Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Gececiler Gündüzcüler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tolga033

milano 75

hava sıcak uğraşılmaz diye badikit olayını sonbahara erteledim hep,ön karlık tamamen parçalanınca dün öğleden sonra giriştim,kalıbı,fiberi bitti,bugün macun zımpara derken kol çıkardım  :))kabası bitti ama bende bittim
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

Lbe

Arkadaşlar bi şey soracağım, tapatalktan sadece tek cihazla mı foruma bağlanabiliyoruz? İpadde şöyle bi hata alıyorum;

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Girdiğim bilgiler doğru bu arada

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

fevkalbeser12

You are not allowed to view links. Register or Login
Arkadaşlar bi şey soracağım, tapatalktan sadece tek cihazla mı foruma bağlanabiliyoruz? İpadde şöyle bi hata alıyorum;

Ben 2 telefondan giriyorum birisi benim diğeri eşimin ama ikiside android fakat kullanıcı adı ve parola olduktan sonra istediğin kadar makinadan girebilmen lazım. Gerçi IOS'a akıl sır ermez:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Lbe

Ben 2 telefondan giriyorum birisi benim diğeri eşimin ama ikiside android fakat kullanıcı adı ve parola olduktan sonra istediğin kadar makinadan girebilmen lazım. Gerçi IOS'a akıl sır ermez:)

Valla bi anlam veremedim bende.Biraz kurcalayım şunu :)

hi_cazz

Ben hem iphonedan hem androidden girebiliyorum

sbk0655

Bende de bir sorun yok ayni anda hem telefondan android hem de i pad den baglanabiliyorum.

ku2

yenilikçi sıradanlıktan ayrılan modern tasarımları hep sevmişimdir ama bunu sevemedim ya
herşey biyana far tasarımı arabayı katletmiş,

Arabayı canlı gördüm. Berbat olmuş. Far yanında küçük detay. Arka bagaj kısmını bir görün derim.

Sent from my iPad using Tapatalk
--
2004 Subaru Impreza WRX STI / 34 VK 0778
2015 Subaru Levorg 1.6 GT-S SPORT / 06 BM 4785

Fatihob

Bu Jeepi nette gordugumde kahkahalara boguldum :) Bence goz buna alismaz. Selim abinin dedigi gibi arka taraf acik renklerde katliyam.
..

agucba

Yeni Jeep'in fotoğraflarda iyi olmadığı, gerçeği ile kıyas kabul edemeyeceğini Alfa Romeo'da bir kaç farklı kişiden duydum.
Hatta İtalya'daki Alfa Romeo yetkilileri bile fotoğraf işini beceremediklerini belirtmişler.

///////////////

delıfısek

arabanın dışıyla içi ayrı oynuyor valla :) ilk defa boyle renk kombinasyonu gördüm alfada.

harunresitz

arabanın dışıyla içi ayrı oynuyor valla :) ilk defa boyle renk kombinasyonu gördüm alfada.

159'da kirmizi deriye sahip araclarda koltukların plastik kisomlari siyah oluyor benim bildigim. Bu aracin koltuklariyla oynanmis olabilir.

SM-N900 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

hi_cazz

159'da kirmizi deriye sahip araclarda koltukların plastik kisomlari siyah oluyor benim bildigim. Bu aracin koltuklariyla oynanmis olabilir.

SM-N900 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Böyle bir kombinasyon yok zaten. Koltukların orj. Rengi bej deri. Sonradan kırmızı deri yapılmış.

hi_cazz

Sürekli sallanıyoruz arkadaşlar. Allah yardımcımız olsun.

Tolga033

Sürekli sallanıyoruz arkadaşlar. Allah yardımcımız olsun.
Sahilde iken bende bir ara sarsinti hissettim dun. Arkadasta ayni sekilde.. Gecmis olsun.

GT-I9000 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

ozoozo

Kursta hocayla muhabbet ediyorduk balkonda , araban çok şık dedi , alfa romeo yaa diye bir iç çekti :) hayırdır hocam falan dedim benim yeğenin 159 u vardı benzinli dedi , uzun yolda çok yakar diye bana verirdi benimkini alırdı dedi. Bende şehiriçinde sürerken herkes bana bakıyordu yaşlı adamın ne işi var bu arabayla diye :D ne giderdi ya , o virajlara hiç korkmadan girerdim dedi. Hep içimde kaldı bir alfa ama cesaret edemedim dedi yanda da diğer kurstaki elemanlar var benim bir taraf kalktı :D doğrudur hocam dedikçe adam anlatıyor :) anladım ki bir kısımın hep bir alfa sahibi olmak istemesi içinde kalmış korkudan :)

Bu arada yeğenin arabasıda pert olmuş söğütözünde 06 HT 027 plaka belki bilenler olur.

Ama yine de dedim ki hocam vosvogen candır gerisi heyecan :haydi:

Oğuz

Bugün yıkamacıda bana biri orjinal menekşe mi bu dedi  :haydi:
2006 147 1.6 TS Distinctive
2013 Giulietta 1.4 MultiAir Distinctive

Kutay

Bugün yıkamacıda bana biri orjinal menekşe mi bu dedi  :haydi:
:))
[url="https://hizliresim.com/2bAebA"]https://hizliresim.com/2bAebA[/url]

98" 156 1.6
99" 156 2.0
99" 166 3.0 Sportronic

agucba

Hyundai'den türkçe model adı: Aslan

///////////////

tolga_ozhan

Fiat'ın kuş serisinden sonra Hyundai'nin kedi serisi karşılığı olur. Aslan, Kaplan falan filan giderse tutar ülkemizde :)

alihsans

@ozoozo Hocam 159 eski teknoloji, bir de benimkine binseniz öfff ki ne öf. Falan deseydin ya. :D

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

ozoozo

@ozoozo Hocam 159 eski teknoloji, bir de benimkine binseniz öfff ki ne öf. Falan deseydin ya. :D

Abi ne dedi biliyormusun :D araban çok yakışıklı alfa romeo yaaa, 156 mı 159 mu dedi :haydi:

alihsans

Abi ne dedi biliyormusun :D araban çok yakışıklı alfa romeo yaaa, 156 mı 159 mu dedi :haydi:

Neyse, Polo önermekle iyi yapmışsın o zaman. :))

Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.

Everybody should drive a Mini, everybody should own a Mini at some point or you're incomplete as a human being. JAMES MAY

Fatihob

Ankaralı arkadaşlarım Ümit Doğan'ı tanıyan var mı aranızda? Firmasının adı Remaps.
..

ozoozo

Ankaralı arkadaşlarım Ümit Doğan'ı tanıyan var mı aranızda? Firmasının adı Remaps.

Ben biliyorum Fatih hayırdır ? Eskiden yanında çalışan Mertcanı biliyorum daha doğrusu sonradan ayrıldı ordan quattroya dr.ecuya geçti ordanda ayrıldı.