Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Benzine / Yakıta yapılan zam ve indirimler - Kampanyalar

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

berkaykcr

Bir meydana cıkıp hepiniz ... ccugunuz diye bagırmak istiyorum
Smoke Giulietta

Oğuz

You are not allowed to view links. Register or Login
Motorine yılbaşı hediyesi 9 kuruş zam geliyor bu gece.

Ağzına,mesajına sağlık kardeşim. İlaç gibi haber :o  :haydi:

Yazılımı tam zamanında yaptırdın, zararın yok :D
2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

Yiğit Doğukan

Bu zamlar ekonomik krizin habercisi. Aha bende buraya yazdım... 5-6 ay sonra bugün 3 liraya aldığımızı 10 liraya alacaz...

zephry

Lpg ye 15 kuruş indirim...

universeee

Hay tüküreyim yaaa, daha bu aksam isten gelirken doldurdum :(

iPad 'den You are not allowed to view links. Register or Login aracılığı ile gönderildi
2005 Alfa Romeo 147 1.6TS Distinctive 2013-2016
2013 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna 2016 - ...

sariertan

Hay tüküreyim yaaa, daha bu aksam isten gelirken doldurdum :(

iPad 'den You are not allowed to view links. Register or Login aracılığı ile gönderildi

Şimdi aynı şekilde söyleniyordum =((

ozoozo

LPG kullanıcılarının bakmasında fayda var ;

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login aracılığı ile gönderildi

Ferhat_27

LPG kullanıcılarının bakmasında fayda var ;

iPhone 'den You are not allowed to view links. Register or Login aracılığı ile gönderildi
Koku yönünden sıkıntı varmış  :asagi-ok:

sariertan

Petrol ofisi lpg hem benim aracımda hem arkadaşımın ford focus aracında motor arıza ışığını yakıyor ve araç gitmemeye başlıyor. Kokusunu bilmem ama yakıtta bir terslik var.

tayfun

Bende düzenli petrol ofisinden alıyordum,taki son lpg bakımına kadar. Ustam filtreleri söker sökmez,yakitini deyistir  cokpis dedi.

hilllebaz

lyolcul

İpragaz iyidir.

tapatalk

Gouki

Benzinin fiyatına bu geceden geçerli litrede 11-12 kuruş zam yapıldı. Bu zamla benzin 5 lirayı geçmiş oldu.

Reuters'in bir sektör yetkilisine dayandırdığı habere göre benzinin litre fiyatlarına yükselen döviz kuru gerekçesiyle bu geceden itibaren 11-12 kuruş zam yapıldı.

Benzine en son 26 Aralık'ta 13 kuruşluk zam gelmişti. O zam ile birlikte 95 oktan kurşunsuz benzinin fiyatı 4,95 liraya çıkmıştı.

Son zamla birlikte benzin 5 lirayı geçmiş oldu. Benzin en son 30 Ağustos 2013'te İstanbul'da 5,07 liraya ulaşmıştı.

ozoozo

Doların ve euronun bu rezilliğinden sonra tek beklediğim şey buydu. Durmak yok yemeye devam.

Tolga033

Her ay ,her ay normal geliyor artık.  :duvar:

Murad

Bu harika habere her zaman ki gibi söylediğimi yineleyeceğim Allah belalarını versin.

alfa38

Motorinede 29 kuruş gelecek miş sanırım

LG G2 cihazımdan gönderildi

Tolga033

İnsallah gercek degildir. :o

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yiğit Doğukan

Merkez bankası dolar rezervlerini ayakkabı kutusuna sakladı heralde. Doların bu yükselişinden sonra değil 11-12 kuruş 50 kuruş bile beklerim. Daha öncede dediğim gibi bu yılın ortasında büyük kriz yaşayacaz.
Kemal Sunal'ın dediği gibi:
Görünen köy uzakta değildir!!1!!11!  :yukari-ok:

erim

Merkez bankası dolar rezervlerini ayakkabı kutusuna sakladı heralde. Doların bu yükselişinden sonra değil 11-12 kuruş 50 kuruş bile beklerim. Daha öncede dediğim gibi bu yılın ortasında büyük kriz yaşayacaz.
Kemal Sunal'ın dediği gibi:
Görünen köy uzakta değildir!!1!!11!  :yukari-ok:

Yıl ortasını bulmaz, yerel seçimde akp beklediği sonucu alamazsa hale hazırda varolan kriz kabak gibi ortaya çıkıcak sadece  :)

RüzGane

Mazot kullanan arkadaslar, bu gece yarısından sonra mazota 12 kuruş zam var. Gece yarısından önce almakta fayda var.

iPhone'umdan Tapatalk aracılığı ile gönderildi.

h.t

Vatandaş manyağa döndü , neye bineceğini şaşırdı artık. Lpg 3 , benzin 5i geçti , dizel 5 oldu olacak.
Diyecek hiçbirşey bulamıyorum, hakkımı hiçbirine helal etmiyorum.

Tolga033

Vatandaş manyağa döndü , neye bineceğini şaşırdı artık. Lpg 3 , benzin 5i geçti , dizel 5 oldu olacak.
Diyecek hiçbirşey bulamıyorum, hakkımı hiçbirine helal etmiyorum.
Al benden de o kadar .  :duvar:  >:(

erim

Dolar düşüyor 3-4 kuruş indirim gelir yarın öbür gün  >:(

Doğa Tosun

Abi GT'yi fullemiştim, %50'si bitti. Kalan %50'yi depoda zor tutuyorum..

zam haberine gelecek olursam; içerden tatlı tatlı nasıl da hissettiriyor kendini değil mi :) ?
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

Yiğit Doğukan

Merkez bankasının faiz arttırımı yapacağı haberlerinden sonra benzin ve motorine zam yapılması çok manidar. Zira merkez bankası gece 00:00 itibariyle çok sert faiz arttırımları yaptı ve dövizde aynı şekilde sert bir şekilde düştü ve daha da düşecek gibi. Böyle bir ortamda benzin ve motorine zam yapılması, "yoksa asıl faiz lobisi hükümet mi, hemde halka karşı" sorusunu sorduruyor ister istemez...