Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Bugün Alfa Romeo'nuza Ne Yaptınız?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 70 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ozoozo

Uyum durumunu zaten ozel siparisle yapildigi icin halledeler gibime geliyor.

Sent from my HTC Sensation 4G using Tapatalk

ar.159

Arkadaşlar pm gönderdim

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login aracılığı ile gönderildi
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

huseyinsimsek

Ya arkadaşlar bana şöyle güzel bir GT paspas takımı lazım. Alırken hiç dikkat etmemişim rezil bir kauçuk paspasla dolaşıyorum. Yardımcı olabilecek bir arkadaş var mıdır?

Mehmet Ali Bey siz nerede yaptırdınız acaba? Bana da iletişim bilgilerini yollayabilir misiniz? Ben model göndersem yaparlar mı?
156 2.0 TS - 1998

GT 2.0 JTS Selespeed - 2006

blackeyekenan

Arkadaşlar bu sorun nasıl çözülür, ekrandaki dışarısının sıcaklık derecesi hep 97 olarak kalıyor, değişmiyor yaniii,, neden böyle oşdu başına gelen varmııı aynı durumm

Sent from my iPad using Tapatalk HD

ALFA 156 1.6 DISTINCTIVE (2005)

milano 75

bugün yılan hikayesine dönen jan değişimini yaptım,uzun araştırmalar sonuçsuz kalınca anlık bi kararla 2 seçenekden birini seçtim.hiç sevmediğim huyum ani karar verip yapmak ve yapınca pişman olmak,ama gözüm alıştıkça fena gelmemeye başladı.resim çekemedim,yarın atarım artık,jant oldscool bi jant,alfa jantı deil,bikaç 75 fotosunda hoşuma gitti,tabi onlar 17 biz 16 takınca görüntü çok doyurmadı.şimdi bana arkalara 2 cm spacer laazım.
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

tolga_ozhan

You are not allowed to view links. Register or Login
bugün yılan hikayesine dönen jan değişimini yaptım,uzun araştırmalar sonuçsuz kalınca anlık bi kararla 2 seçenekden birini seçtim.hiç sevmediğim huyum ani karar verip yapmak ve yapınca pişman olmak,ama gözüm alıştıkça fena gelmemeye başladı.resim çekemedim,yarın atarım artık,jant oldscool bi jant,alfa jantı deil,bikaç 75 fotosunda hoşuma gitti,tabi onlar 17 biz 16 takınca görüntü çok doyurmadı.şimdi bana arkalara 2 cm spacer laazım.

O kadar konuştuk bu 75'in jantlarını burda. Hayırlı olsun. Fotoğrafları bekliyoruz.

milano 75

çok saolun.ilk fırsatta yükliycem fotoları,17 takan bikaçkişiönlerin sürttüğünden bahsedince,17 arabayı leylek gibi yapınca elimisdeki oz genimo yerine bunları taktık,215-40-16 lastikle,lastiğin inceliğinden gözüme bi acaip göründü heralde ilk başta ,acaip pişman oldum ama,baktıkca hoşuma gitmeye başladı.kısmet diyorum artık
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

ATA

Enriko Aliberti'ye gittim, jant baktim yok :) jant almak istiyorum yok cevabi aldim adamdan:) vitrinde şundan vardi, alacağimdan değil ama israrla satmasini söyledim. Sifir araçtan sökülmüş. Stok kaydi yokmuş, hiç bir şekilde satamazmiş yedek parça sorumlusu...

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

blackeyekenan

Mühürlü app plakam geldi 40 tl, hafta sonu jantlar boyanacak , arka tampondaki 2 kucuk eziği  duzeltıp, arka spoileride tekrar boyatıp yapıştıracaz ve plakalık iptal edilip takılacak, sonrada iç dış temizlik yapcazzzz inşşş

TRSemih

Arkadaşlar bu sorun nasıl çözülür, ekrandaki dışarısının sıcaklık derecesi hep 97 olarak kalıyor, değişmiyor yaniii,, neden böyle oşdu başına gelen varmııı aynı durumm

Malesef sensör bozulmuş. Sağ dikiz aynasının altında yer alıyor Dış sıcaklık sensörü.

Tamiri mümkün.  Sokuldukten sonra iyi bir elektronikci bakarsa cozer. ..ya da cikma ayna/sensör bulacaksınız.

Geçmiş olsun.

GT-I9500 cihazımdan gönderildi

GT Q2 Blackline '08 1.9 JTDM (2026-...)
A4 B8 '09 2.0 TFSI QUATTRO (2022-2026)
Giulietta '15 1.6 JTDM (2021)
159 '06 1.9 JTDM (2016-2021)
156 '05 1.6 TS (2012-19)
156 '98 2.0 TS (2014-15)

ATA

Bu gün taş direnç amerikan parklardan kurtulup modüllü olanlara geçiyoruz. En beğendiğim özelliği ise sinyal aninda tamamen sönerek yanmasi ve parlaklik ayari :)

1997 145 1.4 Ts (1999-2001)
2001 156 1.6 Ts (2006-2015)
1996 Gtv 2.0 V6 Tb
2009 MiTo 1.6 Jtdm
1991 75 2.0 Ts
2006 156 1.6 Ts

Gouki

Ricambi poşetini görünce Alfa mı yaptı bu modülü diye bir düşündüm :)

tunerviper

Ricambi poşetini görünce Alfa mı yaptı bu modülü diye bir düşündüm :)
Mert yapmış galiba :p :D
Turbo Twin Spark

blackeyekenan

Malesef sensör bozulmuş. Sağ dikiz aynasının altında yer alıyor Dış sıcaklık sensörü.

Tamiri mümkün.  Sokuldukten sonra iyi bir elektronikci bakarsa cozer. ..ya da cikma ayna/sensör bulacaksınız.

Geçmiş olsun.

GT-I9500 cihazımdan gönderildi
Teşekürler kardeşş ,,,

mahoretti

Mühürlü app plakam geldi 40 tl, hafta sonu jantlar boyanacak , arka tampondaki 2 kucuk eziği  duzeltıp, arka spoileride tekrar boyatıp yapıştıracaz ve plakalık iptal edilip takılacak, sonrada iç dış temizlik yapcazzzz inşşş

mühürlü plaka derken ? Nerden ? Nasıl ?

Anıl

Sahibinden'de mühürlü app yaz çıkıyor Mahmut abi ;)
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

mahoretti

onlar güvenilir mi bilemiyorum ki. ne mührü basıyorlar ? Sonra trafikte polisle papaz olmayalım mührü incelerken ))))))))))))

redromeo156

onlar güvenilir mi bilemiyorum ki. ne mührü basıyorlar ? Sonra trafikte polisle papaz olmayalım mührü incelerken ))))))))))))

abı sıkıntı olmaz ben muhursuz app ıle gezıyorum
2004 1,6
2004 1,6
2004 1,6
2004 2,0 ss
gtv v 6

Anıl

abı sıkıntı olmaz ben muhursuz app ıle gezıyorum
İlla ki ceza kesmek için aranan birisi varsa, sıkıntı oluyor! Yedim biliyorum :)
İtalyanlar sadece otomobilleri değil, hayalleri de yaratırlar...

1998 GTV V6 TB

thuGLife

10 gündür radyatörümde ufak bi kaçak sebebiyle bazı günler su eksiltiyordu, sürekli değil. Sonunda dün bu problemi çözmek için daha önceden tanıdığım ustaya götürdüm bıraktım. Akşam almaya geldiğimde borcumun 450 tl olduğunu duyunca ufak bir şok yaşadım. Hergün bile damlamayan minicîk bir delik tamir olmuyormuş. Yedek su deposu yeşil kapak ve antifiriz artı radyatör. Tamam tampon falan sökülüyor ama ne bilim bana biraz fazla geldî. Taktığı radyatör portekiz malıymış 250 tl dedi. Ben biraz araştırdım 150-200 e çin malı olanını buldum o da istersem çin malı takabîleceğini söyledî ama ben istemedim tabiki. Aracım 2004 156 1.6 sizce ?

universeee

Aşağı yukarı 1 ay kadar önce ben de benzer bir muhabbet yapmıştım ustamla. Benim aracım 147, üzerinde olan radyatörlerin tamir olmaya uygun olmadığını mecburen değiştirilmesi gerektiğini söylemişti bana da. Ben de su eksiltmesine sebep olan bir kaçak yok şu an ama şüphelendiğimiz bir nokta var radyatör üzerinde. Masraf olarak da o gün net konuşmamış olsakta 400 lira gibi bir masraf olacağını belirtmişti işçiliğinin fazla olmasından dolayı. O nedenle ödemiş olduğunuz miktarın fazla olduğunu düşünmüyorum ben şahsen. Bu konularda daha tecrübeli arkadaşlar var onların yanıtlarına da bakmak lazım.
2005 Alfa Romeo 147 1.6TS Distinctive 2013-2016
2013 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna 2016 - ...

zephry

Ben geçen sene radyatörü kendim alıp değiştirtmiştim.Tampon sökülmesi, yeni radyatörün takılması, motor suyu değişimi işlemleri için 50 TL işçilik ödemiştim.

blackeyekenan

Çoğu yerde yapılan plakalarda cemiyet mührü yok, T,ş,o mührü, haliyle bu suç 300 tl cezası var diye biliyorumüstelik aracıda bağlayabilirler, istanbuldan yaptırdım çifti 70 tek 40,, ben sadece ön aldım hem kalın yazılı,, plakalığın rengi solmuş sırıtıyor iptal edecem direkt tampona bantla yapıştırılıyor,, inşallah güzel dururr

mahoretti

ilan yada link alsak şu app için

universeee

Mercege simdilik para yetismiyor bari ben de far ampullerini degistirip sansimi bir deneyim dedim. Aydinlatmadan memnun degilim zira. Memnuniyet seviyemden haberdar ederim belki yardimi dokunur.

2005 Alfa Romeo 147 1.6TS Distinctive 2013-2016
2013 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna 2016 - ...