Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Gececiler Gündüzcüler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

n/a

1-2 deneme..

alfistiturkey.com topgear videoları test yayını..

agucba

Bunun Alfacası var mı?

///////////////

alfistihrn

Robot çizme programı.
You are not allowed to view links. Register or Login

murat

:) güzelmiş ama zor baya
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

n/a

quote:

Bunun Alfacası var mı?

Bekliyorum yayınlanmasını..

admin

You are not allowed to view links. Register or Login Ne güzel homurdanıyor öyle tatlı tatlı.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

n/a

o ses nedir öyle yaaa...

Sercan Keklik

1500hp supra var türkiyede bide onu dinleyin demek isterdim :)
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

agucba

Domino' Pizza'nın önünden geçerken birden canımın pizza çektiğini fark ettim ve içeri daldım. Orta Boy bir Pizza Italiana sipariş ettim. Kampanya varmış, orta boy veya büyük boy alana aynısından bedava. Başladım birinciyi yemeye ve bitirdim. Başlamışken ikinciyi de yedim. Ve şu anda büyük bir keyifle yoldan geçen arabaları izliyorum :))

Bunu yaparken yaklaşık bir saat önce, uygun viteste olduğundan olsa gerek, yanınmadan hafif hafif uzaklaşan A4 2.0 T Q'ye olan kızgınlığım sanırım dolu olan midemin de etkisi yok oldu gitti.
A4 2.0 T Q'ye yetişemedim. İçimde buruk bir his kaldı. Ne yapalım, her kuşun eti yenmezmiş. Yalnız benim cam açık olduğundan Audi'nin egzoz sesi  hoşuma gitmedi. Sanırım hafif bir oynama yapmışlar.

Canımız sağ olsun..

///////////////

n/a

eğer serkan bahsettiğin araç yeni kasa a4 lerdense 2.0t motor vw golf gti da bulunan 200hp lik motor yani doğaldır böyle olması..

2.0 16v 145 lerin 0-100 km hızlanması kaç saniyedi bu arada...sanırım o 2.0 t a4 ün ki 7.4 civarlarında eğer yanılmıyorsam...

agucba

8.2 sn. (8.4 sn bazı kaynaklarda) - (Kağıt üstünde benimkisi bir kaç salise daha hızlı olması gerekir)

///////////////

n/a

oo gerçekten iyiymiş..serkan üyeler kısmına baktımda, senin 145 in başlığı yok sanırım yoksa ben mi görmedim ki...

agucba

"Serkan ve 145 QV" olarak var. Arkalarda kaldı güncel bir şeyler olmadığı için.

///////////////

n/a

tamamdır serkan ben görmemişim hemen bakıyorum...

n/a

sitedeki bu sessizlik nedir beyler aktif konu bile yok.....can, burak aloooooo...

BARLAS

Bu ne yaw??

Şu an tek aktif üye ben gözüküyorum. Herkes mitinge mi gitti??

Ben de şimdi bakın ne videolar yüklüyorum siteye, nasılsa denetim sıfır şu anda...

BARLAS

Aha, iyi insan lafının üstüne gelirmiş..

Hoşgeldin, siteye Alfadan kontrolör...

Alfadanadam

Hoşbulduk ceptenalfisti :)

admin

Barlas bu ne hal yav, ağzın bi karış açık kalmış. Ben bunu nası atlamışım

Register or Login" border=0>

Murat seninde barlastan aşağı kalır yanın yok yani, bakalım yenge hanımlar bunu görünce ne olacak.

krm

eheh abi o 1.fotoda kızın biri klimanın kenarında sızmış ya koptum gülmekten..

bu arada mercedes şapkasını kınıyorum

Salleen

quote:

eheh abi o 1.fotoda kızın biri klimanın kenarında sızmış ya koptum gülmekten..

ahahahha aaynen ya

Alfadanadam

Yenge hanımlar bunları görse "acı kayıplarımız" diye bir başlık açarız sanıyorum :)

BARLAS

quote:

Barlas bu ne hal yav, ağzın bi karış açık kalmış. Ben bunu nası atlamışım

Murat seninde barlastan aşağı kalır yanın yok yani, bakalım yenge hanımlar bunu görünce ne olacak.

Hahahaha, nerden bulup çıkardın şimdi Bektaş??

Ahha ahh, daha ne resimler vardı F1'de çekilen..??

Yenge hanımlar bunları gördü zaten, hem de daha fotoğrafların çekildiği günün akşamı.. Ehh takdir edersinizki ufak çaplı krizler olmadı değil, ama profesyonel birer "kriz yöneticileri" olan bizler tarafından çabuk savuşturuldu bu girişimler..

Ayrıca bu resimleri daha sonra Murat Beyciimle piksel piksel inceleyerek aslında ne belgelere ulaştık.. Mesela çoğu kızın orada taktıkları yaka kartlarını bir kriminal incelemeye tabi tuttu ki Murat Beycim, acayip sonuçlara ulaştık..!  

admin

ee tabi öyle kuru kuru bakarlarsa bişicikler olmaz. Ama profesyonel bir provakatör eşliğinde, resimler kendilerine inceden inceden anlatılarak gösterilirse, hiçte iyi olmaz gibi geliyor bana. Heleki o muhteşem günde insanlar eğlenirken, sizlerin bir köşede tek ayak üstünde hesap vermesi günün anlamına çok güzel şeyler katar.

Tufan

Akşam işten çıktım. Arabamın yanına gittiğimde bagaj kapağının amblemin 10 cm solundan başlayarak ambleme kadar çizildiğini gördüm. Belli ki ağır bir şey taşıyan ince ruhlu bir vatandaş yanından geçerken sürtmüş. Yarısı bayağı derin çiziğin. Amblem de biraz zarar görmüş.  Akşam akşam sinirim bozuldu.