Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Gececiler Gündüzcüler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Doğa Tosun

abilerim bir konuda fikrinize danışmam gerekli. biliyorsunuz birkaç ay önce ben BMW ile çok ufak bir kaza yapmıştım. neredeyse saatte 20kmh hızla önümde giden arkadaşımın aracına tıklamıştım. arabamın sadece ön sol böbreği yani ızgarası çatlamıştı, bir de bıyık sacında gamze oluşmuştu. birkaç bmw kaportacısı arabanın masrafına 150 tl hadi hadi olsun max 200 tl demişlerdi. ben de kaskocumun anlaşmalı olduğu yerde yaptırmıştım.

sorun şu ki; hem ben yapılan işten pek memnun kalmadım, hem de adamlar kaskodan haybeye 750 tl istemişler. arabamın tramerine 150 liralık kaza 750 lira geçsin istemiyorum. yapılan işten de memnun değilim. bugün kaskodan 750 lirayı aldım, yanlarına gideceğim. o parayı hayatta onlara yedirmem.

ne yapmalıyım ? ne söylemeliyim ?
"AlfaRomeo 159 JTDM [url="//dist.plus"]Dist.Plus[/url] Qtronic

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa GT 2.0 JTS Selespeed (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

hi_cazz

You are not allowed to view links. Register or Login
Geçen de bi buluşmada mevzusunu döndürmüştük sanırım unuttunuz.

Son çıkan bi habere göre bapımsız bir kuruluş lastik testlerindeki aldatıcı sonuçların ardından yakıt tüketimindeki katalog verilerinin de yanıltıcı olduğunu çıkarmıştı. Bu yanıltıcı değer koyan firmaların başında da BMW(ki bu en çok %30 fark ile başı tutuyor), Mercedes, Audi ve VW(Bu Audi'den dolayı otomatik olarak listeye giriyordu diğer bi habere göre) geliyor.

Şurada da bir özeti var.

Firmaların yanındaki %lerden anlayabilirsiniz.

Avrupa birliği test süreçlerini daha sıkı ve zorlayıcı hale getirmek ve doğru rakamları alabilmek için 2017 dönemi için yasa çıkarmaya da hazırlanıyor. Ancak çıkarı olan bazı EU ülkeleri de bunu 2020'ye ertelemeye çalışıyor.

Sanırım burada asıl çakallık yol bilgisayarı verilerinin sabunlanmış olması. BMW sahipleri menzil/tüketim hesabı yapsalar belki de görecekler gerçek tüketimleri. Öte yandan ne kadar sabun yapıyor olsalar da cüsseye göre oldukça iyi olduklarını kabul etmek gerekir.
Abi e90da hesap yapmıştık 2008 modeldi. Depo ölçümü ile trip arasında 0.2lt fark vardı. Yani oda tutuyor.

Tolga033

alfaowner.com'un tapatalk uygulaması bulunuyor mu ? Bilgisi olan var mı ? Aradım bulamadım .  :S

Kardeşim geçen sene tapatalk uygulamalarından siteye erişim problemi yaşadıkları için kaldırdılar. Hala yok.
Teşekkür ederim abi.

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Tolga033

:D :haydi:

Gouki

Bahaneyle bu önemli günü yad etmiş olalım.

universeee

Benim de aklıma geldi bu en sevdiğim hikayelerden birisi:

Alıntı YapTakvimler 1923...
Adres Kordon.
Naim Palas.
Cumbada oturuyor Sarışın Kurt.
Sevmez f...azla yemeği.
Leblebi var önünde.
Garson titriyor, çünkü çocuk rum.
Sesleniyor Gazi, şefkatli...
"Vre Dimitri" diyor:
"Gel bakayım."
Çocuk "Buyur Pasam" diyor ş`lere dili dönmeyen, kırık dökük türkçesiyle. ..
"Sizin Kosti ..." diyor, işgal sırasında kasıla kasıla İzmir`e gelen Yunan Krali Konstantin`i kastederek, "geldi mi buraya?"
-Geldi Pasam
-Oturdu mu bu masaya?
-Oturdu pasam
-Güneş batarken rakı içti mi?
-İçmedi Pasam.
-E o zaman sormadın mı be çocuk, Ne halt etmeye almış İzmir`i?
2005 Alfa Romeo 147 1.6TS Distinctive 2013-2016
2013 Nissan Qashqai 1.5 dci Tekna 2016 - ...

Tolga033

Güzelmiş Evren abi.

universeee

Güzelmiş Evren abi.

Öyle Tolga. Paşa'nın güzel olmayan bir hikayesi yoktur sanıyorum.

universeee

iPhone 6 çıkmış, gözümüz aydın millet olarak, artık 3 bin lira bandında telefonlarımız var piyasada (bundan önce var mıydı bilmiyorum gerçi). Apple Türkiye Store'da iPhone 6 2200 küsür liradan iPhone 6 Plus 2600 küsür liradan başlıyordu!!! Max 3200 küsür lira fiyat gördüm. Şu an o sayfaya ulaşamıyorum, ekran görüntüsü almak için baktım da :)

ozoozo

iPhone 6 çıkmış, gözümüz aydın millet olarak, artık 3 bin lira bandında telefonlarımız var piyasada (bundan önce var mıydı bilmiyorum gerçi). Apple Türkiye Store'da iPhone 6 2200 küsür liradan iPhone 6 Plus 2600 küsür liradan başlıyordu!!! Max 3200 küsür lira fiyat gördüm. Şu an o sayfaya ulaşamıyorum, ekran görüntüsü almak için baktım da :)

Aynen abi we will be back diyor :) ama apple ın fiyat politikası hep aynı , amerikada yine 700$ dan satışa çıkacak. Ben 5S i 2500 e almıştım ilk çıktığında buda büyük ihtimalle öyle olcak. Ama iwatch a bayıldım çıkınca sipariş etcem birader yollasın :D 350$ mış

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Tolga033

Plus olanin plus'i neymis. :D
O degilde kaca kadar gidecek. :))

ozoozo

Plus olanin plus'i neymis. :D

Daha büyük ekran,daha uzun şarj ömrü diye biliyorum.

universeee

Fiyatlara baktım sonra ekran görüntüsü almak istediğimde gitmişti sayfa. Güncelleme yapıyorlar büyük ihtimalle. 26 Eylül satış tarihi olarak gözüküyordu hatta. Sanıyorum fiyatı beğenmediler biraz daha arttıracaklar o yüzden güncellemeye aldılar :D

Doğa Tosun

Benim de aklıma geldi bu en sevdiğim hikayelerden birisi:

Alıntı YapTakvimler 1923...
Adres Kordon.
Naim Palas.
Cumbada oturuyor Sarışın Kurt.
Sevmez f...azla yemeği.
Leblebi var önünde.
Garson titriyor, çünkü çocuk rum.
Sesleniyor Gazi, şefkatli...
"Vre Dimitri" diyor:
"Gel bakayım."
Çocuk "Buyur Pasam" diyor ş`lere dili dönmeyen, kırık dökük türkçesiyle. ..
"Sizin Kosti ..." diyor, işgal sırasında kasıla kasıla İzmir`e gelen Yunan Krali Konstantin`i kastederek, "geldi mi buraya?"
-Geldi Pasam
-Oturdu mu bu masaya?
-Oturdu pasam
-Güneş batarken rakı içti mi?
-İçmedi Pasam.
-E o zaman sormadın mı be çocuk, Ne halt etmeye almış İzmir`i?

:) çok güzelmiş Evren Abi

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

rcpydmr

74 BU 007

Tolga033

Millilerin rezilligi.
Bu maglubiyeti ben Brezilya"nin Almanya'dan 7 gol yemesine benzettim.. :(

Kibitzer

Millilerin rezilligi.

Almanya defalarca dünya şampiyonu olmuş takım. İzlandanın ne başarısı var. Resmen bizim rezilliğimiz.

Her zamanki ezici(!), delici(!) ve yırtıcı(!) oyunumuz ile İzlanda'yı mahvettik :(  :duvar:
2006 Hyundai Getz 1.5 VGT
2006 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2004 Alfa Romeo 156 1.6 TS
2014 Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJ
2013 BMW 1.16i
2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost
2011 Fiat Bravo 1.6 Multijet
2023 Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid VGT

Tolga033

Millilerin rezilligi.

Almanya defalarca dünya şampiyonu olmuş takım. İzlandanın ne başarısı var. Resmen bizim rezilliğimiz.

Her zamanki ezici(!), delici(!) ve yırtıcı(!) oyunumuz ile İzlanda'yı mahvettik :(  :duvar:
Kirmizi kart kotu oldu ve gereksizdi. :( Neyse yapacak bir sey yok artik. Bu tür rakipleri daha cok ciddiye alip onumuzdeki maclara bakmak lazim.

ozoozo

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

fevkalbeser12

[IMG]You are not allowed to view links. Register or Login[/img]

Karısıda ona tomayla karşılık verseymiş. Tam fırtınalı ilişki:)
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
                         jeremy clarkson

Kutay

Te allahım ya. Tofaş dili diye birşey var arkadaşlar. Henüz anlam vermediğim.
Vites kolunu tutmak da nası bi haz veriyorsa  :S

[url="https://hizliresim.com/2bAebA"]https://hizliresim.com/2bAebA[/url]

98" 156 1.6
99" 156 2.0
99" 166 3.0 Sportronic

milano 75

yahu arkadaş kafayı yiycem  :D baskı değişim ister yakın zamanda,valeo dan çok memnundum ama bulamadım,getiririz diyenler 620 tl istedi.kamelyadan 350 ye italyan yan sanayi aldık,bronz çaktırmayada 300 tl fiyat aldık.sökmüşken bronzu denesemmi hiçmi bulaşmasam kararsızım.neden bronz dersek ya benim volanda falan,yada başka bi şeyde (sallıyorum) bi sıkıntı var debriyaj daynmıyor.3 pedal baskı düşmanıdır bildiğim ama onu hiç yapmam bazen yanlar bazen de gazlarım.kullnım dışında baskı baltanın erken bitmesine sebep olacak ne vardır sistemsel olarak.
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum

Alfadanadam

Kaçırmıyorsa balata eskimez. Ya yarım debriyajdan olur bu iş yada baskı bir şekilde basılı kalıyor minicik te olsa. Bence tabi. Volan yüzeyi de yiyor olabilir tabi. İncelemek gerek.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Doğa Tosun

yahu arkadaş kafayı yiycem  :D baskı değişim ister yakın zamanda,valeo dan çok memnundum ama bulamadım,getiririz diyenler 620 tl istedi.kamelyadan 350 ye italyan yan sanayi aldık,bronz çaktırmayada 300 tl fiyat aldık.sökmüşken bronzu denesemmi hiçmi bulaşmasam kararsızım.neden bronz dersek ya benim volanda falan,yada başka bi şeyde (sallıyorum) bi sıkıntı var debriyaj daynmıyor.3 pedal baskı düşmanıdır bildiğim ama onu hiç yapmam bazen yanlar bazen de gazlarım.kullnım dışında baskı baltanın erken bitmesine sebep olacak ne vardır sistemsel olarak.
abi ankara'da 3 yere sordum alfa 75 diyorum aracı görmek lazım diyorlar.. benimki 3 yaprakmış bu arada

"Alfa MiTo 1.4 TB (sold)
"Alfa 147 1.6 TS (sold)

milano 75

abi ankara'da 3 yere sordum alfa 75 diyorum aracı görmek lazım diyorlar.. benimki 3 yaprakmış bu arada
ankara bronz konusunda bol seçenekli You are not allowed to view links. Register or Login .burda sıfır seçenek.maslakda biri yapıyor dediler,kurtiz adı ,sağolsun kutay (iskoç)görüştü benim için numarasını almış,adam marka istanbulda.oda ankaraya yolluyomuş telefonda görüştüm istersen yaptırdığım yerin no sunu veriyim görüş dedi.ama bana uymuyor ankara,liftte yatırmak sıkıntı arabayı.birde bi iki marka olmuşlar var orda adamlar exedy fiyatı çekiyor  :) 900-1000.gerçi böyle daha pahalıya maloluyo bana ama direk o rakamlarda çok be abi çakma balataya. seninki 3 yaprak sade bronzsa çok sert olmalı,eminmisin.3 bronz 3 normal 6 yaprak olmasın.en olmadı aldığım balatayı takcam,çıkanuda ankaraya yollıyıp yedeğe alcam,nasıl olsa 1 seneye kalmaz yerim bu yansanayiyi  :D sen bidaha yolun düştüğünde yaptırdığın yerden bi fiyat al benim için,aracı ne yapacaklar ki,sabit volan.baskıyı çakıp gerekirse balatayı güçlendircekler,geri kalan montajcının işi,gerekirse volan taşlatacak.benim bildiğim öyle.şeytan diyo bas git angaraya,orda söktürüp yaptır gel.
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum