Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Gececiler Gündüzcüler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tolga033

You are not allowed to view links. Register or Login
Sinan Akçıl'ın bu çevrilmiş şarkısı bildiğin rezalet, dinlemesi işkence :) Radyoda denk gelirse direk değiştiriyorum...
Al benden de o kadar abi. Denk gelirse hemen değiştiriyorum.  :duvar:

agucba

Türk müziğinde Zeki Müren'in "Kahır Mektubu" gibi eserleri varken, yukarıdaki iki örneği görünce içim sızlıyor. Ancak bunları dinleyen bir kitle var ki bu tip eserler üretilmeye devam ediyor. Arz-talep diyelim.

///////////////

milano 75

Türk müziğinde Zeki Müren'in "Kahır Mektubu" gibi eserleri varken, yukarıdaki iki örneği görünce içim sızlıyor. Ancak bunları dinleyen bir kitle var ki bu tip eserler üretilmeye devam ediyor. Arz-talep diyelim.
kahır mektubu dedin ve beni benden aldın,daha dün akşam dinlemiştim,tekrar bi daha dinledim.üst mesajdaki zalımlara gelince harbiden bunlarla sanki aynı banttan inmiş tipler bolca mevcut,yapacak pek bişey yok
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

hi_cazz

Vw hastalığı nasıl bişeydir anlamak güç. Facebookta  f30 3.20i başlığında araç hakkında tartışma yapılırken geliyor bi kafasını vag'a gömmüş bir kişi golf varken alınmaz sonuçta golf gibi viraja bile giremiyor diyor. İçimden, kafan 3.20 altında kalsın demek geçse de onlarında yaşamaya hakkı olduğunu düşünüp vazgeçiyorum.

agucba

Golf ve 320 de Alfa 159 gibi viraja giremiyor.
Alfa'da da kafası gömük adamlar var. Örnek "ben". :)
Bu yazdığımı bir yere kayıt edin, ileride kullanırsınız. :)

///////////////

hi_cazz

Golf ve 320 de Alfa 159 gibi viraja giremiyor.
Alfa'da da kafası gömük adamlar var. Örnek "ben". :)
Bu yazdığımı bir yere kayıt edin, ileride kullanırsınız. :)

Abi 159un kanıtı var en azından Golf'ün kü nerde?

En azından biz Alfa'nın eksilerini konuşabilecek düzeydeyiz. Onlara göre VW töbe haşa Allah yapımı.

dr_eros

VW grubu showrooma gidenlerin çaylarına bir ilaç falan koyuyor galiba. O dakikadan sonra adamlar hitlerin saf alman ırkından daha sadık oluyor.  :S

milano 75

vw işi çok enteresan ya .hadi birçok artısı var diyelim(olmayanlarıda kabul edelim)vag grubunda ne kadar aynı sınıf araç varsa şekliyle,gidişiyle, parçasıyla falan hep aynı.işte tam burda sormazlar mı adama; efenim niiçin golf  ?seat ı var,audisi var,skodası var,senin golfunun olayı ne,farkı ne?3.20 den iyi diyenede he gardaş demek lazım,yazık bi yerde.

max-ime

Suan aracima yikama+wax uygulayacagim. Hava acik, ayisigi mevcut. En yuksek parlaklik icin ne onerirsiniz?

OğuzCanAlantor

Suan aracima yikama+wak uygulayacagim. Hava acik, ayisigi mevcut. En yukdek parlaklik icin ne onerirsiniz?

S**b mı ? 159 mu ? Gece gece waks olmaz hacı

tolga_ozhan

Saab
Aaa yazılabiliyormuş :)

max-ime

Suan aracima yikama+wak uygulayacagim. Hava acik, ayisigi mevcut. En yukdek parlaklik icin ne onerirsiniz?

S**b mı ? 159 mu ? Gece gece waks olmaz hacı
S**b. Baska ne uygulayabilirim?

ozoozo

Saab

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAJahahahauahshsıfahaua çay boğazıma kaçtı abi çok yaşa :haydi:

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

tolga_ozhan

Saab

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAJahahahauahshsıfahaua çay boğazıma kaçtı abi çok yaşa :haydi:

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Helal Özdemir, helal :)

max-ime

Saab
S**b.

Ben yazamiyorum:(

tolga_ozhan

Saab
S**b.

Ben yazamiyorum:(

Sen bana söyle Uğur, ben senin için yazarım :)

milano 75

ku2

Yat uyu Uğur ne waxı ya gece gece..! :)
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

Tolga033

blackgear

Forum yöneticilerine ricamdır. Angaralılar diye bir bölüm açılsın, takılsın orada bebeler :P :D

Siz şükredin Doğan Şahin grubundan bahsedilmiyor  :alkis: :haydi: :haydi: İşin özüne bakarsan hem İtalyan hem aileden :D

ar.159

yenilikçi sıradanlıktan ayrılan modern tasarımları hep sevmişimdir ama bunu sevemedim ya
34 AV 0020 COMING SOON!!
"Diğerleri otomobil satmak için yarışır, biz ise yarışmak için otomobil satarız."Enzo-Ferrari
"Ne zaman yolda bir Alfa Romeo görsem şapkamı çıkartıp onu selamlarım." Henry Ford

milano 75

yenilikçi sıradanlıktan ayrılan modern tasarımları hep sevmişimdir ama bunu sevemedim ya
herşey biyana far tasarımı arabayı katletmiş,

misket

K I R M I Z I

[url="http://kucukisler.blogspot.com.tr"]http://kucukisler.blogspot.com.tr[/url]

Kibitzer

Bence o kadar da kötü değil. Hatta beğendim bile diyebilirim. Zamanla göz alışınca daha çok kişi beğenmeye başlayacaktır. Giulietta'daki gibi. Önceden neredeyse herkes ön tasarımın kötülüğünden konuşuyordu, sonradan pek laf gelmemeye başladı. Biraz önce bir arkadaş "Giulietta'yı ilk gördüm, aşık oldum" dedi. Jeep de gitgide daha çok beğenilecektir eminim.
2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

Tolga033

Far bir tık daha büyük olsa sanki tam olacakmış gibi.  :S  :D