Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Gececiler Gündüzcüler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

agucba

Yeşil.

///////////////

murat

Aynen müşerref olduk kendisiyle sanırım eğer başka bir 164 yoksa ortamda Bi kaç sıra önümde sağda ilerlemeye çalışıyordu.Tabi benden hiçbir Alfa kaçmaz ortamda
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

admin

Hortlak görmüş BMW nasıl bakar

Register or Login" border=0>

:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

Cem

O BMW, 2.5 V6 görmüştür abi=)

Gouki

quote:

Uf abi cuk oturtmuşsun lafı çok hoşuma gitti :p

n/a

quote:

quote:

Uf abi cuk oturtmuşsun lafı çok hoşuma gitti :p

peki alfa nasi bakicak v8 420hp m3 ü görünce cem abi...marka fanatikliği yapmamak lazim..yiğidin hakkını vermek lazim =)=) diyerek siteye bir hareket katayim=)

n/a

alfa da v8 400hp 'lik 159 GTA (citia) 'sı ile bakıcaktır... heralde ağırlık dezavantajı bakımından da bi çareler bulucaktı alfa,hafif malzemeler falan tasarımda olduğu gibi malzeme hafifliğinde de bu 159 GTA da kendisini göstermesi gerek artıkın...

Cem

Sağolsun Ahmetciğim lafı ağzımdan almış=)
Üstüne söz söylenmez artık=D

n/a

yok abi söylenir =)

ahmetcim hayal ürünüsün be =)) olmayan şeylerle çikma , bak ben ne diorm fanatiklik yapmamak lazim gerçekçi olmak lazim..sen hala hayal ürünü şeylerden bahsediosn=)))
alfanin şu an tek yapabileceği 3.2 q4 spider ile bmwnin dikiz aynasinda çoooook uzaklardan sinirli sinirli bakmak=) hatta bunun için z4 3.0 bile kafi =) gerek yok öle v8 420hplere...
hahahaha alfistiturkey de bir hain doğdu :P
yok yok sadece gerçekçiyim=)

Cem

Alfa Romeo'u geçebilecek,hatta tozunu attırabilecek araçlar vardır mutlaka ve olacaktır da. Ama durum şu ki ben en hızlıyı değil Alfa'yı seviyorum=)
YAda şöyle söyleyebiliriz, sevdiğimiz aşık olduğumuz kız arkadaşlarımızı veya eşlerimizi düşünelim,daha güzeli yok muydu? Yoksa onlar bize en güzel mi görünmüştü??
Ben 1 serisiyle ( 1.35 falan değil,1.20) Alfa Romeo'u karşılaştırdım,Alfa daha haşin bakıyor,buda bana yetiyor=))

agucba

Bekleyeyim diyecektim ama şimdiden yazayım. Alfa Romeo'nun araçları hafifleyecek. Bunu nereden biliyorum; Alfa Romeo Deutschland, Alfa Romeo bayilerine 2008 model yılı itibarı ile modellerinin hafifleyeceğini bir mektup ile iletmiş.

///////////////

n/a

bakiş konusunda haklisin cem abi =)156 nin yaninda neyin 1 serisi =))) de 2.5 v6 da 1.6ts'de ayni bakiyor... keza 3.2 de 2.2 de ayni bakiyor ama sadece bakiyor =) demek istedğm oydu =)

agucba

Bir bakış nelere kadir, bir bilsen :))

///////////////

Cem

Gürlesinde yağmasın,bana yetiyor;)

babi

Volkan uzun zamandır pıyasada yoktun bir geldin pir geldin.seni seatcı seni
Hakan Senyıl
Giulietta 1.4 TB
159 1.9 JTD SW
156 2.0 [url="//sw.ss"]SW.SS[/url]
156 1.6 TS

n/a

quote:

Volkan uzun zamandır pıyasada yoktun bir geldin pir geldin.seni seatcı seni

sinavdi stressdi falandi filandi derken pek de detayli bilmediğim konular olunca cwp yazmiyordum , ha bir de bu ara sitede bir metroseksüellik ve kadinlari etkileme çalişmalari falan başladi..hayirlisi..o konulara da pek birşey yazmiyorum..değerli bilgilerimi paylaşmiyorum

Cem

Ama volkan senin saat ve parfüm markalarını merak ediyoruz,mahrum bırakma bizi=))

n/a

quote:

yok abi söylenir =)

ahmetcim hayal ürünüsün be =)) olmayan şeylerle çikma , bak ben ne diorm fanatiklik yapmamak lazim gerçekçi olmak lazim..sen hala hayal ürünü şeylerden bahsediosn=)))
alfanin şu an tek yapabileceği 3.2 q4 spider ile bmwnin dikiz aynasinda çoooook uzaklardan sinirli sinirli bakmak=) hatta bunun için z4 3.0 bile kafi =) gerek yok öle v8 420hplere...

Register or Login  " border=0>

Register or Login   " border=0>

master

BMW 120d Coupe ve 123d coupe gelmis hayirlisi olsun. 120d coupe 79.000 YTL idi sanirsam 177hp, 123d Coupe de 2 litre 204hp dizel ve 86.000 YTL olmasi lazim. O igrenc tasarima sirf BMW diye o kadar parayi basacak bir suru insan oldugu da bir gercek. Bence bu aracin felsefesi Megane RS'den cok farkli degil : Teknik olarak kusursuz bir arac yapayim, ama dunyanin en cirkin tasarimi olsun.
Mülayim biriyim.

2001 156 2.0 TS Executive
1997 GTV V6 Turbo
2007 159 1.9 JTDm Distinctive Plus
2008 GT 1.9 JTDm Q2
2007 Spider 2.2 JTS

n/a

quote:

quote:

yok abi söylenir =)

Register or Login  " border=0>

Register or Login   " border=0>

ahmet bana kesin teknik veriler ve detaylarla gelmediğin sürece hayal ürünüsün kanka =) hahahaha

n/a

Fanatik olmadığımı biliyorsun volkanım olsam ağır olan 3.2 v6 brera'yı savunurdum...şu an için araç test-mule aracı ,daha üstünde belli ki çalışmalar sürüyor fotolardan da gördüğümüz kadarı ile...motora denicek birşey yok ama herkesinde aklındaki soru işaret bende de olduğu gibi ağırlık..Ağırlık konusunda özellikle bu v8 159 dedikleri  araç üstünde ciddi çalışmalar olduğunu okumuştum geçenlerde...Araç tam olarak seri üretimde olmasada , hayal ürünü değil ,gelişmeleri bekleyip görücez,şu an için bu sürenin baya bi uzun olduğunu bilsekte..  alfa romeo'nun tam anlamı ile m3 'e nasıl bir karşılık vereceğini araç piyasaya çıktığında daha iyi  anlıycaz ve görücez kısacası...

Gasp.What's that under the hood of that alfa romeo 159 test-mule? Those are red cylinder heads,are they not? And we all know what that means : Ferrari or Maserati hardware.That red heads,along with quad exhausts in the rear,mean only one thing :A V8 - powered Alfa 159 GTA is in the works.Both the 4.7-liter v8 of the Alfa 8c Competizione and 4.2 liter V8  of the Maserati Quattroporte are light enough to do the job in all-wheel-drive 159 with a %65 torque bias to the rear..Oh my,this could be good..

admin

Bazı şeyler vardır 1/1 karşılıkları yoktur. Sadece ona yetişmeye çalışan rakipleri bulunur. Kendi başlarına bir ekoldür bunlar, rakip tanımaz, kimseyide rakip olarak algılamak istemezler.

Bahsettiğin M3'te böyle birşey. Belki daha iyileri vardır ama kime sorsanız M3 der.

Bu anlamda baktığınızda gelecek olan GTA değer itibarıyla belki daha üstün görülebilir ama dediğim gibi o M3 tür. AMG bile onun tahtını sarsamadıktan sonra gerisi boştur.

Bu sebeplerle her daim ağzınıza M3'ü alacağınıza, o sınıfta savaş veren RS, AMG ya da ne bilim boxerları falan GTA'nın karşısına çıkarın.

n/a

belliki herkes bu akşam maça kitlendi... :) sitede ses seda yok birazdan dökülmeler başlar.... :))

Sercan Keklik

şu pis leoncuyu atsakmı napsak?
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

admin

quote:
(turkcell icin)Gizli numaradan gelen aramaları kabul etmek istemeyen müşterilerimiz ücretsiz olan bu servis aracılığıyla gizli numaralardan gelen çağrıları rahatlıkla engelleyebilecekler.

Servisin kullanılması durumunda gelen arama telefon çalmadan otomatik olarak geri çevrilecektir.

Arayan kişi "Aradığınız kişi gizli numaradan çağrı kabul etmemektedir. Numaranızı görünür yaparak kendisine ulaşabilirsiniz" anonsunu duyacaktır.

Gizli numaradan arama kısıtlama servisini; aktif hale getirmek için *253# ;
iptal etmek için #253# yazıp YES tuşuna basmak yeterli.