Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Gececiler Gündüzcüler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Fatihob

Tjette başarılı bir yazılım yapmış. O yüzden sordum, biraz araştırayım belkide yazılıma Ankaraya gelirim.
..

ozoozo

You are not allowed to view links. Register or Login
Tjette başarılı bir yazılım yapmış. O yüzden sordum, biraz araştırayım belkide yazılıma Ankaraya gelirim.

İstersen gidip konuşurum nedir ne değildir diye ? Mazut parası+konuşma 200 lira borcun olur.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Fatihob

Şimdi değil biraz Tjet+Td04 lü araçlara bakınayım tekrardan. Bilgilerimi tazeliyeyim, duruma göre arıcam. Sanki daha çok güç çıkarmış gibi geliyor şu haliyle. Birazdan konuma yazıcam kaç hp aldık falan.
..

ozoozo

Şimdi değil biraz Tjet+Td04 lü araçlara bakınayım tekrardan. Bilgilerimi tazeliyeyim, duruma göre arıcam. Sanki daha çok güç çıkarmış gibi geliyor şu haliyle. Birazdan konuma yazıcam kaç hp aldık falan.

Haber ettiğin an gider konuşurum sıkıntı yok. Haa bugün yazılım yapıldı dimi bekliyorum o zaman :)

murat35kaymak

slm ben yeni oldum tanışma bolumu göremedim burdan yazayım dedim adım murat dediğim gibi yeni üyeyim alfamı yeni aldım eksikleri var yardımcı olursanır eksikleri tamam lama cuk mutlu olurum

agucba

Murat Bey, hoşgeldiniz. Yazdığınız mesajlarda biraz daha özenli olabilirseniz, sanırım istediğinizi daha kolay anlayabileceğimizi düşünüyorum.
Umarız eksikliklerininizi kısa zamanda tamamlarsınız.
Keyifli forumlar dilerim.

///////////////

Kutay

:))

[url="https://hizliresim.com/2bAebA"]https://hizliresim.com/2bAebA[/url]

98" 156 1.6
99" 156 2.0
99" 166 3.0 Sportronic

burak_unsal

Arkadaşlar böyle basit bir soru için konu kirliliği yapmamak adına buradan yazayım dedim.. Mk2 147 lerde anladığım kadarıyla iki çeşit scudetto tonu var. Benim Blackline aracımdaki mat , başka 147'lerde ayna kapaklarındaki gibi saten alüminyum parlak renkli scudetto görüyorum bazen.

Soruma gelince; ufak bir kaza sonucu scudettomu kırmış bulunmaktayım maalesef :( Ben de hazır bahaneyle daha hoşuma giden bu parlak scudettodan taktırmak istiyorum. Acaba getirilirken böyle bi seçenek mümkün müdür? Ayrıca bu scudettolardaki matlık-parlaklık aracı 0km alırken opsiyon listesinde mi bulunuyor acaba? Bu araçlara neye göre parlak ya da mat scudetto takılıyordu merak ettim?
Alfa Romeo 147 / 1.6 TS Blackline..

tolga_ozhan

Blackline mat, normali parlak olur. Blackline'a özel bir durumdu mat olması.
İki parçanın numaraları farklıdır. Parça tedariğini kendiniz yapacaksanız eper'e blackline olmayan bir aracın şadi no'su ile giriş yapıp parça kodunu bulup ona göre sipariş vermeniz gerekli.

murat35kaymak

yeni bardagımla nescafe keyfi

ByAKINCI

Afiyet olsun :)

147 Blackline Red

murat35kaymak

burak_unsal

Blackline mat, normali parlak olur. Blackline'a özel bir durumdu mat olması.
İki parçanın numaraları farklıdır. Parça tedariğini kendiniz yapacaksanız eper'e blackline olmayan bir aracın şadi no'su ile giriş yapıp parça kodunu bulup ona göre sipariş vermeniz gerekli.

Bilgi için teşekkürler; açıkçası Blackline'a özelse eğer orijinalliği hiç bozmayayım mat scudetto ile devam edeyim diye bi düşünce oluştu şimdi sayenizde ama hayırlısı artık :)
Alfa Romeo 147 / 1.6 TS Blackline..

Rotweiler

Türk erkekleri bugün bambaşka bir internete uyandılar...
Gece uyumayanlarımız arşivleri doldurdular.
THE FAPPENING HAPPENED
Anyone can drive a fast car, but only few can drive a car fast.
|||||||||||||||

Tolga033

:)

milano 75

şu anki döviz kuruyla,o zaman millete kastıkları fiyatda aşağı yukarı bu civarlardı :D sabancının toyota yı getirmesiyle işler değişti anca.beyaza extra ücret ve sırada cabası.
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

Tolga033

şu anki döviz kuruyla,o zaman millete kastıkları fiyatda aşağı yukarı bu civarlardı :D sabancının toyota yı getirmesiyle işler değişti anca.beyaza extra ücret ve sırada cabası.
Hayır madem 50.000 TL'ye yakın fiyat veren oldu,sat gitsin o zaman. :D

milano 75

yaaaani,esnaf ağzı işte,öyle diycek tabi. ;)
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

Lbe

Türk erkekleri bugün bambaşka bir internete uyandılar...
Gece uyumayanlarımız arşivleri doldurdular.
THE FAPPENING HAPPENED

Neler olmuş abi ya öyle :D

halil

hangi aklını peynir ekmekle yemiş ,50 ye yakın fiyat vermiş.dün gazetede okumuşsunuzdur.şu 06 rte 53 plakalı hacı murat'a 275 bin tl veren olmuş.galerici 500 bin istiyormuş.
cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

halil

cehennemde ateş yoktur.her insan kendi  ateşini bu dünyadan götürür.P.S.A

Tolga033

hangi aklını peynir ekmekle yemiş ,50 ye yakın fiyat vermiş.dün gazetede okumuşsunuzdur.şu 06 rte 53 plakalı hacı murat'a 275 bin tl veren olmuş.galerici 500 bin istiyormuş.
vermişler işte 50.000 TL ,öyle diyor.. :D

max-ime

vermişler işte 50.000 TL ,öyle diyor.. :D

Müteahhitin birisi vermiştir. Nasılda ihalelerden çıkartır o parayı böyle bir yalakalıktan sonra. Milletinde q.k yaparak çıkartır misliyle masrafını..

universeee

Osuruğa gülenin osuruk kadar aklı yoktur demek istiyorum!  :duvar:
2005 Alfa Romeo 147 1.6TS Distinctive 2013-2016
2013 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna 2016 - ...

Tolga033

Osuruğa gülenin osuruk kadar aklı yoktur demek istiyorum!  :duvar:
:alkis: :D