Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Baskın Basanındır :)

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tolga033

You are not allowed to view links. Register or Login
Üstteki araç sahibindende satılık. Jantlar çok beter olmamasına karşın, german style janta küçük gelen lastikler beter olmuş. Bu uygulama ayrıca tehlikeli de bir uygulamadır. Normal lastikler ve marşpiyel ile belki birşeye benzeyebilirdi.
Evet abi satılık bende görmüştüm bir ara.

Edit:Baktım bu araç değilmiş plaka farklı. :D

ozoozo

Bence Kırmızı giulietta için konuşuyorum , yakışmamış hatta apaçi işi olmuş bu kadar abartmaya gerek yok.Lastik konusunda Volkan abiye katılıyorum , o jantlarla ve sanırım spacer yok araçta sanayi işi bir kamber verme olayı var 4 tekerde çıkmış hiç hoş gözükmedi gözüme , birde Sahibinden deki araçla , bu aracın herşeyi birebir aynı ya Mersinde bu jant,difüzör ve bu şekilde kamber "moda" yada bu işte bir iş var :) 2 araçta aynı , birebir , 33 plaka sadece plakalar farklı :D

Tolga033

Bence Kırmızı giulietta için konuşuyorum , yakışmamış hatta apaçi işi olmuş bu kadar abartmaya gerek yok.Lastik konusunda Volkan abiye katılıyorum , o jantlarla ve sanırım spacer yok araçta sanayi işi bir kamber verme olayı var 4 tekerde çıkmış hiç hoş gözükmedi gözüme , birde Sahibinden deki araçla , bu aracın herşeyi birebir aynı ya Mersinde bu jant,difüzör ve bu şekilde kamber "moda" yada bu işte bir iş var :) 2 araçta aynı , birebir , 33 plaka sadece plakalar farklı :D
Aynen bende şaşırdım,herşey aynı plaka farklı. :)

agucba

Sabah servis beklerken karşılaştığım 156.

Dün akşam eşimle yürüyüş yapaken Ataşehir'de karşılaştığım MiTo. Çok hoşuma gitti.

///////////////

156vs

aynı sitede oturuyormuşuz hiç farketmemiştim sahibi buralardaysa selamlar  :yukari-ok:

asklepios

sp4rc0

Bayramın 2nci günü Buca-Şirinyer
'06 147 1.6 TS (2006-...)
'17 Volvo V40 CC 1.5 T3 (2017-...)

engin uzun

aynı sitede oturuyormuşuz hiç farketmemiştim sahibi buralardaysa selamlar  :yukari-ok:

Plaka süpermiş,keske benim olsa :)
Bir zamanlar Giulietta 1,4 TB idi....

Gouki

engin uzun

Yiğit abinin 156'sıydı.
Benim oğlanın adı Yigit Emin, bazen bakıyorum böyle denk gelince,nasıl olur falan diye düsünüyorum..
Bir zamanlar Giulietta 1,4 TB idi....

Gouki

Çok iyi olur :) Allah bağışlasın abi.

universeee

Bodrum Midtown AVM,bugün

Park şeklini hiç yakıştıramadım, ayıp etmiş!  :asagi-ok:
2005 Alfa Romeo 147 1.6TS Distinctive 2013-2016
2013 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna 2016 - ...

master

Bodrum Midtown AVM,bugün

Yahu dün ben de Midtown AVM'ye girdim bir ara, bileydim orada olduğunu arardım valla :) Saat 2-5 arası mayo terlik dolanıp durdum, sonra da yemek yiyip kaçtım geri İzmir'e. Nişanlım Milaslı diye o taraflara bol geliyorum :)
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

asklepios

Ah ulan...hep Golf aldık diye oluyo bunlar,biliyorum ben...İnsan bi arar >:(  :D :D :D

Öndercim, o zaman bir dahaki gelişinde alo de mutlaka abi ,görüşelim...haftaiçi milas,haftasonu bodrumdayım genelde,mutlaka bekliyorum :serefe:

KAKIRMAN

Bodrum Midtown AVM,bugün

Park şeklini hiç yakıştıramadım, ayıp etmiş!  :asagi-ok:
Ben ce doğru parketmiş çünkü yandaki (günahını almayayım) belki hanzodur. Kapıyı açacak laankk diye çakacak 147'nin pürüssüz derisine. Al sana kapı göçüğü. Malum yer yoksa aynı park etme şeklini ben de uyguluyorum.
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2005 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

universeee

Ben ce doğru parketmiş çünkü yandaki (günahını almayayım) belki hanzodur. Kapıyı açacak laankk diye çakacak 147'nin pürüssüz derisine. Al sana kapı göçüğü. Malum yer yoksa aynı park etme şeklini ben de uyguluyorum.
Ama o zaman da herkese iki arabalık yer işgal etme hakkı doğar, o nasıl olacak? Kimse, ben de dahil, arabasına zarar gelsin istemez tabi ki ama bu hak gasbı dışında birşey değil maalesef. Sizin istediğiniz yere, bu tarz araç park edenler yüzünden, duramadığınız zaman hiç olmadı sanıyorum ya da böyle park etmiş bir aracın sürücüsüne hiç kızdığınız olmadı demek ki. Ha tabi ülkemizde bu tarz parkı insanlar kendi hakkı olarak görüyor o da ayrı. Park yeri güvenli gelmiyorsa park etmeyecek insan, gidip başka yer bulacak.

Sonuç olarak yine sizin bileceğiniz iş ama bence yapmayın, hiç hoş olmuyor çünkü.

KAKIRMAN

Ama o zaman da herkese iki arabalık yer işgal etme hakkı doğar, o nasıl olacak? Kimse, ben de dahil, arabasına zarar gelsin istemez tabi ki ama bu hak gasbı dışında birşey değil maalesef. Sizin istediğiniz yere, bu tarz araç park edenler yüzünden, duramadığınız zaman hiç olmadı sanıyorum ya da böyle park etmiş bir aracın sürücüsüne hiç kızdığınız olmadı demek ki. Ha tabi ülkemizde bu tarz parkı insanlar kendi hakkı olarak görüyor o da ayrı. Park yeri güvenli gelmiyorsa park etmeyecek insan, gidip başka yer bulacak.

Sonuç olarak yine sizin bileceğiniz iş ama bence yapmayın, hiç hoş olmuyor çünkü.
Evren Bey, benim park mevzusu yüzünden yaşadıklarımı bir bilseniz bırakın bana hak vermeyi başka ülkeye git dersiniz  :D
The Machina List

1998 | Alfa Romeo 145 | 1.6 TS
2001 | Alfa Romeo 156 | Sportwagon | Selespeed 2.0
2011 | Alfa Romeo Giulietta | Sport Pack 1 | 1.6 JTD
2006 | Alfa Romeo GT | 2.0 TS
2011 | Alfa Romeo 159 |1.7 TBI
2005 | Peugeot 206 | 1.4 HDI | Panoramic
2017 | Peugeot 2008 |  1.6 HDI |Allure

universeee

Valla böyle park ediyorsanız sürekli olarak sanırım derim, gücenmece yok. Ben bu şekilde park etmiş araçlar yüzünden çok yere giremediğimi, dakikalarca park yeri aradığımı bilirim. Hatta sırf böyle park etmiş insanlar yüzünden aracımı çok daha riskli noktalarda bırakmak zorunda kalmışlığımı da bilirim. Şimdi ben bunlar hakkında konuşmayıp da ne yapayım???  :)

Kubilay

Alfistiyi aklama çabaları vol2  :p

Ege'den tatilciler yavaş yavaş çekilmeye başladığı için şuan market otoparkları yayla gibi.Belki ona binaen öyle çekmiştir.Gördüğüm kadarıyla yanındaki araç da çizgi sınırına çekmiş.

156vs

bugün şanslıydım 3 ayrı alfa gördüm ama bu arkadaş benim kdr şannslı degildi geçmiş olsun...

ankara kazımkarabekir

Kemal Sonunur Parkı civarı eryaman

bizim siteden bir alfa daha çıktı 3 etti  :haydi:

sp4rc0

vay be corsa iyi saklamış o plakayı. en az 17 senesi var..
'06 147 1.6 TS (2006-...)
'17 Volvo V40 CC 1.5 T3 (2017-...)

universeee

Alfistiyi aklama çabaları vol2  :p

Ege'den tatilciler yavaş yavaş çekilmeye başladığı için şuan market otoparkları yayla gibi.Belki ona binaen öyle çekmiştir.Gördüğüm kadarıyla yanındaki araç da çizgi sınırına çekmiş.
:D

Tolga033

vay be corsa iyi saklamış o plakayı. en az 17 senesi var..
:yukari-ok:

tunerviper

Assos Behram köyü. Nasıl denk geldiysek  :)
Turbo Twin Spark

asklepios