydum çarpılan aracın camına. Mazotla silin pamuk yardımıyla, büyük oranda geçer diye düşünmekteyim. Üzerine de bi cila tamamdır. Benzeri arkadaşa olmuştu öyle halletmiştik, denemekte fayda var bence :) Geçmiş olsun  :nazar:

radar54

Ankara'da en çok gördüğüm olay malesef. Önümde vurup kaçanlar oldu plakayı alıp koydum çarpılan aracın camına. Mazotla silin pamuk yardımıyla, büyük oranda geçer diye düşünmekteyim. Üzerine de bi cila tamamdır. Benzeri arkadaşa olmuştu öyle halletmiştik, denemekte fayda var bence :) Geçmiş olsun  :nazar:

Çok sağol başkan büyük şehir sıkıntısı da büyük, dediğin gibi bi pasta cila halletmeye çalışcam ya da nazar boncuğu dursun diyecem ne yapayım :(
2004_156 1.6 TS Progression 2015-2018

2008_147 1.6 TS Collezione 2018-2019

2004_156 2.0 TS Distincive Selespeed 2019-2023

2006_159 1.9 JTD Distincive Manuel 2023-2025

Koful

Bugün misafirimiz vardı,, üzerinize afiyet biraz içtik. Sonra misafirleri yolcu ettik ki bir Ankara yağmuru başladı.. Ben de o kafayla aldım su dolu bi kova bir de mikro fiber bezlerimi indim Alfa'mın yanına...
Yağmur dinene kadar sildim :)) inanılmaz zevkliydi, sonra geriye baka baka girdim eve :)) herkese tavsiye ederim...

Saygılar,
Can

Theillest

amerıkan park uygulamamız tamamlandı ve cok tatlı oldu arabamız ayrıca sıslerede 8000 k lık zenonların sıparısını verdık sabırsızlıkla zenonu beklıyoruz :)

ealprsln

Silecekleri Bosch Aerotwin'ler ile değiştirdik. Rot balans ayarı yaptirdik.

THE ROMANCE OF PERFORMANCE
'11 MiTo Quadrifoglio Verde