Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Bugün Alfa Romeo'nuza Ne Yaptınız?

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 92 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

DcD-Semih

Rutin olan 2000km'de bir eksilen 500gr yağı tamamladım, gayet kondisyonlu ve en ufak sorunu olmayan motora neredeyse 15w40 yağ koymaya kalkan ustayla tartışıp kendim litrelik yağ alıp koydum. Burdan tekrardan anlıyoruz ki Alfaya Alfadan anlayan adam baksın  :)
2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.spark - Giallo Zoe
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Rosso
2002 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Bianco Polare
2002 Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed - Grigio Chiaro
2000 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Rosso
2004 Alfa Romeo 156 2.0 T.Spark - Grigio Metallico
2012 Alfa Romeo Giulietta 1.4TB - Bianco Pastello

Onur ÖZTÜRK

Son 20 günde 8300 km yol yaptım. Yagi suyu değiştirip çıktım. Geri geldiğimde 300 gr yağ eksiltmisti tamamladım. Yaklasik yarim su bardağı da su ekledim. 500 km sonra da rutin bakıma gideriz. Çok yoruldu benim duygum bu sürede :))
                                                                                                                           Stile Italiano

kuheylan35

Iki hafta önce izmir den geldik anca zamanımız oldu sinek leşlerini temizledik biraz yüzü güldü :))

HTC Desire HD A9191 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

muzaffersan

You are not allowed to view links. Register or Login
Kapı altı logosunu yaptırttım [IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img][IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img].  İyi kötü yarumları bekliyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tekrardn hayırlı olsun :) You are not allowed to view links. Register or Login  yavruya güzel bakılıyor gözün arkada kalmasın kardeşim :)

:) oğuzhan naptın ya duygulandım bak şimdi gözüm arkada değil ya :)

ar.159

Iki hafta önce izmir den geldik anca zamanımız oldu sinek leşlerini temizledik biraz yüzü güldü :))

maşallah çok güzel duruyor :yukari-ok:
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

kuheylan35

Teşekkürler ^-^

Rotweiler

Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

Mehmet Ulusoy

Klima gazini degistirdik serviste .Ayrıca, polen filtresi yenilendi.El değmişken dezenfekte de edildi.
Böylesine sıcak günlerde iyi oldu klima işi..Serinliği daha iyi hissediyoruz artık.

voyager3355

Yağ fitresi ,polen filtresi , mazot filtresi , fren hidroliği,yağ 5/30 mobil  işçilik ..  lartı balata kontrolleri ve ön takım .. 270 tl ..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Nerede yaptirdiniz sorması ayip

Inviato dal mio GT-I9305 utilizzando Tapatalk

PARKU

Adza

Ön kaput koruma çok kötü bir hal almıştı, sıcak uygulamayla söktüm, ufak tefek kalan yapışkan artıklarını yine sıcak uygulamayla çıkarttım. güzelce yıkadım üzerine hızlı cila attım :)

ArinFırat

Kapı altı logo,havamız 1500[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

ugursahin90

Bugün uzun zamandır yapmayı ertelediğim iç dış temizliği yaptım pasta sonrası birde cila yaptım artık aynaya ihtiyaç kalmadı  ;)

not : debimetreyi temiz tutmak lazımmış onu anladım bugün söküp temizledim arabadaki hoplama zıplama gitti araba baya bi rahatladı.

işim akşama kadar sürdüğünden güneşin altında çekemedim resimleri  :)

milano 75

delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

sp4rc0

Yapış yapış olan kapı kollarını kağıt peçete ile temizledim. Daha önce kimyasalkarla deneyip iyi sonuç alamamistim. Aynı problemi yaşayanlara kagit peceteyi tavsiye ederim.
Temizlik öncesi:
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Temizlik sonrası:
'06 147 1.6 TS (2006-...)
'17 Volvo V40 CC 1.5 T3 (2017-...)

sefalet

Benzin pompasi degisti. 1 ay kadar once ustundeki catlak tamir edilmisti ama cok dayanmadi. Yazmayi unuttum, 2 hafta once de arka amortisorler, denge kollari ve bare burclari degismisti. Ayrica 205/50/16 olan lastikler 205/55/16 ile degisti.
2008 159 1,9 JTD Distinctive Plus (2022-.....)
2004 156 2.0 Selespeed (2017-2022)
2004 156 1,6 Distinctive (2014-2017)

vlkylmz

dün hafta sonu iç dış temizliğimizi yaptık :)

kalite asla tesadüf değildir

hi_cazz

Alfa temizdi bişey yapmadım ama pederin opeli elden geçirdim bugün.

Ve m66 candır diyelim

Kibitzer

Yapış yapış olan kapı kollarını kağıt peçete ile temizledim. Daha önce kimyasalkarla deneyip iyi sonuç alamamistim. Aynı problemi yaşayanlara kagit peceteyi tavsiye ederim.
Temizlik öncesi:

Temizlik sonrası:

Nasıl yani?! Hangi kağıt peçete? Markası ne? Benim vites konsolu da yapış yapış oluyor, temizlemem lazım :D

sp4rc0

Temizlik öncesi:

Temizlik sonrası:

Nasıl yani?! Hangi kağıt peçete? Markası ne? Benim vites konsolu da yapış yapış oluyor, temizlemem lazım :D
Markasına bakmadım gayet sıradan bir kağıt peçeteydi :)
'06 147 1.6 TS (2006-...)
'17 Volvo V40 CC 1.5 T3 (2017-...)

OnurCangir

Bugun 156nin kaskosunu 9-3e devrettim. 4 ay icin 200 lira fark cikti %50 indirimim olmasina ragmen.
Ozaman seneye 500 lira fark çıkacak ortalama 800 olduğunu düşünürsek 1300 lira yapar saabin kaskosu çok değilmi yahu ? Neden böyle oldu ki yedek parça fiyatlarinami bakıyorlar acep ?
800 filan nerede Deniz :) 156nin kaskosu 2800 ile 4bin arasi cikiyor. Arac yasi buyudukce kaski bedeli artiyor.

Ben personel cocugu oldugum icin %50 indirimle 1400 liraya yaptirabilmistim.

Ben de araci ilk aldigimda birkac yerden kasko fiyati aldim, cok oynuyor rakamlar, 2800 civari verdi birkac yer, sonra 1700 fiyat veren biryere yaptirdim. (2004 156). Lpg olup olmamasi kasko fiyatini etkiliyor mu onu bilmiyorum ama.

Ayrica bir aydir kullandigim 156'min 2. vites senkromecleri Alfa Teknik'te Ozgur Usta tarafindan degisti. Girclama sesinden de kurtulmus oldum boylece:)

DcD-Semih

Direksiyonu aracın rengine uyacak şekilde sarı dikişli deri kapatıp vites körüğüne sarı dikiş geçtirdim.

max-ime

Kaskomu yaptirdim ama sigorta icin sacma sapan fiyat aliyorum. 750 lira cikti Birlik Sogorta'da. Var mi tavsiyeniz?

Erdinc küflü

Mutlaka mavi kasko sigorta. Poliçesi mi ? Diye sorun kapsamları çok fark ediyor .. (Karşı tarafa verilen zarardaki para miktarı, tıbbi nakil , kiralık araç , vb...)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

DcD-Semih

Kaskomu yaptirdim ama sigorta icin sacma sapan fiyat aliyorum. 750 lira cikti Birlik Sogorta'da. Var mi tavsiyeniz?
İsterseniz akrabam olan acentam ile görüştürebilirim hocam sizi, elimden geldiğince uygun fiyatlı buldururum. İstanbuldamısınız bilmiyorum ama olmasanız dahi telefondan kredi kartıyla dahi hemen başlatabilirsiniz. Daha sonra poliçeyi ulaştırırlar size.

universeee

Ben de araci ilk aldigimda birkac yerden kasko fiyati aldim, cok oynuyor rakamlar, 2800 civari verdi birkac yer, sonra 1700 fiyat veren biryere yaptirdim. (2004 156). Lpg olup olmamasi kasko fiyatini etkiliyor mu onu bilmiyorum ama.

Ayrica bir aydir kullandigim 156'min 2. vites senkromecleri Alfa Teknik'te Ozgur Usta tarafindan degisti. Girclama sesinden de kurtulmus oldum boylece:)

LPG olması kasko fiyatını etkiler diye biliyorum ben. Risk artıyor zira. Ben Yapı Kredi Sigorta'dan yaptırmıştım kaskomu, ikinci sene hasarsızlıktan indirim alırım falan diye beklerken ruhsatta LPG değişikliği yaptığımı belirttim fiyat istedim direkt uçurdular, mecbur şirket değiştirdim :)
2005 Alfa Romeo 147 1.6TS Distinctive 2013-2016
2013 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna 2016 - ...