Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

11 şubatta nişan yüzüklerini takıyorum:)FOTO

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fevkalbeser12

Beyler bu sefer hayırlı bi haberim var. Kendi aramızda nişanlandığımız kız arkadaşımla ailelerin tanışma ve kaynaşma sürelerinin bitmesinden sonra kısmetse 11 subatta nişanlanıcaz. Bi tören olmıycak sadece aile içi isteme yüzük takılıcak. Bu konuda tecrübeli arkadaşlardan tüyo almak isterim o gece nasıl davranılır ne yapılır diye:)

Not: Şu ailelerin tanışma ve kaynaşma olayı ne zormuş ya sanki ikimiz avrupa birliğine giricez gibi oldu. Nerdeyse kaçıracaktım kızı:) ama neyse ki sonunda iki ailenin rızasını aldık böyle daha hayırlı oldu:)

Register or Login" border=0>

Edited by - fevkalbeser12 on 13/02/2012  00:35:40
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Dentist

Çok basit;bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak yaşamında...
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

adnan.geyik

Tebrikler, o gece nasılsan öyle olmaya çalış. Farklı görünmeye çalışırsan bocalarsın. Murat'ın da dediği gibi evlenene kadar yaşantında hiçbirşey değişmeyecek.
Adnan Geyik
34 GIA 336
Tonale TI

Hamzarabia

hayırlısı diyelim artık.

bu saatten sonra yapacak birşey kalmamış :) :)

ArinFırat

Alfaya kuma getirecen demek :)) 2 sini birden iyi idare etmen lazım,göstereceğin ilgi eşit olsun yoksa" araban benden daha kıymetli" diye söylenip dururlar ;) tecrübe konuşuyor

alfistahakan

Arkadaşım yol yakınken vazgeç derim.
Şaka bi yana Allah tamamına erdirsin...
Hakan
Forever Alfa

EskiTüfek

Kahvene dikkat et.

brkcnn

bende aynı tarihte geçen yıl nişan yapmıştım:)
11.02.2011.
düğünümde 30.06.2012 hayırlısıyla..
size de hayırlı olsun..

ottoman

size en büyük tiyo yu vereyim, dinlersen düğün bitip eşinle kendi evine girince rahat edersin.
"sevdiğim kızla evleniyorum" modundan çık.
yani senin bu şekilde gördüğün olay aslında şudur: "farklı iki aile çocuklarını evlendiriyor ve onlara bir yuva hazırlıyorlar".
senin maksadın sevdiğin kızla evlenmek olduğuna göre bırak o ana kadar aileler çocuklarını evlendirme işleri ile uğraşarak zevkini alsın.
hem aileler hem gençler aynı işten aynı anda zevk alamazlarmı dersen çok zor çünki her kafadan bir ses çıkıcak ama sadece bir düğün ve bir ev hakkınız var. dolayısıyla birileri feragat edicek hakkından.
yok bende hakkımı isterim dersen ben evleniyom kardeşim size noluyo falan ayaklarına yatarsan evliliğin boyunca silinmeyecek  izlere sebeb olacak tartışmalara girebilirsin.
Allah tamamına erdirsin, huzurlu ve mutlu bir yuva dilerim

fevkalbeser12

Herkese çok teşekkürler değerli yorumları için. Alfayı müstakbel nişanlımda çok seviyor hem araba kullanmayıda onda öğreniyor diye ayrı bi sebebi var:) Hatta geçenlerde gelin arabasını nasıl yapalım dedim? Babamın aracı benimkinden daha iyi onu mu yapsak falan diyordum ki lafı ağzıma tıkadı:) olur mu öyle şey bizim alfamız varken başka arabaya düşmez benim gelin arabası olmak hem düşünsene, alfa da konvoyda olucak ama biz başka aracın içinde olucaz. Üzülür ben kıyamam dedi arabamıza o olsun bizim gelin arabamız dedi. Tabi bütün bunları ben dinlerken nasıl bi zevk aldım anlatamam sanki arabayı yeniden aldım gibi oldu:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

erdem1904

quote:

size en büyük tiyo yu vereyim, dinlersen düğün bitip eşinle kendi evine girince rahat edersin.
yani senin bu şekilde gördüğün olay aslında şudur: "farklı iki aile çocuklarını evlendiriyor ve onlara bir yuva hazırlıyorlar".
senin maksadın sevdiğin kızla evlenmek olduğuna göre bırak o ana kadar aileler çocuklarını evlendirme işleri ile uğraşarak zevkini alsın.
hem aileler hem gençler aynı işten aynı anda zevk alamazlarmı dersen çok zor çünki her kafadan bir ses çıkıcak ama sadece bir düğün ve bir ev hakkınız var. dolayısıyla birileri feragat edicek hakkından.
yok bende hakkımı isterim dersen ben evleniyom kardeşim size noluyo falan ayaklarına yatarsan evliliğin boyunca silinmeyecek  izlere sebeb olacak tartışmalara girebilirsin.

Biz kimseyi işimize karıştırmamıştık. Eşyalarımızı seçip, düğün mekanını ayarlayıp katalogdan kendilerine göstermiştik... Her kafadan bir ses çıkma işi kaçınılmaz aksi halde
1996 146 1.7 boxer
1996 146 1.6 boxer
1998 156 2.0 ts exe.
2004 156 selespeed
2006 159 1.9 jtd dist.
2006 156 1.6 dist.
2005 147 1.6 dist.MK2

fevkalbeser12

quote:

Bu konuda tamamiyle haklısın:) sanırım tercihimizi evden yana kullansak daha mutlu oluruz:) bu arada o alfa listesini sakladım ben herkes düğüne gelicek o listedeki:)

Edited by - fevkalbeser12 on 31/01/2012  14:22:19
                         jeremy clarkson

ArinFırat

quote:

quote:

Bu konuda tamamiyle haklısın:) sanırım tercihimizi evden yana kullansak daha mutlu oluruz:) bu arada o alfa listesini sakladım ben herkes gelicek o listedeki:)

diyarbakırda olsan gelirdim.alfamı konvoya dahil ederdim.

Alfadanadam

Vural bey'e komple katılıyorum. Ayrıca tavsiyem, evlendikten sonra evet demeyeceğin hiçbirşeye şimdi de evet deme.

emin

Kemal abi hayırlı olsun, herşey gönlünüzce olsun.
BMW E46 3.18ci - Ducati Hypermotard - Ducati Monster 695

agucba

Hayırlısı olsun.
Nişan, işin daha başı sayılır. Zor işler, hem de çok.

///////////////

madmax

Tuzlu kahveye hazırlıklı ol. İşin şakası en iyisini sen bilirsin. Zaten çoğunlukla büyüklerin konuşup anlaştığı bir ortam, sen sadece olayı akışına bırak onlar nerede ne yapacağını biliyorlar. Nişan zamanını oluruna bırak. Sen nişan öncesini düşün fotoğraf, elbise, kuaför vs. zamanlamayı iyi ayarla kardeşim.
Cansın TURGUNER
34 VE 8902 156 Selespeed
10 ACT 66 156 Selespeed
Diğer araçlarım çok da önemli değil;)

Gouki

Allah tamamına erdirsin, tebrik ederim.

Alper

Tebrik ederim Kemal :) Darısı başıma dicem ama
Zor işler bunlar ya allahtan ben hiç öyle şeylerle uğraşmıcam :)
Zaten ailecek tanışıyoruz beraber tatile çıkyoruz ailecek , her hafta sonu ya biz onlara ya onlar bize gelir zaten aynı site içerisindeyiz e bide onun annesi ve benim annem orta okul yıllarından beri çok yakın arkadaşlar ki yatakhanede yanyanaymış yatakları 6 sene boyunca :)
E bana zaten birşey kalmadı anneanneler babaanneler teyzeler haalar bile biliyor bayramda beraber gidiyoruz
O yüzden ben hiç böyle problemler yaşamıcam kısmetse :) Ev de aynı sitede şuan hazır boş bir şekilde duruyor her iki ailede aynı sitede olduğu için orada da problem yok :D
E daha nolsun işte sadece Ecem hanımın üniyi bitirmesini bekliyoruz :)

KAKIRMAN

Allah tamamına erdirsin. Hayırlı olsun AMAAA bekarlık sultanlıktır...
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

ku2

Mutluluklar diliyorum.
Tebrikler.
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

naxos

Hayırlı olsunn.

hiçbirşey eskisi gibi olmayacak nıhahaaaaa

yok yok şaka şaka istediğin sevdiğin biriyle bu yola giriyorsan sorun yok:))
Giulietta 1.6 JTD SP1
156 2.0 Selespeed 2003
156 2.0 Selespeed 2001
Hiçmi Sınır yok

Dentist

quote:

Allah tamamına erdirsin. Hayırlı olsun AMAAA bekarlık sultanlıktır...

Hocamız konuya noktayı koydu...
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

fevkalbeser12

E çoğunuz aynı hatayı yapmışsınız bende katılıcam aranıza:)
                         jeremy clarkson

Murat Sağlam

iyi çocuktun yazık olucak...