Haberler:

2005 yılından bu zamana Alfa Romeo ruhuyla yaşayanların arasına hoş geldiniz.
Soru, görüş ve önerileriniz için elektronik posta adresimiz: You are not allowed to view links. Register or Login

Gececiler Gündüzcüler

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sercan Keklik

yalan dolan ı-ıh en açık yaptırın ugraşmayın :) ahmet seninki en açık gerçi ama rengi yüzünden işte direk ceviriyolar :)
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

n/a

valla volkan adam kendisi söledi benim azımdan daha hiçbirşey çıkmadan bunlar orjinal koyu renk camlar değilmi diye bende hayır diyemedim açıkçası sanırım adam arabanın temizliğnden dolayı iyi niyetle yaklaştı belkide uğraşmak istemedi benimle vakit kaybetip...
Bülent abi dediğin gerçekten çok mantıklı ve güzel bir bahane daha önceden hiç aklıma gelmedi bu, bundan sonra bu bahaneyi uydurucam.. : )
Evet sercan en açık olmasına karşın aracın beyaz olmasından ve 10 plaka olmasından dolayı göze batıyor sanırım,gündüz vakti hiçbir problemim olmuyor filmlerle ilgili çunku ön ve arka taraftaki oturan insanların yüzleri görülebiliyor,akşam saatlerinde ise aracın ön kısmında oturanların yüzlerinin detayları seçilmese bile insan olup olmadığı anlaşılıyor,akşam saatlerinde tek sorun olan kısım arka yan camlar, oda arka camdaki filmden kaynaklanan karanlıktan dolayı oluyor sanırım...

Tufan

Bugün FSM üzerinde çektim.  araba da 94-95 corolla bu arada.
Register or Login" border=0>

n/a

ahmet bi gel gör de duvar gör...
alfa da kullandiğim ayni seri ayni ton film gel gör ki bu arabada resmen duvar etkisi yarattı..gündüz vakti arka koltuğu görmenin mümkünati yok..geceyi söylemiyorum bile... =(

ama şu bülent abi'nin söylediği şey hayatimda duyduğum en mükemmel en kusursuz yalan...
helal olsun bülent abi

n/a

çok hoşmuş tufan ya direlsiyondakini gördünmü nasıl biriydi merak ettim yahu!!!

Tufan

çok dikkatli bakamadım ama genç birisiydi. arkasındaki her araba yazıyı okumaya çalışıyordu:)

n/a

adam doğaçlama "talkshow" cu be!!! al ekrana ver mikrofonu neler çıkar bu adamdan, gerçi karadenizliler genelde böyledir ya

AlfistiKerem

Abi bu karadenizliler alem ya..Gerçi bende karadenizliyim

Alfadanadam

Yazı süpermiş ya gerçekten de, ama millet yazıyı okumaya çalışırken patlamasın saygıdeğer abimizin arabasına :)

n/a

quote:

alfa da kullandiğim ayni seri ayni ton film gel gör ki bu arabada resmen duvar etkisi yarattı..gündüz vakti arka koltuğu görmenin mümkünati yok..geceyi söylemiyorum bile... =(

ama şu bülent abi'nin söylediği şey hayatimda duyduğum en mükemmel en kusursuz yalan...
helal olsun bülent abi

volkan şimdiki aracında daha koyu olmasının sebebi sanırım 156 ya göre aracın arka camlarının daha kısıtlı ve aracın arka kapılardan itibaren daha basık tavanlı olmasından dolayı kaynaklanıyordur diye düşünüyorum...bu sebeplerden dolayı aracın içi 156 'ya göre daha bir karanlık görünüyor heralde..

n/a

Bu arada sabaha karşı bu saatte yeni dikkat ettim, bektaş abi imzan gerçekten çok güzel ve anlamlı...teşekkür ederiz...

n/a

quote:

quote:

helal olsun bülent abi

volkan şimdiki aracında daha koyu olmasının sebebi sanırım 156 ya göre aracın arka camlarının daha kısıtlı ve aracın arka kapılardan itibaren daha basık tavanlı olmasından dolayı kaynaklanıyordur diye düşünüyorum...bu sebeplerden dolayı aracın içi 156 'ya göre daha bir karanlık görünüyor heralde..

yok yaw içinde hiç açik renk yok yani içerden açik renkte bir ton yansimadiği için dişariya filmler duvar oldu

BARLAS

Bugün forumları çok sakin görüyorum arkadaşlar yaw, sitenin üzerinde bir ölü toprağı var bugün sanki...

n/a

Fırtına öncesi sessizlik diyelim : ))

Birazdan bu haftaki top gearda F430 un testi vardı onu koyacağım keyifli bir video ..

Jeremy olmak varmış bu dünyada : ))

murat

Türk'ün Jeremy ile karşılaşması:

__ Yaw Ceremi hakaten senin de işin zor be kardeşim, milyarlık arabalar ,bi sürtsen filan Allah muhafaza yakarlar enseni be...
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

admin

Adam Focus WRC ile şarampole yuvarlanmıştı.
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

n/a

brera is the most sexiest car that money can buy today...  jeremy clarkson...

n/a

Porche 911 in üstünede piyano atmıştı  : )

Sercan Keklik

Sevenlerine Duyurulur..

Paris Hilton'a 45 gün hapis cezası

Adı skandallarla anılan Hilton otellerinin varisi Paris Hilton, ehliyeti iptal edildiği halde araba kullanırken yakalandığı için 45 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Hilton'un ehliyetine alkollü halde araç kullandığı için el konulmuştu.

Ancak Los Angeles'da bir otoyolda seyrederken polise yakalandı ve yasa gereği ehliyetsiz araç kullandığını belirten ve bunu yinelemeyeceğini taahhüt eden belgeler imzaladı.

Ardından farları kapalı bir otomobille aşırı hız yaparken yakalanınca bu kez şartlı tahliye kurallarını ihlal etmekle suçlandı.

Çıkarıldığı mahkemece 45 gün hapis cezasına çarptırılan Hilton, 5 Haziran'da hapishaneye teslim olmazsa cezası iki katına çıkacak.

Hilton, duruşmada "ehliyetinin iptal edildiğini bilmediğini" ve "yasalara saygılı olduğunu ve bundan sonra da hep saygılı olacağını, üzgün olduğunu" söyledi.

Adı bugüne kadar skandallarla anılan yıldız, cezasını tamamlamak zorunda ve iyi halden serbest bırakılması söz konusu değil.

Paris Hilton karar üzerine ağlarken, avukatı müvekkilinin "meşhur olması nedeniyle hedef seçildiğini" ileri sürerek kararı temyiz edeceklerini söyledi.
145 1.4 TwinSpark
145 1.6 TwinSpark
147 1.6 TwinSpark
147 2.0 SeleSpeed Blackline
156 1.6 TwinSpark
156 2.0 TwinSpark
156 2.0 SeleSpeed
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
156 1.6 TwinSpark
159 1.9 JTS
MiTo 1.6 JTDm
Giulietta 1.4 MultiAir
Giulietta 1.6 JTDm
Giulietta 1.6 JTDm
Spider 2.0 TwinSpark (916)
Spider 2.2 JTS SeleSpeed (939)
159 JTD Ti

murat

Ya topic açmak belki yerinde olurdu ama buraya yazmayı tercih ettim.Sitede çoktandır görünmeyen arkadaşlar var.ilk aklıma gelenler Levent Kobaza,Ender84 ve Alfisti (İzmirden Ulvi) ..Bu arkadaşları gören halleri nicedir bilen var midur acaba?
Cuore Sportivo...

147 1.6 TS (2005)
145 1.4 TS (1998)
156 1.6 TS (2004)
156 2.0 SS SW (2004)
159 1.9 JTD SW (2009)
Giuilietta 1.6 JTD (2014)
166 2.4 JTD (2003)
Giuilietta 1.6 JTD (2012)
Giuilietta 1.6 JTD (2015)

agucba

Dağa çıkmışlardır belki :))

///////////////

admin

İtalyan aygırları Amerikayı keşfe çıktı. :)

Register or Login" border=0>
:alfisti:

Lütfen forumda arama yapmadan yeni konu başlatmayın.

n/a

159  599'un yawrusu gibi kalmiş =) gerçi kadrajda tüm 159 lar daha uzakta ama...

AlfistiKerem

Offf beee..İşte manzara bu.Mükemmel bir kombinasyon olmuş.Burası heralde Arizona olması lazım...

krm

hep söyleriz ya bizim alfaların ruhu var diye..

ben buna bir ek getireceğim. alfaların kesinlikle cinsiyeti de var.. hem de dişi :)

arabaya ne zaman bir bayan binse kabullenmiyor, kıskanıyor kesinlikle bir pislik çıkartıyor

son olarak da bugün arka kapıyı açmaya çalışan bir arkadaşımın özene bözene uzattığı tırnağını cart diye kırdı.