Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Bugün Alfa Romeo'nuza Ne Yaptınız?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

krm1983

Giulimle 1,100 km lik ıstanbul-bursa-dikili ve dönüşte de dikili-cunda-bursa-istanbul yolculuğumuzu sorunsuz tamamladık.

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Siamo fatti della stessa materia di cui sono fatti i sogni.

Wolfshade1989

Triger, buji, termostat, alt takım vs yani tüm ağır bakımlarından sonra son olarak baskı balatayı da değiştirdim. Artık yıllarca sorunsuz kullanırım diye umuyorum :kahve: :))
2003 - Alfa 147 Mk1 Distinctive
2008 - Alfa 147 Mk2 Blackline
2004 - Alfa 156 2.0 Selespeed

Atilla Özerten

francobaresi

Muayeneden gectik. Arkadaslar far degerleri ve fren degerleri nasil, bu sayilar bisi ifade etmedi bana, anlayan var mi:)
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Sent from my iPhone using Tapatalk
Cuore sportivo

surgeon

frenler iyi sapmanın 30'un altında olması iyi demektir. ama far hakkında pek bir bilgim yok
palio 1.2 sl 2005 (2009-2010)
vectra cd oto. 1998 (2010-2011)
Megane ıı  privilege oto. 2008 (2011-2014)
corsa 1.4 gls 2000 (2012-2013)
Passat 1.4 tsı dsg 2010 (2014-2015)
Polo 1.4 tdı 2008 (2014-2014)
A3 1.6 oto. 2000 (2014-2014)
156 1.6 ts 2005 (2014-       )
Megane ıı privilege oto. 2008 (2015-2016)
C-ellysee 1.6 hdı 2014 (2016-2016)
Astra 1.6 cdtı oto. Sedan 2016 (2016-     )

francobaresi

Tesekkurler , far degerlerinde uzun sol far bayagi dusuk bi onceki muayeneye gore, kisalarda da hem sag hem sol bi onceki muayene degerlerinin yarisi, galiba farlara islem yapmak gerek

Sent from my iPhone using Tapatalk
Cuore sportivo

ahmet_hulusi

2005 156 1.6 TS Distincitive
2013 Mitsubishi ASX Intense
2011 Passat 1.6 TDI Blumotion Comfortline
Bir sonraki E60 5.20 d lci mi olur bilemem ama finalim 159

Ormanci

Novitec Sport Shifter'ı hala bekliyorum, inşallah h.sonuna kadar gelir :)

You are not allowed to view links. Register or Login

Hocam ben de uzun süre düşündüm, 30 Euro kargo parası vermek de hiç içimden gelmedi ama ertesi gün kafayı bozup sipariş verdim :) Taksit maksit bişeyler yaptım da kartla, anca öyle işime geldi, yoksa alınacak gibi değil gerçekten bu kurlarla bilmemnelerle.

Ben Bauhaus'tan şu sağa sola mobilyalara falan yapılan vida başı süslerinden almıştım. Deliklere vida atıp, üzerine de o metal vida başlarından aldım. Aslında daha küçük vida atılıp şu mavi-beyaz plastik plaka vidası başlıkları oluyor, onlardan da yapılabilir.

ali kaynak

Rosso gitti alıcısına hayırlı olsun.
Uykusuz geceler başladı gene mk2 aramaktayım :)

Birde klıp yapalım dedim hatıra kalsın :)

[/url]

Lancia delta III

Muratözdemir

Haha Ali Abi alemsin :) Yok sana mk2 falan. Ye şimdi kendini o satım sitesi senin bu satım sitesi benim.

A0001 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende aracı yıkattım. Opette kendi mikrofiber süngerimi veriyorum Abicim yıkıyo. Sonra ben kendi temiz bezlerimle hızlı cila eşliginde kuruluyorum :) eğer yıkamacıları begenmiyorsanız ve kendiniz temizlemekten zevk alıyorsanız bence iyi bi yöntem :) yakında şampuanınıda özel vericem :)

ali kaynak

Haha Ali Abi alemsin :) Yok sana mk2 falan. Ye şimdi kendini o satım sitesi senin bu satım sitesi benim.

Zaten 3 ayı bulur kanka paraları boçlara dagıttık :)
Lancia delta III

milano 75

bugün 75 e lpg enjektör nozul çapı büyütme ve ayar yaptım bizzat.netten aldığım kablo ve program yardımıyla.tabi msc elektronik(kabloyu stan firma)forum sayfasından aldığım öneri ve yardımlarla.durumu özetlemek gerekirse atikere geçtikten sonra ayarlardan bitürlü randıman alamamış,bu süreçte defalarca  falanca adam iyidr denilen ustalara gitmiş,bunlar böööle abi,geçer benzine denilip yollanmıştım.biride önündeki programa adam gibi bakıp senin nozullerin ufak,bundan olabilir demedi,msc forumdakilerin ilk tavsiyesi nozulu büyütmem oldu.yaptım ve teste çıktım.normalde 1. vites hariç 5000 devir civarı benzine geçen sistem 6000 çevirdim geçmedi.lpg kullanıpta ayarlarından memnuniyetsislik duyan varsa muhakkak bu foruma üye olsun,40 tl kablo ve program,hem forumda soru cevap şeklinde hemde gerekirse uzaktan yardımla destek oluyolar.kullanmakda çok zor değil,laptop varsa kafi.
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

milano 75

forumun linkini veriyorum ilgilenenler için,direk benim konunun sayfası.lpg kullananlar forum geneline bakarlarsa muhakkak işlerine yarar bi bilgi bulurlar.You are not allowed to view links. Register or Login

Alfadanadam

Bununla ilgili seneler önce anlatımlarım olmuştu. Yine yardımın kaynağı msc elektronik'ti :)

schumi

Novitec Sport Shifter'ı hala bekliyorum, inşallah h.sonuna kadar gelir :)

Hocam ben de uzun süre düşündüm, 30 Euro kargo parası vermek de hiç içimden gelmedi ama ertesi gün kafayı bozup sipariş verdim :) Taksit maksit bişeyler yaptım da kartla, anca öyle işime geldi, yoksa alınacak gibi değil gerçekten bu kurlarla bilmemnelerle.

Ben Bauhaus'tan şu sağa sola mobilyalara falan yapılan vida başı süslerinden almıştım. Deliklere vida atıp, üzerine de o metal vida başlarından aldım. Aslında daha küçük vida atılıp şu mavi-beyaz plastik plaka vidası başlıkları oluyor, onlardan da yapılabilir.
You are not allowed to view links. Register or Login  Bilgi için teşekkürler...Ben Bursada ki Bauhause da aradım sordum ama bir türlü bulamadım/bulamadılar. Fiber yan maşpiyel yaptırıyorum. Onların montajı yapılırken,vida deliklerininde çaresine bakacağız. Nasıl olsa boya hazırlanacak.

milano 75

Bununla ilgili seneler önce anlatımlarım olmuştu. Yine yardımın kaynağı msc elektronik'ti :)
bayağı yardımları dokunuyo forumdakilere,mesela üstteki fotoyu gören admin lpg bağlantımın hatalı yapıldığını söyledi.regulatörden mapa  ordan filtre ve enjektöre verilmiş gaz,yanlışmış,mapdan önce filtreden geçmeliymiş.niye defalarca yaptıkları,uzman olmaları gereken bir işte,hele ki lpg gibi tehlikeli bir işte böyle yanlış işler yaparlar,kendilerini geliştirmez bizim ustalar kafam basmıyor.

ByAKINCI

Konuyu okuyunca sizin adınıza çok sevindim.Hayat paylaşınca güzel dediğimiz böyle birşey işte  :yukari-ok: anladığım kadarıyla ayarlamalar devam ediyor 75'nizi İyi günlerde kullanmanız dileğimle :)
147 Blackline Red

blackeyekenan

Slm arkadaşlar, ufak ufak el atıyom bende kocaoğlana

ALFA 156 1.6 DISTINCTIVE (2005)

blackeyekenan

İptal edilen ICS , çift egzost ucu, cd changer, tavan lambaları, torpido lmbası onarıldı, tedarik edildi. on, arka tamponların boyanması tamamlandı. Fren kaliper kpaklarımda geldi. Henüz ufak tefek şeyler var bakalım fırsat buldukça el atcaz.. Giderek bu araca sevgim muhabbetim çok arttı. Tutjldum resmen 166 ya...herbir eksik giderildikçede zevk alıyomm

blackeyekenan

Buarada jantlar şimdilk boylee taki 166 jantı buluncaya kadarr. Kapı Direkleride siyaha boyandı..

milano 75

Konuyu okuyunca sizin adınıza çok sevindim.Hayat paylaşınca güzel dediğimiz böyle birşey işte  :yukari-ok: anladığım kadarıyla ayarlamalar devam ediyor 75'nizi İyi günlerde kullanmanız dileğimle :)
teşekkür ederim,bilmukabele  :) .ayarlamalar devam eder bi süre,evdede iştede masaüstü kullandığım için emnet laptopla yaptım,yoksa sabretmez geceleri uğraşır bitirirdim tavsiye ettikleri işlemleri.kullana kullana düzelteceğiz inşallah.

erdem1904

[/url]

159 u satılığa çıkarttığımdan beri takibimdeydi ilan... nasip değilmiş alana hayırlı olsun  ;) You are not allowed to view links. Register or Login
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

coolistanbul

Sabah üzerindeki kuş pisliğini temizledin ne küsmüş *&€#@%?!!!€€

AŞK yazılır ALFA ROMEO okunur...

Aşk 3 değil 4 harftir => ALFA
1997 1.6 Boxer 145 Rosso
2003 1.6 TS 156 J
1999 2.0 TS GTV Gümüş Gri
2006 2.0 SS GT

blueoyester

[/url]

159 u satılığa çıkarttığımdan beri takibimdeydi ilan... nasip değilmiş alana hayırlı olsun  ;) You are not allowed to view links. Register or Login

çok beğendiğim bir 156 idi. alana hayırlı olsun klipte güzel olmuş.  :)
you are my desire alfa romeo
[url="http://i.hizliresim.com/EY2mWA.jpg"]http://i.hizliresim.com/EY2mWA.jpg[/url]

ali kaynak

[/url]

çok beğendiğim bir 156 idi. alana hayırlı olsun klipte güzel olmuş.  :)
Teşekkür ederim :) nasıp tabi herseyin Hayırlısı artık .
Gercekten düzgün bi araçtı ve hızlı satış oldu ,1 hafta ilanda kaldı, 2560 kişi bakmiş 327 kişi favorisine eklemiş ,bi dünya Saçma sapan teklifler geldi ..araca bakmaya gelen halini ve tavrını beğenmediğim en az 8,9 kişileri direk başka markalara ve arabalara yönlendirdim . Telefonda konuşup gönderdiklerim Hariç  :)
Ama gerçek Alıcı aracı görgü valla aracı bile kullanmadan aldım abi deyip ödemesini yaptı Aldı gitti .inşallah da hayrını görür.
Benim bu arac 3. 156 m dı ve cok farklıyıdı ailece sevmiştik Ankaradan alığım gün ben bunu sıkışıp satmam insallah Demiştim ama imkanlar el vermedi ve ayrıldık ,buyrukta olsam tek tesellim aracımı daha önce alfa kullanmış ve markaya bağlanmış bi kardeşimin anlaması oldu..
33 ü de babaya verdim o kullanıyor . Bizde bi kac ay şirket aracı ile idare edicez artık..
Lancia delta III

blueoyester

Bende ev aldığım için  mecburiyeten geçenlerin hafta satmak zorunda kaldım 156 yı. Ayrılmak çok zor oldu ama şu anki yüksek faizler ayırdı bizi.

GT-S6810P cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

you are my desire alfa romeo
[url="http://i.hizliresim.com/EY2mWA.jpg"]http://i.hizliresim.com/EY2mWA.jpg[/url]