Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Bugün Alfa Romeo'nuza Ne Yaptınız?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ertena

Motorunu temizledim.

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

esatkaracan

You are not allowed to view links. Register or Login
Filtreleri değiştirdik.
Bir de üzerine Antibakteriyel Araç Klima Dezenfektanı uyguladım. Mis gibi oldu.

Bende würth ün klima temizleyicisini kullanmak istiyodum. Fotodaki ürünü hemen araştırdım alfa romeo ferrari bmw kawasaki gibi markaların tavsiye ettiği bir ürünmüş. Kullanıcı yorumlarına baktım herkes tam not vermiş. Satıcı bu bir klima dezenfektanıdır, klima temizleycisi değildir diye not düşmüş. Bunun muadili anladığım kadarıyla kullanımıda aynı würth fresh bomb. Daha yeni makine ile ozon dezenfektasyonunu yıkamacıda yaptırdım fakat öyle aman aman farketmedi. Bu hafta aracıma oto kuaför yaptırmayı düşünüyorum. Bu ürünüde beğendim. Aklımda bulunsun.  :yukari-ok:

kuti147

arkaya krom çıta ne zaman geliyor ? :)

Krom çıtayı pek sevemedim ben ya. İyi böyle ;)
34 BS 3090 - Rosso Mk1 147
34 FH 3300 - Rosso Mk2 147
34 KY 5602 - Jarama Mk2 156 SS
34 NT 0522 - Jarama Mk2 156 SS
A4 2.0T Quattro Sline
——————————————-
34 ERH 07 -- Jarama Mk2 147

Bar35

Alfayedekten 4 adet jant göbeği ve sis farı siparişi geçtim :)

Parçaları yavaş yavaş toparlıyorum.
"12 Audi A1 1.4TFSI Exclusive
"13 / VW Beetle 1.2TSI - Sold
"16 / Infiniti Q50 2.0T
"07 / Alfa Romeo 159 1.9JTS - Sold

francobaresi

würth quick fresh silver ile  arabanın klima dezenfeksiyonunu yaptım, piyasa da bulması kolay değil, acaba zararları filan mı var neden böyle durum diye şüphelenmedim değil. Würthün kendi sitesinde de stokta yok.
Cuore sportivo

milano 75

dün akşam jantları kapladım plastidiple,siyah+gümüş efekt.
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

burak_unsal

Emeğine sağlık abi gayet güzel görünüyor..

İnşallah ömrü de uzun olur da emeğine değer. Benim ön armayı da kaplamıştım ben, saten görüntüsü olması için.. Yavaş yavaş kenar bölgelerde hatalar başladı, yaza doğru söküp tekrar kaplayacağım. İşin kötüsü tek bir noktadan bile soyulsa tam anlamıyla tamiri de yok.
Alfa Romeo 147 / 1.6 TS Blackline..

E.Ç.M. (MiTongin)

Waaay üstad elin sağlık çok güzel gözüküyor  :alkis: You are not allowed to view links. Register or Login
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

Adza

Harika olmuş. Plasti Dip in çok güzel efekt spreyleri çıkmış uygulama videolarını izledim bambaşka yapıyor uygulanan yeri. Ben de jantları boyatmak yerine düşünmüyorum değil PlastiDip  :alfisti:

milano 75

sağolun arkadaşlar,jant masrafına girene kadar bi sezonda renk değiştirelm dedik. You are not allowed to view links. Register or Login adamlar aslında bunu tamiri kolay diye pazarlıyorlar ama ben hala boyacıyım.kaplama ne tür olursa olsun bi yerden hasar aldımı tadili boyaya göre zor.jantların çemberi krom olmasaydı kesinlikle boyardım.bunu sırrf tkrar dönüşü kolay diye seçtim.haa bide bu plastidipte kalite kalite diyolar,daha doğrusu ilk getiren firma öyle diyor  ;)

milano 75

yalnız efekt olayı çok iyi,sıkıldın bronza çevir,sıkıldın altına,gümüşe çevir  :)

ali kaynak

Jant değişikliği yaparken bi değişiklik olsun istedim You are not allowed to view links. Register or Login Kıskandım :)

Aracı biraz boğdu ama Yakından bakınca çokta kötü durmadı sonuçta sökülebiliyor bi kaç gün böyle gezelim:) 

Lancia delta III

OğuzCanAlantor

Evet Abi biraz boğmuş aslında orjinal haline polisajla daha çekici olurdu.

milano 75

You are not allowed to view links. Register or Login siyahmı yaptın,efekt varmı üstünde.aslında jantta siyahı pek sevmem ama değişiklik olsun diye katlancaz bi süre,ben efekti bol aldım,parlıyo bildiğin.sıkılınca bronz efekt atarım üstüne ;)

alperuzi

Kapı fitiline turnike hortumu geçirdim, ama ince kaldı ve pek işe yaramadı. Daha kalın birşey bulmam lazım :)

ali kaynak

You are not allowed to view links. Register or Login siyahmı yaptın,efekt varmı üstünde.aslında jantta siyahı pek sevmem ama değişiklik olsun diye katlancaz bi süre,ben efekti bol aldım,parlıyo bildiğin.sıkılınca bronz efekt atarım üstüne ;)
Efekt yok 1 kutu mat siyah PlastiDip Sprey vardı nasıl duracak diye denemek için kullandım siyah çok hoş durmadı bi kaç gün sonra söküp çıkartırım.
Senin 75 e jantı takınca resimleri eklersin artık bakalı senin araç ta nasıl duracak..
Lancia delta III

milano 75

ok,yarın takarım büyük ihtimal.

DcD-Semih

Jant değişikliği yaparken bi değişiklik olsun istedim You are not allowed to view links. Register or Login Kıskandım :)

Aracı biraz boğdu ama Yakından bakınca çokta kötü durmadı sonuçta sökülebiliyor bi kaç gün böyle gezelim:) 

Abi hiç olmamış bence, 16" te teledial 156 üzerinde güzel duran bir jant o görüntüyü bozma derim.
2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

Bar35

Biraz önce cam filmlri bitti, ayrıca hepsiburadadan Volkanın sölediği LED park ampullerini aldım Photon.
"12 Audi A1 1.4TFSI Exclusive
"13 / VW Beetle 1.2TSI - Sold
"16 / Infiniti Q50 2.0T
"07 / Alfa Romeo 159 1.9JTS - Sold

ali kaynak

Abi hiç olmamış bence, 16" te teledial 156 üzerinde güzel duran bir jant o görüntüyü bozma derim.
Haklısın Semih bugün söktüm zaten.
Lancia delta III

milano 75

Haklısın Semih bugün söktüm zaten.

ben bu akşamüstü taktım,araç üstünde gündüz halini görmedim henüz ,akşam baya boğuk.yanlız bişey hoşuma gitti,jant arabanın üstünde bu renkle 1 numara büyük durdu,daha bi dolgun gözüktü.yarın gündüz gözüyle foto çeker paylaşırım

Doğa Tosun

Gt kışın yorgunluğunu pasta cila ile attı. Yorgunluk dediğim de kapalı otoparkta kış uykusu. Akota'da yapıldı, beğendim. Deri bakımı motor vs de halloldu.
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

milano 75

fena olmadı,resimlerde bir türlü düzgün çıkmıyo siyah malesef ama canlı görüntüsü iyi.daha dolgun bi görüntü oldu önceki renge göre

E.Ç.M. (MiTongin)

fena olmadı,resimlerde bir türlü düzgün çıkmıyo siyah malesef ama canlı görüntüsü iyi.daha dolgun bi görüntü oldu önceki renge göre

guzel olmus bence  :yukari-ok:
*Smiles per gallon*

( Yaktığınız yakıt başına düşen gülümseme oranı )

vieri