Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Fıkra!

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dentist

Adamın Biri hamama gitmiş fakat terlememiş Neden ?  (Cevap : Adam Notermiş )
Bir zamanlar bunlar vardı;artık yoklar...

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1.9 JTD Distinctive Plus Qtronic
159 1750 Tbi-Ti
159 1.9 SW JTD Distinctive Qtronic

cem meric

Murat abi gene günündesin tesekkurler paylasımların için

Dentist

Doktor sırrı

Bir kadın ve bir erkek doktorun özel muayenehanesine giderek vizite ücretin öderler ve muayene olmak istediklerini söylerler.
Doktor; anlatın bakalım neyiniz var?
Adam; doktor bey, ben 15 yıllık evliyim fakat bugüne kadar karımı hiç mutlu edemedim. Sağlıklı bir cinsel ilişkimiz olmuyor.
Doktor çifte şöyle bir bakar ve masanın çekçecesinden çıkardığı bir tane hapı erkeğe uzatarak; "bunu yut ve arka odaya gidip deneyin"
Adam hapı alır ve yanındaki kadınla birlikte doktor muayenehanesinin arkasındaki odaya geçerek sağlıklı bir şekilde işini görür ve mutlu bir ifadeyle çıkarlar, doktora da teşekkür ederler.
Doktor çiftin mutluluğunu görünce dayanamaz ve; "Aslında bu bir doktor sırrı, söylenmez ama yine de ben size bir sır vereyim. Sizin hiç bir şeyiniz yok. Sadece psikolojik. Çünkü size verdiğim ilaç Aspirin'di."
Adam sırıtarak; "Doktor bey, bende size bir sır vereyim mi? Bu kadın benim karım değil, yatacak yer bulamadık da.

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1750 Tbi-Ti

Dentist

Adam apartmanın önünde komşusunun her zaman pırıl pırıl duran arabasının sırrını öğrenmek istemiş.
"Yıpranmış kadın külotlarıyla cila sürüyorum.." diye cevap vermiş komşusu.. "Onların pamuklu kumaşı böyle parlatıyor metal yüzeyleri.."
Bekâr adam ertesi gün işte sekreterine "Miss Jones" demiş sıkılarak "Yıpranmış, parçalanmış külotlarınızı ne yapıyorsunuz?"
"Çok özelime giren bir soru bu" demiş Miss Jones, "Ama madem sordunuz söyleyeyim, yani bittikten sonra çarşafların arasında bulabilirsem tekrar giyip evime gidiyorum!.."

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1750 Tbi-Ti

Dentist

Karı - koca cumartesi gecesini dışarıda geçirmek üzere hazırlanmışlar, ışıkları söndürmüşler, telesekreteri açmışlar, kuşun kafesinin üzeri kapatılmış, kedi arka bahçeye bırakılmış, yan duraktan taksi gelmiş, tam kapıyı kilitleyip çıkacaklarken kedileri kapı aralığından tekrar içeri girmiş..
Evde kimse yokken kedi kuşu yemeye çalıştığı için evde kalmasını istememişler, kadın taksiye, adam da kediyi tekrar dışarı çıkartmaya gitmiş..
Titiz kadın takside beklerken "Ne olur ne olmaz" diye düşünüp şöför evin bütün gece boş olduğunu bilmesin diye
"Kocam da şimdi geliyor.." demiş, "Annem'e iyi geceler demeyi unutmuş, o da çok kırılır bu tip şeylere, onun için gitti.."
Birkaç dakika sonra kocası da taksiye binmiş,
"Beklettim özür dilerim.." demiş nefes nefese, "Aptal orospu geleceğimi bildiği için yatağın altına saklanmış, elbise askısı ile dürte dürte zar zor dışarı çıkardım, kaçmaya çalışınca ensesinden yakaladım, beni tırmalayıp zarar vermesin diye battaniyeye sardım, vurdum kıçına tekmeyi biz gelene kadar arka bahçede beklesin şıllık."

Şöför, park ettiği yerden çıkarken öndeki arabaya bindirmiş..

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1750 Tbi-Ti

Dentist

Adam arabayı kullanıyormuş, yan koltukta karısı, arkasında kayınvalidesi.. İki kadın da zavallı adama sürekli müdahale ediyorlar..
Karısı "Sola geç sola.. Bak tam arkanda araba.." derken arkadan kayınvalidenin "Yavaş sür damat yavaş.." uyarılarını başka başka müdahaleler tamamlamış.. "Yeter yahu!.." diye gürlemiş adam.. "Arabayı kim kullanıyor karar verin... Sen mi annen mi?.."

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1750 Tbi-Ti

Dentist

Küçük kız annesine "İlk insan nasıl dünyaya geldi" diye sormuş, "Tanrı Adem ve Havva'yı yarattı, çocukları oldu ve insanoğlu yeryüzüne yayılmaya başladı yavrum" diye izah etmiş annesi..
Birkaç gün sonra küçük kız aynı soruyu babasına sormuş.. "Binlerce yıl önce maymunlar vardı" demiş babası, "Bizler de evrim geçirerek onlardan türedik.."
Farklı iki cevaptan aklı karışan kız annesine gidip "Nasıl olur anne" demiş "Sen bana insanın Tanrı tarafından yaratıldığını, babam da maymunlardan geldiğini söylüyor.. Karıştırıyorum.."
"Karıştırıcak bir şey yok" demiş annesi gülerek, "Ben sana kendi ailemin geçmişini anlattım. Baban da kendi ailesininkini anlatmış, bir tanem..!"

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1750 Tbi-Ti

Dentist

Koca - Sana sinirlenip bağırınca hiç cevap vermiyorsun.. Sinirini nasıl kontrol altında tutuyorsun?..
Karısı - Hemen tuvaletin deliğini fırçalamaya başlıyorum..
Koca - Bu gerçekten etkili oluyor mu?..
Karısı - Evet.. Senin diş fırçanı kullanıyorum!..

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1750 Tbi-Ti

Dentist

"Hayatım.." demiş yeni gelin "Ben biber dolması ile ekmek kadayıfını çok güzel yaparım.."
"Hımmm" demiş kocası önündeki tabağa endişe ile bakarak, "Bu hangisi?.."

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1750 Tbi-Ti

Dentist

Perişan görünen adam doktorun muayenehanesine gitmiş, ?Komşunun köpeği beni mahvediyor doktor? demiş, ?Sabaha kadar havlıyor, bırakın uyumayı gözümü bile kırpamıyorum!? Doktor, çekmecesine uzanmış, numune ilaçlardan birinin kutusunu adama uzatmış,
?Şu uyku hapını bir deneyin? demiş, ?Çözüm bu... Sorununuz ortadan kalkacak.?
Ertesi gün adam daha bitkin, daha perişan gelmiş muayenehaneye,
?Doktor hay senin çözümünün içine edeyim? diye, ?O it oğlu it ilacı katiyen içmiyor, üstelik elimi de ısırdı!?

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1750 Tbi-Ti

Dentist

Adam ameliyata alınacağı o yeşil elbisesi ile hastane koridorlarında yalınayak deli gibi koşarken önünü oda arkadaşı kesmiş,
"Ne oldu?.." diye merakla sormuş "Ne bu telaş?.. Nereye?.."
"Hemşire.." demiş nefes nefese adam, "Hemşire, 'Bu bu çok basit bir operasyon.. Korkmana gerek yok.. İnan sonuç çok iyi olacak' dedi..!"
"Daha iyi ya.. Seni rahatlatmak için söylemiş.."
"Tamam da.." demiş adam, "Bu sözleri bana değil, ameliyatı yapacak Doktor'a söylüyordu..!"

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1750 Tbi-Ti

Dentist

Genç ve güzel kız dişi çekileceği için dişçi koltuğuna uzanmış, Diş hekimi her zamanki gibi ?Çok az bir acı duyacaksınız? geleneksel konuşmasını yapıp elindeki kocaman penseyi fıstığın ağzına sokup öne doğru eğilmesiyle birden elektrik çarpmış gibi titremiş, doğrulmaya çalışmış ama beceremeyip ?Bayan..? demiş hastasının kulağına fısıldayarak, ? Testislerimi tuttuğunuzun farkında mısınız?..?
?Evet, Doktor..? demiş fıstık,? Dişimin çekilmesi sırasında karşılıklı olarak birbirimizin canını yakmamak konusunda dikkatli olacağız değil mi?..?

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1750 Tbi-Ti

Dentist

Rahip, evlilikle ilgili vaazında "Üç şey var.. Problem çıkarabilir ve evliliği bitirebilir!" demiş.. "Para, çocuk ve seks..!"
Kadın, hafifçe kocasının kulağına eğilerek "Duydun mu?" diye fısıldamış sinirli sinirli.. "Yırttık! Bunlardan biri bile bizde yok..!"

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1750 Tbi-Ti

Dentist

Rahiple yardımcısı otoyolun kenarında ellerinde "Kardeşler! Yolun sonu yaklaştı.. Biran önce bu tuttuğunuz yoldan dönmelisiniz!" yazan levhayı oradan araba geçtikçe kaldırıp, sürücülere gösteriyorlarmış.. Oradan geçen ilk araç sürücüsü levhayı okur okumaz "Bari bizi burada rahat bırakın dinci herifler!" diye söylenmiş içinden.. Araba virajda kaybolduktan hemen sonra acı bir fren ve arabanın denize uçuş sesi duyulmuş..
"Esasında.." demiş rahip, "Levhaya 'Köprü açıktır. Geçmeyin!' yazsak şu yazdıklarımızdan daha anlaşılır olacak herhalde..!"

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1750 Tbi-Ti

Dentist

Paris Hilton, şimdi de bir buz hokeyi kalecisi ile çıkmaya başlamış.. Konuyu araştıran muhabirlere "Ortak yanımız çok fazla.." demiş Paris Hilton.. "İkimizin de üzerine üzerine sürekli lastikle kaplı sert sopalarla geliyorlar..!"

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1750 Tbi-Ti

Dentist

Adam Rio'da karnaval alanında dolaşırken elinde tabela tutan çırılçıplak bir kız görmüş, tabelada "Öpücük isterseniz 5-50 dolar arası" yazmakta.. Fıstığa yaklaşıp, "Bu fiyat nasıl belirleniyor" diye sormuş, "Öpüşme süresine göre mi?" "Hayır!" demiş fıstık gülerek, "Dudağınızı dayadığınız yere göre..."

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1750 Tbi-Ti

Dentist

İşsiz adam iş bulmak için bir ajansa müracaat etmiş, ?Bir iş için eleman talebi var? demiş görevli ?Strip show yapan kızların vücutları bebek yağı ile kremlenecek, bildiginiz yerlere minik yıldızlar yapıştırılacak, show biter bitmez üşümesinler diye sabahlıkla sarmalanacaklar, çorapları falan giydirilecek, böyle bir iş işte.?
?B..Ben varım, varım? diye heyecandan titreyerek atılmış adam. ?Çok güzel, sabah saat 07.00 de Adapazarı otobüs terminalinin önüne gelin? demiş ajans görevlisi.
?N..Niye?? diye şaşırmış adam, ?Bu iş Adapazarında mı??
?Hayır? diye cevap vermiş görevli, ?İş İstanbul?da ama müracaat kuyruğunun sonu orada.?

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1750 Tbi-Ti

Dentist

Büyük ve Küçük Göğüsün avantajlarını bilin de kızlar, aynaya bakıp keyfinizi bozmayın..

Büyük Göğüslüler..
- En berbat bir günde dahi taksi bulurlar..
- Otobüste erkekler en güzel yeri onlara verirler..
- 'Jogging'i seyrine doyum olmaz bir spor haline getirirler..
- Kısa boylu erkekleri ikna kabiliyetine sahiptirler..
- Paralarını emniyetle taşıyabilecekleri bir yerleri vardır..
- Kaybettikleri küpelerini ilk nerde arayacaklarını bilirler..
- Airbag'sız arabaları rahatlıkla satın alabilirler..

Küçük Göğüslüler..
- Sokakta eğildiklerinde trafik kazasına neden olmazlar..
- Her zaman ayak parmaklarını görebilirler..
- Karınlarının üzerine yatıp keyif yapabilirler..
- İnsanlar onların tişörtlerinin önündeki yazıyı kolay okuyabilirler..
- Sinemaya geç gelince, bütün bir sırayı rahatsız etmeden geçip yerlerine oturabilirler..
- Yüzükoyun yere kapaklanma tehlikesi olmadan aerobik yapabilirler..
- "Kesin bu estetik yaptırmıştır" dedikodularından daima uzak kalabilirler..

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1750 Tbi-Ti

Dentist

Tur otobüsü şoförünün omzuna dokunulunca adam hafifçe başını çevirmiş, bir bakmış ki elinde bir avuç badem, yaşlı bir kadın durmaktaymış. Teşekkür ederek almış bademleri ve yemiş. 15 dakika sonra yaşlı kadın tekrar şöförün omuzuna dokunup bir avuç daha badem vermiş ve bu ikramı 5 kere daha yapınca, ?Zahmet ediyorsunuz efendim? demiş saygılı şoför, ?Hep bana yedirdiniz, biraz da kendiniz yesenize?. Yaşlı kadın, ?Çiğneyemiyorum evladım? demiş, ?Dişlerim yok?. Şoför meraklanıp sormuş: ?O halde niye satın alıyorsunuz o zaman?? Kadının cevabı şöyle olmuş: ?Evladım ben sadece üzerindeki çikolata kaplamasını emmesini seviyorum!?

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1750 Tbi-Ti

Dentist

Adam oturduğu eve yakın süpermarketin ?İndirimli tavuk göğsü? satışına başladığını duyar duymaz hemen koşmuş, ama biraz gecikmiş. Yoğun talep nedeniyle geriye 1-2 tane ezilmiş minicik paket kalmış. Reyondaki kıza, ?Bunlar çok küçük? demiş, ?Karım çerkez tavuğu yapacak bana en az 2 büyük paket lazım?. Tezgahtar kız, ?Merak etmeyin? demiş, ?İçeride 1 tepsi daha var, siz alışverişinize devam edin ben hazırlar sizi anons ettiririm?.

Biraz sonra marketin hoparlörlerinden şöyle bir anons duyulmuş: ?İki büyük göğüs isteyen beyefendi. Göğüsler hazır, reyonun arkasında sizi bekliyorum?.

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1750 Tbi-Ti

Dentist

Düğünden önce geline harika süslenmiş bir hediye paketi gelmiş, kız kutunun rengârenk kurdelesini heyecanla açmaya çalışırken gözüne üzerine iliştirilmiş bir not çarpmış, 'Kocanı kendine hayran bırakmak istiyorsan ilk gece sadece bunu giy..' diye..
Gelin kutuyu açar açmaz yüzünü bir gülümseme kaplamış.. Kutu bomboşmuş..

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1750 Tbi-Ti

Dentist

Delikanlı, dedesi ile balık tutuyormuş, sohbet ilerlemiş, yaşlı adam zamanın nasıl olumsuz değiştiğini anlatmaktaymış, konu sağlık problemlerine ve hastalıklara gelmiş..
?Sizin zamanınızda böyle hastalıklar var mıydı dede?..? diye sormuş delikanlı.
?Hayır..? diye cevap vermiş yaşlı adam.
?Peki, emniyetli ilişki için insanlar ne kullanırdı?..?
?Evlilik yüzüğü..!?

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1750 Tbi-Ti

Dentist

Adam, doktorundan 1 yıllık ömrü kaldığını öğrenince çok üzülmüş ve doğru "Bundan sonra ne yapmalıyım?.." diye akıl danışmak için rahibe gitmiş..
"Hemen marka düşkünü menopoza girmiş bir kadınla evlen.." diye söze başlamış rahip, "Arkasından ikinci el satışa çıkarılan şirket arabalarından bir tane edin. Son olarak da kocaları ölmüş yaşlı kadınların çoğunlukta olduğu apartmana taşın.."
"Bunların bana bir faydası olur mu?.."
"Olur.. Yaşanan her saat resmen bir ömür gibi gelir adama..!"

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1750 Tbi-Ti

Dentist

Bu fıkrayı şu anda Çin'de olan ve sitemizi taa oralardan yakinen takip eden sevgili kardeşimiz Cüneyt için ekliyorum:
Çin seyahatimde en çok karşılaştığım sorun lisanlarını bilememem oldu.. Artık işaretlerle ne kadar anlaşılabilirse o kadar başarabiliyordum.. Bir gece önce yemek yediğim ve çok memnun kaldığım restoranın adres kartını işaretlerle istemeye muvaffak olamayınca giriş kapısının ortasındaki Çin alfabesiyle yazılmış yazıyı bire bir kopya ettim ve ertesi gün tekrar gidebilmek için kaldığımız otelin yegâne İngilizce bilen resepsiyon memuruna gösterdim..
"Evet?.." dedi yazıyı okuduktan sonra şaşkın şaşkın yüzüme bakarak,
"Ne yazıyor?.."
"Şeyy.." dedi, "İtiniz.."

146 1.4 TS
147 1.6 TS Distinctive
159 1750 Tbi-Ti

cuneyt

supermis yaww.
Murat abi bu lisan sorunuyla ilgili o kadar cok espri varki ama yazarak degil bizzat tklit ederk anlatabilirim. kismetse bi caylama yapariz fenerde yakin zamanda. guleriz bol bol :)))