Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Film Sahnelerindeki Alfa Romeo'lar

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

HoMeR

eveeet bende görmüştümde bir türlü sölemeye firsatım olmadı.... güzel reklam....

Jakomo

Kesinlikle
Sabır, boyun eğmek değil, mücadele etmektir !!!!

1996 145 1,7 16V
2001 156 SWSS Mk1,5
1994 164 V6 TB
1999 156 2,5 V6 
2003 156 SS MK 1,5
2004 156 SWSS Mk2
2007 GT
1996 BMW E36 320i Coupe M-technik
1999 166 V6 TB
1997 145 QV
2004 156 SWSS
2010 MiTo 1,4 TB

Gouki

Alfa ve Sophia (Loren)

Alfa ve Gina (Lollobrigida)

agucba

3. ve 4. resimdekiler Gina Lollobrigida ama...

///////////////

Gouki

agucba

Hehe.. Değiştirmene gerek yoktu yahu...  :)

///////////////

delimai

dün gece izlediğğim halit ergenç in eskişehir anadolu üniversitesinde bir öğretim üye sini canlandırdığı Aci Aşk isimli filmden bir sahne...-ne kadar uzun bir cümle oldu yahu-
bu arada nasıl içimize işlediyse alfayı görür görmez atladım telefona :)....ilk başta yakın bir sahneydi ,iyi bir araba dedim,karşıdan aynayı tersten gördüm yoksa dedim..uzak plana geçince evt dedim...
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Levent Ayas

2006 156 1.6 TS Distinctive                2008 159 JTD

erol1903

Bazı filmlerden en çok aklımda kalan Alfalar..
1. The Godfather - İlk filmin belki de en çarpıcı sahnelerinden, Apollonia Alfa Romeo ile araba kullanmayı öğrenirken bombanın patlaması.
[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]
2. Quantum of Solace - Baştaki 159'lu kovalama sahnesi.

3. Film değil belki ama, Behlül'ün mavi Brera'sı :) Fotoğrafını bulamadım.
2012 Giulietta TCT Rosso Competizione

Sportivo

hocam Godfather'da kız almaya giderken de Alfa Romeo ile gidiyordu diye hatırlıyorum
Alfa Romeo 156
35 AU 4494

tolgahan_

''ejderha dövmeli kız'' filminin orijinalinde boksör rölündeki adamında SW 159'u vardı

tolgahan_

pardon. ''Arı Kovanına Çomak Sokan Kız'' filminden 2. film yani :)

Kibitzer

You are not allowed to view links. Register or Login
hocam Godfather'da kız almaya giderken de Alfa Romeo ile gidiyordu diye hatırlıyorum

O filmde İtalya'da geçen tüm sahnelerdeki araçlar Alfa Romeo idi diye biliyorum. Başka marka gördüğümü hatırlamıyorum.
2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

erol1903

O filmde İtalya'da geçen tüm sahnelerdeki araçlar Alfa Romeo idi diye biliyorum. Başka marka gördüğümü hatırlamıyorum.

Dün bakmıştım, arada bir Fiat var, Don Tommasino'nun arabası. Ön ızgarası scudettoyu andırıyor biraz.

shadycome

aygaz otogazın reklamında focusla gezen 3 arkadaş eve döndüğünde garajda birde gri mk1 156 yatıyor..

alihsans

Son yılların en çok izlenen araba/aksiyon temalı filmlerinden Hızlı ve Öfkeli serisinin altıncı filmi 24 Mayıs'ta vizyona girecek. Dün yayınlanan fragmanında yanlış görmediysem kırmızı bir Giulietta var.  :D

Videonun 45 ve 46. saniyelerinde.
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

erol1903

Sabah arkadaş haber verdi bana da, çok hoşuma gitti. Sanırım bayağı gözükecek filmde trailerda 5 kere falan gözüküyor. Giulietta'nın apaçi ellerine düşmesine vesile olmaz umarım. :D

may-alfa

Arkadaş Giu.'yı Normal Mod'da kullanıyor.  :)) Demekki Dinamik Mod'a gereksinim duymamış.
Mehmet Arif

bado

Bahadır BAYRAK --- 2011 Alfa Romeo Giulietta /

Alfadanadam

Arkadaş Giu.'yı Normal Mod'da kullanıyor.  :)) Demekki Dinamik Mod'a gereksinim duymamış.

Dna hangi modda olursa olsun N konumunda durmuyor muydu?

HTC One X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

agucba

Evet, öyle kardeşim. Şalter hep N'de duruyor. Hangi modda olduğunu o an yanan ışık gösteriyor.

///////////////

Gouki

2009 Alfa Romeo MiTo @ The American, 2010

ercin

Sabah arkadaş haber verdi bana da, çok hoşuma gitti. Sanırım bayağı gözükecek filmde trailerda 5 kere falan gözüküyor. Giulietta'nın apaçi ellerine düşmesine vesile olmaz umarım. :D

Böyle bir filmde görünmesi çok güzel  :yukari-ok: hemde tam ortada uçakla yarışıyor maşallah  8)

dnr1

Hadi iyisiniz guilettacilar..2.elde baya bi sukseniz olur artik..fiyatlar 10000 artar telefonlar susmaz...
[url="http://img16.imageshack.us/img16/64/sanalmod3.jpg"]http://img16.imageshack.us/img16/64/sanalmod3.jpg[/url]

alihsans

Tam fragman yayınlandı. Giulietta'nın birkaç pozu daha ele geçmiş oldu.  :)

Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

delimai

Bu aksam.seyrettigim yeni cardfin.ans /opet reklaminda doga rutkay in indigi araba giulietta midir acaba yoksa benmi evhamlandim :D :haydi:....
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Levent Ayas

2006 156 1.6 TS Distinctive                2008 159 JTD